Zeer prettig

TRIEST

Tijdens een proefrit in een Puma ontdekten wij losse kunststofdelen onder de motorkap. Aan zowel de linker- als rechterzijde was gelast, de koplampen zaten los en het panoramadak was defect. De verkoper reageerde verrast en bood vervolgens een andere, identieke Puma aan (maart 2025, 10.000 km), die in perfecte staat verkeerde. Alleen een vlek op de achterbank, een deukje en een kras aan de achterzijde zouden nog worden hersteld. Auto gekocht in december 2025 voor bijna €***. Kort daarna: een uitstekende spatbordrand; loslatende strip langs het voorraam, defecte accu; defecte zonwering van het panoramadak; en de nog aanwezige vetvlek op de achterbank. Tijdens een gesprek met de verkoper kregen wij onder meer de volgende reacties: “Accu’s kunnen defect raken, u rijdt waarschijnlijk te weinig.” “U bent geen Ford-rijder, die zijn minder kritisch.” Op de vraag of de auto na import gecontroleerd was: “De auto had nog geen onderhoudsbeurt nodig.” Op de vraag of men bekend was met mogelijke schadeherstelwerkzaamheden in Spanje: “Dat gebeurt hooguit bij één op de honderd auto’s.” De dealer herstelde de gebreken wel, maar wij vonden wij de problemen onacceptabel. Ook waren ze slecht te bereiken! Wij hebben de auto onafhankelijk technisch laten keuren. Hieruit bleek:storing in de hybride accu, vermoedelijk een CANBUS-communicatiefout; gat in de wielkuip, linker voorportier uitgedeukt en overgespoten; linker achterportier afgesteld, stof in de lak linkerzijde; de door de dealer herstelde spatbordrand bleek met kit! gerepareerd; storingen in voertuignetwerk, telematica/chassis-elektronica en stuurbekrachtiging. Deze problemen speelden tussen 13 december 2025 en 1 mei 2026. Na ontvangst van het keuringsrapport bood de dealer aan de auto terug te kopen, maar wel voor minder dan het aankoopbedrag. Omdat wij van de situatie af wilden, hebben wij dit verlies geaccepteerd. Geen enkel begrip of empathie van de dealer ervaren. De auto staat inmiddels opnieuw te koop bij de dealer!

Ik werd snel geholpen.

Goed geregeld

Ik kon op de afgesproken servicebeurt niet, het verplaatsen werdt erg goed geregeld. De servicebeurt beurt zelf was weer 100% uitgevoerd.

Het word te duur en word voor mijn gevoel al minder voor gedaan

Het word te duur en word voor mijn gevoel al minder voor gedaan. Onderhouds interval is veel te snel voor het aantal gereden km met mijn Kuga. En hier zit vervolgens een behoorlijk prijskaartje aan. Het werk zelf lijkt goed te zijn gebeurd maar mijn reserve wiel is niet gecontroleerd. Tevens weer geen aftekenlijst van gedane punten netals de beurt hiervoor. Had wel gemoeten gaven ze toen aan nu weer niet. Als ik hierom vraag geeft men een onduidelijk antwoord. Op de vraag over het bandenprofiel blijkt dat dit ergens op de werkbon van hun zelf staat maar ik heb het nergens op een bon staan of meegekregen. Zo krijg ik vreemd onderbuik gevoel bij het hele gebeuren of dat je eigenlijk niets mag weten.

Dit keer had ik maken ,zoals meestal, met Johan. De man is altijd vriendelijk en helder te woord gestaan en heeft er wederom voor gezorgd met zijn collega’s natuurlijk dat mijn hulpvraag correct is opgelost en ook betaalbaar met een kop chocolademelk wat wil je nog meer? Vrgr Lucas Stichting Reddingshond NL

Ik kom terug voor de volgende apk

Ik heb een apk en een nieuwe remschoentjes voor gekregen. Inmiddels zijn we met de camper aan de reis en genieten volop van de mooie omgeving en de camper. Alles van de camper functioneert zal als het hoort.

