vriendelijk personeel

Kleine reparatie direct op gelost geen wacht tijd

Klasse

Ben tevreden met de werkzaamheden. Topper

Niet heel geweldig

Laat ik vooropstellen dat ik blij ben ik ik beide keren op korte termijn geholpen ben. Het feit dat de eerste keer een momentsleutel onder de motorkap is blijven liggen vind ik wel behoorlijk slordig. Toen we bij het ophalen van de auto meldden dat dit in de 2.5 jaar al de 4e keer is dat de auto bij de garage staat, en dat we daarom het vertrouwen in de auto (en ook in Ford) kwijt raken, was er geen ruimte voor enige coulance.

Stipte onderhoudsbeurt

Met de onderhoudsbeurt ben ik tevreden. Die verliep snel en was mede dankzij een filmpje van de monteur duidelijk. Wat niet soepel verliep was het maken van de afspraak. Een maand nadat ik de afspraak digitaal had gemaakt, kreeg ik een reminder voor de onderhoudsbeurt. Na telefonisch overleg kwam alles goed, maar het zorgt voor onrust. De digitale bevestiging van de afspraak bleek niet te zijn verzonden. Dat is al eens eerder gebeurd.

Snel en vriendelijk

zoals al heel lang, iets armer, maar tevreden naar huis.

Mijn Ford en de firma Boerhof hebben mij nog nooit in de steek gelaten, of teleurgesteld. Ik hoop nog lang met ze,n drieen samen te werken.

alles zoals afgesproken

goed, zoals afgesproken

Fijne behandeling door balie

Zoals altijd weer tevreden

Altijd tevreden bij Boerhof Groningen . Transparant en vriendelijk. Vooraf offerte zodat je in principe weet waar je aan toe bent

Top Garage met geweldige service!

Jaren zakelijk ford gereden met een auto van Boerhof, maar nu even helaas een Renault..... Mocht de tijd rijp zijn dan snel weer overstappen naar een Ford van Boerhof Groningen!!

Vriendelijk en professioneel personeel. Volop faciliteiten voor tijdens het wachten (wifi gratis, koffie, ruimte voor laptop, WC etc.)

Geweldig.

Ik ben weer heel goed en vriendelijk geholpen.

Volgens afspraak apk en onderhoudsbeurt uitgevoerd

Duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf.

Goede service..

Fordpass geüpdatet. Onderhoud geschiedenis bij gewerkt

Prima en top service

Top service, alleen is de prijs voor een kleine beurt wel aan de hoge kant. Alleen olie en verder alleen controle ruim €500,00 is dan best stevig.

Prima geholpen

Correct de reparatie gedaan

Technisch, enz. als altijd tevreden

Echter, ik ben geschrokken van de rekening. We rijden de laatste jaren tussen 4500 en 5000 km. Sinds mijn pensionering is dit het geval. Maar de recente jaarlijkse beurt/ APK was ruim 2x zo duur 9veel meer dan de inflatie) vergeleken met het jaar ervoor terwijl beide jaren er verder geen speciale problemen waren. Verschil wel erg groot. Of is er op een bepaald moment een extra activiteit van jullie zijde nodig en zo ja, wat is dit dan? PS: Recent hierop telefonisch een toelichting gehad.

Prima service. Duidelijke communicatie

Uitstekend geholpen. Duidelijk over de werkzaamheden en de prijs. Prima leen fiets service.

Afspraak is afspraak en kwalitatief top

Afspraaktijd was redelijk kort vanaf moment plannen. Vervangende auto beschikbaar. Vriendelijke medewerkers. Snel klaar. Technisch en netjes uitgevoerd.

Supersnel vriendelijk en uitstekende kwaliteit

Supersnel geholpen en ze bellen als er iets mankeerd aan de auto en wat het gaat kosten en kunnen gelijk helpen. Vriendelijk en kundig personeel.

Prima ervaring

Ik ben op een voortreffelijke, vriendelijke manier geholpen. Het personeel was aardig. En de kers op de taart was dat, ik wist niet dat het mogelijk was, ik mijn auto gewassen terugkreeg. U begrijpt natuurlijk: dit houden we erin!

keurig, meedenkend

keurig en prettig