Prima en deskundig geholpen

Goed en snel geholpen

Snelle, fijne service met vriendelijk personeel

Na een eerste bezoekje dezelfde dag nog een proefrit kunnen maken. Daarnaast een erg mooi bod op onze 'inruil' auto. Het personeel (Bart Bal) doet net dat beetje meer waardoor wij de, voor ons nieuwe, auto bij LeendertvandenBorg hebben aangeschaft.

Heel goede ervaring

ik moet wennen van af Oosterhout

alles duidelijk en goed uitgelegt

Goed.

Top!!

Behulpzaam en vriendelijk.

Vriendelijke medewerkers

Reparatie snel uitgevoerd

Duidelijk antwoord op mijn vragen

Vriendelijk ontvangen en wat verholpen kon worden werd vlot gedaan

Jaarlijkse onderhoudsbeurt weer naar tevredenheid uitgevoerd.

Naast standaard werkzaamheden werd ook rammeltje in dashboard (zoals gevraagd) opgelost. Tevens werd oorzaak storend gebrom vastgesteld, namelijk gecupte achterbanden. Goed advies gekregen (bij vervanging banden tevens laten uitlijnen).

Gewoon goed

Serviceonderhoud keurig volgens planning uitgevoerd

Iets duurder dan bij verkoop werd verteld.

Niks aan te merken op de monteur. Echter wel op de verkoper. Bij aankoop werd verteld dat een beurt in de garage op 85 euro uit zou komen. Dat viel dus iets duurder uit. En aan de BTW kan dat niet liggen. Want ik mocht 181 euro neertellen. en dat voor wat olie druppeltjes op de scharnierpunten. Dat viel mij zwaar tegen!

topklasse

klasse uitvoering onmogelijke mogelijk maken

OK, zoals wij gewend zijn

Ok, zoals wij gewend zijn!

Goed geholpen

Goed geregeld

perfect vriendelijke service

de auto was weer snel up to date gebracht door de garage, niets op aan te merken.

Onderhoudsbeurt uitgevoerd zoals afgesproken.

De beurt via internet willen vastleggen dat is tot 2 maal toe mislukt. Uiteindelijk telefonisch de afspraak moeten maken. Het heeft weinig te maken met de onderhoudsbeurt maar ik wil het wel gemeld hebben.

zoals gewoonlijk prima geholpen

standaard onderhoudsbeurt, prima afgehandeld

vriendelijk, slim en correct, fout zonder probleem hersteld.

als altijd goed en klantvriendelijk

prima, heel klantvriendelijk en kundig

een minpuntje/tip - wanneer wordt verteld dat men een uurtje voor de werkzaamheden nodig heeft, en dat loopt (erg) uit, is het wat duidelijker/respectvoller naar de klant als dat na dat uur al even gemeld wordt, zodat je weet dat je langer moet wachten en ook de reden. Er werd naderhand wel gezegd dat het ineens hectisch was maar dan nog wil ik dit meegeven.

Geweldige service

Ik werd direct geholpen bij het vervangen van een lekke band van mijn Nissan Juke. Binnen het uur was ik weer thuis. Klasse service.

niet helemaal tot tevredenheid

auto was bij aflevering niet schoongemaakt. Na een telefoontje van mijn neef Jeroen Rovers is besloten om mij ter compensatie een bovaggarantie te verlenen van 6 maanden. Voor zover ik daar al geen recht op had is dat in ieder geval opgelost. Ik heb daar overigens nog geen enkel schriftelijk bewijs mogen ontvangen.

Heel vriendelijk behandeld

Auto tegen 08:00 afgeleverd en ik kreeg een luxe elektrische fiets mee om naar huis te rijden ! Perfect, auto was na zo’n 2 uurtjes gereed en ik kon hem weer ophalen en wederom vriendelijk ontvangen. Zelfs met afrekenen was er nog “ ruimte “ voor enige humor !!

Goed geholpen

Door verkoper heel goed geholpen. Tijdens het halen van de auto zagen wij enkele beschadigingen op de achtezijkant van de auto welke wij eerst niet gezien hadden. Deze waren waarschijnlijk tevoorschijn gekomen nadat de auto de master care behandeling had gehad en de poetslaag die het moest verbergen eraf gehaald had. Dit vond ik wel slordig en voelde mij een beetje misleid. Deze beschadiging wordt vandaag door de garage die de auto naar de spuiterij brengt gemaakt. De beschadigingen in de portieren door de gordels moet ik echter zelf betalen wat mij 250 euro kost. Ook werkte na een dag de airco niet en moest ik terug om dit te laten verhelpen. Ik had toen wel mijn vraagtekens of alles nagelopen was toen ik de auto op kwam halen. Hij zou een beurt krijgen en alles zou gecontroleerd worden. Daar is de afleveringskosten voor lijkt mij. Het verbaasde mij dan ook dat de airco het niet deed. Vandaar dat ik gehoopt had dat de 250 euro die ik moet betalen voor het spuiten door de garage betaald zou worden of in ieder geval een gedeelte. Ik ben al heel lang klant bij de garage en dit is al mijn 6de nissan die ik koop.

alles was goed verzorgd

De accu is op onze parkeerplaats in de auto geplaatst, dus het was weer een keurig verzorging uwerzijds.

Spinveld 37

4815HR Breda