Tevreden

Werkt volgens afspraak

Overall tevreden

Overall tevreden

Duidelijke communicatie

Netjes, vakkundig, eerlijk. Prima bedrijf om je auto te laten keuren en onderhoudsbeurt laten uitvoeren

prima helemaal tevreden

Contact en uitvoering zo als verwacht naar wens.

Jammer dat afspraak lang duurt

Als ik bericht krijg van Garage Boerhof en ik kom dezelfde dag dezelfde langs om een afspraak te maken dan kan dat pas over 6 weken. Beetje jammer. Het gaat hier over APK en een grote onderhoudsbeurt. Als dan blijkt dat er een nieuw onderdeel in moet die besteld moet worden en daarom de auto niet klaar is. Dan is dit voor mij wel heel erg vervelend. Ik had een weekje weg besproken en deze kon ik afzeggen wat de nodige kosten met zich meebracht. Als Garage Boerhof graag klanten wil behouden dan adviseer ik om eerder een berichtje te sturen.

Goed service en klant vriendelijke

Tevreden

Geweldige service en dat op zaterdag

Op zaterdag deed mijn auto het niet, bleek accu te zijn. Ik dacht ga langs de garage en zie wel. Situatie uitgelegd en gevraagd of ze mijn accu's konden controleren. Er was een monteur, privé bezig met zijn eigen auto op zijn vrije dag, die wel even wilde helpen. Bleek dat er 1 accu stuk was, hij was op voorraad., dus kon vervangen worden. De klus heeft uiteindelijk 2 uur geduurd. Mijn complimenten gaan uit naar de monteur die zijn vrije tijd heeft opgeofferd om mijn auto weer rijklaar te maken. TOP TOP TOP TOP

Geweldig!

Geweldige service en de koffie wordt met liefde gezet!!

Afspraken, werkzaamheden, contact allemaal meer dan tevreden over

Alles volgens plan uitgevoerd

Altijd prima service

Vriendelijk

Auto beurt gehad volgens afspraak apk en mijn vragen zijn beantwoord.

Banden laten vervangen, hierna lekkend ventiel. (Goed opgepakt door Boerhof)

Onlangs hebben wij nieuwe winterbanden afgenomen. Na de vervanging opeens last van een langzaam leeglopende band. Hierover contact opgenomen. Na inspectie blijkt een ventiel lek te zijn. Ondanks dat er maar 5km met de nieuwe set gereden is, is het volgens Boerhof: "Puur toeval". Een nieuwe afspraak moeten maken voor oplossen van de issue. Tegemoetkoming? 0.0 Niet geheel overeenkomend met onze Boerhof ervaring tot nu toe. Erg jammer. =========== Naar aanleiding van bovenstaande review is door Boerhof contact opgenomen met ons. Zij hebben onze kant van het verhaal aangehoord en een passende oplossing geboden. Complimenten hiervoor. Dit strookt meer met onze ervaringen uit het verleden. Wij zijn tevreden.

Goed . 1 opmerking tnv derde remlicht vervangen. Er ligt een onderdeel los in de unit. Graag zou ik hiervoor langskomen.

Super geholpen

Steenmarter onder de motorkap geknaagd. Werd direct opgelost.

Prima service van Johan

Nooit gezeur altijd overleg lekkere chocolade melk Groet Lucas

Prima service en de filmpjes zijn altijd wel leuk om te zien. De auto netjes terug geleverd.

Perfect geholpen!

Bij Bolhuis ben ik altijd aan het goede adres met mijn ford Focus. Al jaren word ik goed en vriendelijk te woord gestaan em geholpen.

Het is een topbedrijf!

Ervarend personeel , weten waar ze over praten.je krijgt een eerlijk antwoord.

Helsingborgweg 6

9723 HN Groningen