Klantvriendelijk

Zeer tevreden. Werd vriendelijk te woord gestaan. Kon er op wachten met een kopje koffie en toen het klaar was heeft een monteur nog even gekeken naar het klepje van de accu. Zoals gewoonlijk zeer tevreden. Ook nog netjes beroep door de verkoper bij wie ik de auto had gekocht.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben er jaren bij boerhof

Vriendelijk, snel en accuraat

Binnen afzienbare tijd in de agenda voor de onderhoudsbeurt. De mogelijkheid tot kostenloos vervangend vervoer blijft uniek, veelzeggend en fantastisch. Vriendelijk geholpen en duidelijke communicatie

• Deskundigheid/Vakmanschap

de garage maakt de waarde van een private lease contract waar

opmerkingen van de klant worden gelezen en gehonoreerd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel goed geholpen, zoals al jaren eigenlijk

Prima geholpen weer, beurt volgens schema en APK. Gelukkig hadden ze ook nieuwe achterbanden die nodig waren om door de APK te komen.

Heel erg goed

De dienstverlening was heel goed. Ook de uitleg is goed onderbouwd.

Hoge servicegerichtheid

Zeer goede service door o.a. een mooie videobijdrage over de staat van onze bestelbus.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service, wordt vriendelijk geholpen en als je moet wachten is er altijd een kopje koffie met een stoel en een krantje. Geweldig!

Prima service en kwaliteit

Via de website een APK keuring met kleine beurt ingepland en volgens afspraak in de ochtend gebracht. Aan het eind van de dag de auto opgehaald met APK, maar met een GROTE BEURT. Ik was best verrast dat er een grote beurt is uitgevoerd terwijl ik via de website een KLEINE beurt hebt ingepland. Ik moet wel eerlijk zijn dat ik er bij heb gezegd dat eventuele kosten tot €500 zij mij niet hoeven te bellen. Ik gok dat hier een soort van miscommunicatie is geweest. Mijn intentie was eventuele reparaties tot €500 om door de APK te komen direct te repareren. Toch blijf ik het gek vinden dat er een grote beurt is uitvoert. Daar had dan eigenlijk wel een korting voor mogen komen. Aan het eind van de rit gewoon betaald en de auto rijdt verder prima.

prima service, prijs blijft pittig

prima service, prijs blijft pittig

Goedgedaan

Ik kom wel weer?

goed geregeld

alles goed geregeld

Auto gehaald en terug gebracht Leuke video Blij met jullie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel geholpen en prettige service!

Ik kwam met een defecte accu en stond met 40 minuten weer buiten met een goed rijdende auto. Super!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed en vakkundig en snelle service.

Dikke prima, alleen was de originele dynamo niet leverbaar en daarom een alternatief. Voordeel van dat alternatief was 280 euro goedkoper, waarom niet altijd een universele ik vindt het prijsverschil best veel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Al jaren lang ervaar ik de prettige sfeer en tegelijkertijd het goede vakmanschap.

Vriendelijk, aardig en betrokken personeel. En dit al jarenlang.

Goed geholpen

Goed en deskundig geholpen

Prima geregeld weer

kwaliteit EN DESKUNDIGHEID STAAN HOOG IN HET VAANDEL

MEDEWERKERS ZIJN GEMOTIVEERD , KLANTVRIENDELIJK EN DDSKUNDIG. HET GELEVERDE WERK IS PRIMA

Uitstekend verlopen.

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Netjes van te voren gebeld voor extra uit te voeren werkzaamheden. De auto was netjes op tijd klaar. Uitleg over hetgeen gedaan was was correct.

Uitstekende service

Zoals altijd ben ik uitermate tevreden.

Prima garage

Goede service ,auto nw.apk en beurt,auto stond gewassen weer klaar.

Betrouwbaar

Weer een mooi flimpje tijdens de apk keuring Vriendelijk personeel

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede service en snelle afwikkelling

Mocht bij het brengen van de auto voor een kleine beurt gewoon wachten in de showroom. kon een kop drinken pakken was ook nog mogelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

vriendelijk en naar wens geholpen

zie hier boven

Helsingborgweg 6