Zeer goede service, heel tevreden over het eindresulataat.

Zie hierboven. Heel erg tevreden.

Deskundige personeel

Wel mis ik het flimpje tijdens de apk keuring

Klantvriendelijk en behulpzaam

Bij het uitzoeken van mijn leaseauto vorig jaar zeer goed geholpen door Pascal. Het aanmelden voor een grote beurt via de site van Ford makkelijk en snel. En dan als de auto voor een beurt is geweest alleen maar goed zeer klantvriendelijk en de mensen die er werken zeer vriendelijk en behulpzaam.

Betrouwbare garage

Een garage moet ook vertrouwen bieden dat geen onnodige kosten worden doorberekend. En dat kan met een heldere uitleg vooraf. Tevredenheid alom.

Auto reparatie/ apk

Een goede autodealer . Personeel vriendelijk . Autodealer is schoon , netjes en modern . Afspraak maken is makkelijk en wordt serieus naar de auto gekeken . Ze gaan niet onnodig dure kosten laten maken Ik kom al 4 jaar bij boerhof . Goede ervaring verder. Ze doen hun werk goed voor rapareren van de auto .

Vriendelijk, snel en duidelijk gecommuniceerd

Vriendelijke ontvangst (zoals altijd). Duidelijke communicatie wat er aan onderhoud/ reparatie is uitgevoerd via een filmpje. En snel mijn auto weer terug. Gratis vervangend vervoer is zoals altijd een absolute plus!!!

Klant vriendelijk

Ebike stond klaar, duidelijk filmpje van de monteur, belletje over de kosten en ophaalmoment, kortom tevreden.

goed geholpen

het probleem is vakkundig verholpen

Geen negatieve opmerkingen ( misschien de kosten )

Kleine beurt gehad, kon erop wachten. ( 2 uur) Wel erg veel geld €500,- voor een kleine beurt. Auto wel gewassen, top

Al heel lang klant en tevreden over service die ze verlenen.

Goed en netjes geholpen

Onderhoud is goed uitgevoerd

Ik kon erop wachten en binnen 1,5 uur was ik weer onderweg

Noodgedwongen auto later gebracht, geen probleem. Video met uitleg meerwaarde.

Zie boven.

Prima service en afspraken, tevreden klant

De mensen van de werkplaatsbalie zijn altijd correct, informeren vooraf goed over eventuele etra kosten en denken mee.

fijne garage

Goed geholpen door deskundige, vriendelijke mensen

Uitstekende ervaring.

Het ging nu om: Wisseling van mijn zomerbanden met mijn bij/via Ford Boerhof in Groningen in opslag liggende winterbanden; plus vervanging van de ruitenwissers. Dat ging ook nu weer uitstekend - ook qua afgesproken tijd, uitvoering van het door mij gevraagde; de kosten; en de klantvriendelijkheid.

Vakkundige vriendelijke personeelsleden. Maken een filmpje, sturen dat toe, overleggen via de telefoon. Alles netjes en op vakkundige wijze uitgevoerd.

Van het maken van een afspraak tot het weer ophalen van mijn auto allemaal goed geregeld.

Zie boven.

Konvetabel

Korte wachttijd

onderhoud uitgevoerd volgens afspraak

onderhoud uitgevoerd volgens afspraak. Vriendelijk en goed personeel

Snel geholpen ondanks de drukte

Ik ben altijd tevreden

Vriendelijke behulpzame mensen achter de balie..

Snel en goed

De apk en jaarlijkse beurt waren snel gedaan. Alleen heel prijzig, terwijl er niets mis was. Collega's schrokken vd prijs.

Vriendelijk & deskundig

Ik ben vriendelijk en snel geholpen door deskundig personeel. Ik kreeg zonder te vragen een toelichting op de factuur.

Goede en vlotte service

Planning en uitvoering prima