1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Heb op 1-4-2011 een Nissan Kubistar gekocht bij Garage Denissen in Tilburg en ik moet zeggen dat dit perfect ging. Deze auto was volgens de directeur perfect en daar was de prijs ook na. Ik dacht meteen goed te zitten maar schijn bedriegt. Nu net voor de vakantie verteld de dame die in deze bedrijfsauto rijdt dat haar schouder zeer deed. De persoon gaat vervolgens 4 weken met vakantie en begint weer te werken 16 september. Even voor de duidelijkheid deze dame woont in Nijmegen en wij zitten met het bedrijf in Tilburg en zien elkaar eens in de maand. en rijdt 3 dagen per week in de auto. Nu constateert die dame na een korte periode dat de pijn terug komt en dit meldt ze op de dag dat we een werkbespreking hebben op 10 okt 2011 in Tilburg. Ik ben meteen in de auto gaan zitten en merkte dat deze zwaar stuurt. Dus ik belde meteen de leverancier en de dame ging na de bespreking meteen langs. Hier vertelde de garage dat de stuurpomp kapot is en helaas net buiten de garantie van 6 maanden valt. Ik kreeg een rekening voor mijn neus van meer dan 600,- en kreeg omdat het sneu was 25% korting op de REPARATIEKOSTEN (is denk ongeveer 50,-) Ik ben nog gaan uitleggen dat die auto 1 maand stil heeft gestaan en nog eens dat de dame voor de vakantie last had van haar schouder enz enz. Maar helaas ze blijven bij hun besluit. Dus de auto was toch geen 100% goed toen ik hem kocht, anders was de pomp nu niet kapot geweest. Conclusie: Bij de verkoop denk je goed te zitten maar helaas als je komt voor SERVICE dan is men niet thuis. De garantie kan dan wel 9 dagen voorbij zijn maar het gaat om het totaalplaatje, als ze nu eens gezegd hadden dat ik de materialen moest betalen dan was het anders geweest. Dan nog heb ik een auto gekocht die niet goed was.