Prima geholpen ... personeel had het druk met verkoop dus even half uurtje moeten wachten maar daarna in 5 min weg

Fijne auto's gekocht. En goede service

mijn eerste niet zo'n goede ervaring

heb mijn auto Nissan Qashqai met kenteken JB-658-X een onderhoudsbeurt gegeven op 31.03.20 bij deze beurt o.a. het koelsysteem controleren. Op 11.08.20 koelsysteem werkte niet meer en deze moest bijgevuld worden kosten 199 euro. IK vind het vreemd dat na 1368 km gereden te hebben het bijvullen van de vloeistof 199 euro moet kosten. na vraag bij verschillende mensen moesten zij voor het bijvullen tussen 70 en 90 euro betalen. graag verneem ik of dit standaard prijzen bij van den Born?

Prima !

Werd gebeld toen onderdeel binnen was. Leenauto geregeld. Vriendelijke ontvangst . 's Middags afgemeld en storing bleek prima verholpen !

Prima service, uitstekende informatie en eerlijke verkoper!

We werden goed ontvangen, kregen eerlijke informatie en de verkoper was geen praatjesmaker.

Auto moet nog gerepareerd worden. We kunnen deze niet zo lang missen. Denken goed mee om afspraak zo in te plannen dat we de auto maar 1 dag kwijt zijn.

niet alles verholpen

14 augustus mijn Nissan Note aangeboden omtrent: defecte airco en een nakijken brandend controlelampje (oranje/motorstoring) en een vreemd ratelend geluid motor bij starten en steeds net voor "doorschakelen" van de auto. De airco is inderdaad gemaakt en weer functioneel ( jammer dat tussen aanbieden en reparatie net de gehele hittegolfperiode heeft gezeten maar allez, dat is zeg maar pech) rekening €750. flink bedrag maar zal reëel zijn. Helaas brandt inmiddels weer het controlelampje "motorstoring" en is het bijgeluid ook nog steeds aanwezig. Voor diagnose/uitlezen storingslampje is wel € 49,50 in rekening gebracht. Omdat dit al de tweede keer is laat ik het lampje maar branden maar ik zou het wel een geste vinden als die € 49,50 toch door u terug gestort zouden worden omdat het euvel niet verholpen blijkt. groet P Peeters ordernummer 1323710 13-08-20 Nissan Note JD-872-F

Ik heb i.v.m. corona lang moeten wachten. De communicatie hier over had wat beter gekund. De aflevering verliep prima evenals de bijbehorende verplichtingen.

Opzicht goed maar auto zou gepoets zijn en is alleen door wasstraat geweest. Waardoor ik zelf 180 euro heb moeten uitgeven aan een poetser.

Prima service!

Snel geholpen! Goede service

Prima geholpen

Kleine beurt is volgens afspraak uitgevoerd.

Heel goed

Het werk is prima en snel uitgevoerd

Ik ben zeer tevreden met het geleverd werk. Allen uitgevoerde werkzaamheden zijn goed uitgelegd.

Vriendelijk en deskundig personeel. Luisteren goed naar eventuele aandachtspunten. Leggen verrichte werkzaamheden goed en duidelijk uit.

Super service en goede prijs

We zijn goed geholpen in de showroom. Er werd goed met ons meegedacht met betrekking tot onze wensen en een daarbij passende auto. De auto werd zelfs bij ons thuis afgeleverd, wat een service! Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Hij rijdt erg fijn en is heel wat luxer dan mijn vorige auto. Goede aanschaf deze Nissan Pulsar!

Houden zich aan afspraken!

Uitleg en nazorg/service kan beter

Achteraf merkte ik dat een heleboel functies niet of nauwelijks uitgelegd waren en koste me veel moeite om een en ander uit service-boekje te halen. Nu heb ik nog niet de indruk dat ik alles weet wat er eventueel mogelijk is.

Uitstekende service, prima dienstverlening

Ik kan niets bedenken waar ik kritiek op zou kunnen leveren, dus dat doe ik dan ook niet. Alles dik in orde!

uitstekend very happy

prima karretje, start wanneer ik dat wil en ligt, voor mij althans, lekker op de weg !!!! en oogt ook als een volwassen auto, wat wil je nog meer

Fijne auto goede prijs.

Prettig

Uitstekende service

De aflevering van de nieuwe leaseauto was ruim van tevoren ingepland, op een datum/tijd naar wens. Ontvangst en dienstverlening bij aflevering was uitstekend, vriendelijk en behulpzaam.

Mooie auto goed geprijsd

Ben goed geadviseerd en geholpen

Prima en snel geregeld.

Afspraken goed nagekomen. Vooraf de prijs aangegeven.

Ik miste alleen dat deze keer niet zoals vorig jaar bij de servicebeurt dat de auto was gewassen. Deze kleine dingetjes helpen wel mee aan goede service.

Mooi auto, rijd heerlijk

Zeer tevreden over de aflevering. Er was alleen nog een lakstiftje beloofd waar ik een aantal keer nog voorgebeld heb en dan hoor kom ik op terug maar vervolgens niks meer hoor. Of dit nou met bestellen te maken heeft geen idee jammer dat dat alleen niet even verteld word dan

Spinveld 37

4815HR Breda