prima, geen op of aanmerkingen
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Kwam voor bandenwissel en een jaarlijkse onderhouds beurt en werd op tijd geholpen en kon erop wachten met een kop koffie.
Op 14 april j.l. kwam ik voor de jaarlijkse Bandenwissel en met het verzoek de twee achterste banden te vervangen i.v.m geluidoverlast. Niet omdat de profieldiepte niet goed zou zijn, maar puur om het geluid van de achterste twee banden te reduceren. Bij het ohalen van de auto bleken de vóórste twee banden te zijn vervangen! Opmerking van de receptioniste: voor komen altijd banden met de meeste profieldiepte.... Dit was niet de afspraak. Zij erkende dat ook, maar wat nu? Ze bood aan op een voor hen geschikt moment de wielen voor en.achter om te ruilen. En dat gaat nu kosteloos gebeuren. Eind, al goed.
Originele beoordeling
Op 14 april j.l. kwam ik voor de jaarlijkse Bandenwissel en met het verzoek de twee achterste banden te vervangen i.v.m geluidoverlast. Niet omdat de profieldiepte niet goed zou zijn, maar puur om het geluid van de achterste twee banden te reduceren. Bij het ohalen van de auto bleken de vóórste twee banden te zijn vervangen! Opmerking van de receptioniste: voor komen altijd banden met de meeste profieldiepte.... Dit was niet de afspraak. Zij erkende dat ook, maar wat nu? Ze bood aan op een voor hen geschikt moment de wielen voor en.achter om te ruilen. Maar dan kom ik van de regen in de drup! Dan heb ik voor lawaai! De goede voorbanden waren al weggegooid. Dus rij ik nu nog steeds met achter lawaaibanden (vierkante band) en voor met nieuwe.... Op de rekening stond twee banden mc 215/55/R16 primacy 3, terwijl er primacy 4 zijn gemonteerd...kortom slordig! Maar ja...het was wel maandagmorgen... Benieuwd hoe de aftersales zijn.... Voor 468,75 mag je wel iets anders verwachten.
Duidelijke afspraken (ook financieel) daar hou ik van,bij Boerhof gaat dat prima. Zolang ik in een Ford blijf rijden ,blijf ik bij Boerhof .
We worden altijd even gewaarschuwd als de auto voor een beurt moet komen. De mensen "van" Boerhof Groningen zijn altijd vriendelijk en hebben wel even tijd voor je. We komen nooit voor een verrassing te staan omdat we altijd (voor die tijd) even een filmpje krijg opgestuurd wat er precies met de auto aan reparaties moet gebeuren. Wij krijg altijd duidelijk (en goed) advies van de balie mensen van de werkplaats.
(online) Afspraak maken ging snel (ook snel bevestiging gekregen) Werkzaamheden snel uitgevoerd zonder bijzonderheden
Snel, klantgericht, vriendelijk, zorgzaam
Veel mondeling informatie gekregen bij het afhalen bij de auto. Factuur is nietszeggend; 1 totaal bedrag. Van tevoren niet geïnformeerd welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden tegen welke prijs en welke coulance. En is ophalen van de auto service of toch een bedrag in rekening gebracht.....
Goede service en bijzonder content met de videorapportage
Zeer vriendelijke en service gerichte dame steeds aan de lijn gehad (Sandra). Ford medewerker kwam zonder problemen ook thuis langs om naar de auto te kijken. Auto was bij Boerhof uiteindelijk snel gerepareerd. Nota was wel wat hoog. Voor de verrichte werkzaamheden misschien marktconform maar ik had liever van te voren een indicatie van de kosten ontvangen.
Goed onderhoud gepleegd. Motor functioneert goed. Een minpuntje, na de beurt loopt de accu leeg! Gebeurt via de achteruitrijd camera. Ik kan dat herstellen, maar vind dat wel vervelend. Is ook bij de vorige beurten gebeurd. M.vr.gr. J. De Graaf.
Het filmpje waarin de toestand van de auto wordt doorgenomen is zo'n nieuwe goede ontwikkeling.
Klantvriendelijk
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Ik ben een tevreden klant
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
tevreden
Werk is geleverd, maar tijdsafspraken worden niet nagekomen. Op zich had ik met dit laatste geen problemen gehad, maar bel dan even dat het later wordt. Nu word je als klant in het ongewisse gelaten.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Onze excuses dat we u niet hebben gebeld, het onderdeel was nog niet binnen en we hadden u hier over moeten berichten. We streven er naar dat dit niet weer gebeurt. We hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen, zodat we u een betere ervaring kunnen geven.
Alleen jammer dat er na een beurt en banden wissel (met prop)de banden niet even op de juiste spanning is gebracht,waardoor het lampje ging branden en zelf de banden op spanning te moeten brengen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Bij elke bandenwissel wordt de bandenspanning door ons gecontroleerd. Het kan zijn dat het lampje is gaan branden, omdat de sensoren soms gekalibreerd moeten worden. Helaas gebeurt dit pas na een rit van tenminste 15km. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan even contact op met onze werkplaatsreceptie.
Attent, klantvriendelijke, correct en kundig personeel in een mooie ruime werkomgeving.
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Graag tot een volgende keer.
n.v.t.
Keurig alle aangegeven punten afgehandeld. Dik tevreden
tot heden geen klachten over de service
Onverwacht bezoek geconstateerd!!
mijn ervaring met de eerste reguliere onderhoudsbeurt van mijn Ford ecosport is matig positief. Details bij de dealer bekend.