positief

geen verdere opmerkingen

positief en vriendelijk

Alles is verlopen zoals afgesproken. Een vriendelijke en positieve ervaring hieraan overgehouden.

Goede service en vakmanschap

Bijzonder goed geholpen

Ik heb een goed gevoel bij deze garage. Bijzonder goed geholpen.

Goed ontvangen, goede uitleg en gezellig. Jeroen is top😘

Jeroen is top😘

Nieuwe Qashqai netjes afgeleverd

Omdat onze Qashqai digt-115 N-Connecta zo goed beviel en Leendert van den Born een goed inruil aanbod deed, hebben we een Qashqai dig-t 140 aangeschaft. De nieuwe motor "gromt" wat meer dan de oude, maar hij is ook een stuk levendiger én zuiniger. Wij waren al blij met een Qashqai en nu weer!

Lang moeten wachten voor een afspraak en de reparatietijd duurde langer dan vooraf gezegd

3 uur moeten wachten voordat de reparatie opgelost was, waarbij vooraf was gezegd dat dit ca. 1 uur zou duren. Tussentijds ook niet geïnformeerd omtrent de tijdsduur, zelf er achter aan moeten gaan. Na de reparatie thuis een deukje geconstateerd in het rechterachterportier, werd eerst in twijfel getrokken maar wordt toch gemaakt bij de eerstvolgende beurt in juli.

Prima ervaring

Bij autobedrijf Leendert van den Born ben ik altijd uitstekend geholpen zowel de sales als de aftersales staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen vandaar dat ook voor mijn zevende Nissan ook voor van den Born is gekozen

Topservice, topverkoper ( Jeroen)

Eerlijke vrolijke verkoper, die een nette prijs afgaf voor mijn auto. Deal was snel gemaakt en de info van hem over het traject naar de nieuwe auto was top. Op de afgesproken dag auto opgehaald, samen alles afgehandeld, uitleg gekregen van de auto al met al helemaal goed.

Wordt goed te woord gestaan en goed geholpen door iedereen. Met name door Pim Bolsius.

goed geholpen en voorgelicht.

uitstekende verkoper is vanalles op de hoogte

Het was prima in orde

Compleet met halen en brengen

Al 35 jaar naar tevredenheid

Al 35 jaar naar volle tevredenheid

Ik word altijd correct behandeld. Men komt afspraken na en is vriendelijk aan de balie.

zeer tevreden

Ik ben goed geholpen, duidelijke prijsopgave en werkzaamheden goed verzorgd.

Goede en kundige begeleiding in de aanschaf van de nieuwe auto.

Reparatie veel te duur

Teleurstellend dat het verwijderen en vastmaken van een onderplaat, nog geen 1/2 uur werken, € 92,- moet kosten. Materiaal is er niet bij aan te pas gekomen.

Prima, goed geregeld

Prettig

onvoldoende opneningservice

Na een erg zwakke start in relatie tot empathie, houding, communicatie en dienstverlening. is na enige tijd is de communicatie verbeterd naar een normaal niveau. De leenauto (na 3 dagen) is van een prima kwaliteit geweest, alleen jammer dat dit een dieselauto was en niet een volledig elektrische zoals ingeleverd door ons bedrijf. In zijn geheel hebben wij het gevoel dat wij letterlijk en figuurlijk pech hebben gehad om in Breda -dus bij Nissan vd Born- te stranden met onze Leaf.

service als vanouds

Vlotte en prima service zoals wij van Nissan v.d Born gewend zijn. Gratis leenfiets is o.k en daar dankbaar gebruik van gemaakt. Een leenauto kost tegenwoordig bijna € 30,-. Hmmmm.... dat is wel eens anders geweest; nog niet zo heel lang geleden was dat ook gratis. Maar..... gratis is natuurlijk niet kostendekkend.

Alles was goed geregeld

Goed geregeld en direct geholpen

Efficient en zorgvuldig en prima volgens afspraak !

prettig geholpen, prima gerepareerd en APK gekeurd en vriendelijke service.

Prima geholpen.

Er valt niet veel te beschrijven, netjes en beleefd behandeld, en ervan uitgaan dat ik weer een jaar probleemloos kan rijden.

Geen klachten

Direct geholpen. De opdracht is goed uitgevoerd.

klantgerichte receptie; vakkundige reparatie !

Startproblemen op korte termijn - onder garantie - opgelost ; tevens software update remsysteem en navigatie uitgevoerd; leenauto was beschikbaar: keurig geregeld en uitgevoerd !!

Spinveld 37

4815HR Breda