perfect geregeld

zeer goed

prima service

prima service

Zie mijn relaas

Mijn eerste indruk Was teleurstellend. In Oosterhout ging de balamedewerker met mij mee. Om het probleem te bekijken in Breda, dacht ik, dat ik tegen een computer sprak, die mijn problemen noteerde. Verder het feit, dat ik circa 72 euro moet betalen voor vervangend vervoer, ik kan er niets aan doen, dat ik in Oosterhout woon en de Nissan garage alleen nu in Breda vertegenwoordigd is, noopt mij uit te zien naar een andere garage. Nadat de reparatie was uitgevoerd en de rekening van 985 euro betaald was, was men werkelijk wat vriendelijker. Ik weet niet, of dat komt, dat na ongeveer 3 maanden een grote controlebeurt nodig is en menu al geconstateerd heeft, dat belangrijke reparaties noodzakelijk zijn. Ook dan weer, zal van gratis vervoer geen sprake kunnen zijn. Hoe moet ik positief over van de Born garages moeten denken??? Geef U daar maar antwoord op!

Smile!!

Door een zeer attente medewerker ,die door had dat ik heel BOOS was , ben ik nu tot op heden weer een blije Nissan rijdster ! Ik had 2 jaar geleden mijn Pixso in geruild voor een Micra , dacht dat heel blij mee te zijn !!! Maar ik kwam bedrogen uit !!!!! Er stond +_ 38000 km op de teller ,ik heb er ongeveer 2000 km mee gereden (dit was voor mij de 12 Nissan samen met mijn man ,ben nu 86 ) en al gauw en nieuwe accu en en half jaar geleden ,de koppeling naar z'n grootmoeder zullen we maar zegen !!!!! €1400,00'. Laat hem een gratis Zomer beurt doen , weer de accu ,je weet wel en er zouden nieuwe schokbrekers in moeten was nog niet zo urgent!!!! Is dit een Nissan waardig verhaal ,ik dacht het niet !!!!! Maar door Pim Bolsius zijn advies ,wat in principe de andere medewerker mij ook had moeten adviseren ,met de kapotte koppeling !!!! Heeft het nu de boosheid en de pijn wat verzacht ! Ik ben Pim heel dankbaar ,en daar de oudere medewerker nog iets van leren !!!!!!

Olie bij gevuld zonder toestemming

Zonder toestemming mijn olie bijgevuld. Dit moest ik wel gewoon betalen. Dik 30 euro ineens extra op de rekening waar ik niet gelukkig van werd.

Heel goed

Geen probleem als goed tevreden

Uitstekende klantgerichtheid

Auto gebracht voor APK en onderhoud. Gemakkelijk af te spreken via de agenda op de website. Gezien bijzondere omstandigheden dit jaar vooraf even overleg ( erg weinig km gereden) . Prima advies gekregen en werkzaamheden snel en effectief uitgevoerd. Kon ter plaatse goed werken door WiFi en koffie.

Perfecte ervaring.

Uiterst plezierige en deskundige verkoper. Goede inruilprijs. Mooie showroom en gastvrije ontvangst.

Prima geholpen.

wij zijn vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen door medewerker Jeroen Jupijn.

Rep goed uitgevoerd

Reparatie goed uitgevoerd maar factuur maar factuur 100 euro hoger dan opgave

We zijn al jaren zeer tevreden over Leendert van den Born uit Breda

Onze ervaring was zeer positief

Prettige ontvangst en begeleiding bij. de aankoop van onze Qashqai. In twee dagen beslist..

In de onderhandelingen hebben we nog een aantal wensen op tafel gelegd en die zijn ook uitgevoerd. Contacten met de voor ons volledig nieuwe garage verlopen soepel. We hopen dat dit ook zo blijft in de toekomst. Wij zijn nu erg blij met onze aankoop. Bij aflevering zag de auto er indrukwekkend uit.. We moeten als boven de 70ers erg wennen aan de toeters en bellen op en in de auto..

Altijd goed!

Eerlijk, betrouwbaar en kundig..

alles is in een woord TOP

goede service met alles

Prima niks anders dan positiviteit en goed geholpen

Alles prima geregeld

Helemaal tevreden met de aankoop.

Bij aankoop van de auto zijn wij heel goed geholpen door de verkoper. We hebben al een aantal kilometers mee gereden en bevalt zeer goed.

Goede service en vriendelijke mensen

Vriendelijk mensen. Leggen alles goed uit. Helaas u s niet van te voren duidelijk wat de servicebeurt inhoudelijk inhoud. Ook online is bij Nissan geen uitleg voorhanden.

Prima, vriendelijk service

Tevreden

Perfect, goede en leuke verkoper

Zie boven

Goede ervaring

Goed werk zoals altijd

meer dan 15 jaar klant

enorme tegenvaller

Erg vervelend om te moeten vaststellen dat een fabrieksfout niet als garantie wordt gezien. Terwijl het zonneklaar is dat het probleem niets met garantietijd te maken heeft. Zie art. 173, 185, 188, 190, en 192 boek 6BW. Met vriendelijke groet, H.de Groot

Vriendelijke ontvangst en niet opdringerig.

Zonder opdringerig te worden zijn we ontvangen. Het maken van een proefrit was geen probleem. We hebben goed de tijd ervoor kunnen gebruiken. Onderhandelen over inruil ed. ging zonder veel problemen. Kennis over de verschillende modellen is voldoende. Ruim aanbod van populaire modellen in alle prijsklassen.

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Spinveld 37

4815HR Breda