prettige service en snel klaar

Goed geholpen

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, vooraf kostenopgaaf gehad van extra kosten.

Goed verzorgd

Kapotte accu na 2,5 jaar, 28000 km vind ik wel erg snel. Op zaterdagochtend Nissan gebeld binnen half uur geholpen. Ze waren snel ter plaatse. Auto gestart en naar Breda gereden helaas geen monteur aanwezig. Leen auto meegekregen en maandag ochtend weer terug, viel onder garantie. Allemaal vervelend maar goed opgelost.

Vlot en snel geholpen zoals afspraak. (winterbanden)

Zoals boven aangegeven

ben al 37 jaar verbonden

en altijd netjes geholpen.

Tevreden rijder van een auto Nissan Qashqai

Een auto die je kunt vertrouwen die je van A naar B brengt. Maar ook veilig en met luxe, en niet te vergeten de caravan die tijdens de vakantie achter de auto hangt geeft geen problemen.

Snel geholpen

Daar ik als klant weer een auto heb aangekocht bij Leendert van den Born, betekent dit dat ik redelijk tevreden was.

Even langs geweest om bandenspanning te checken , prima service!

snel geholpen, keuze zo gemaakt

Voor de aanschaf van een e-Niro, 10 minuten gereden, kleur en trekhaak uit gekozen en vlot geleverd. De eerste paar honderd km zonder problemen

Een fijne auto

Nadat ik eerst een Nissan Juke bij juliie heb gekocht in augustus 2020 bleek dat toch geen auto voor mij. De verkoper heeft dit goed en de KIa sportage aangeboden. Wel met een behoorlijk vij te be5alen bedrag maar ik heb dan wel veel meer auto.

Grote beurt en APK keuring.

Geen opmerkingen. Alles vlg. afspraak.

Ik ben beter gewend

Ik wordt 11.45 uur gebeld betreffende de uit te voeren werkzaamheden en de kosten. Als ik om 15.15 uur mij meldt aan de balie. Is de auto nog niet klaar, hij staat al wel buiten. Hij moet nog een laatste controle krijgen, dat zal ongeveer 30 minuten duren. Wanneer ik dan weg ga staat de auto nog exact op dezelfde plaats. Wanneer in Breda uit rij gaan het waarschuwingslampje van de bandespanning branden. Ik kan geen enkele bandenspanning aflezen. Ik gelijk terug gereden. Wanneer ik dan wederom hoor dat de auto gereed is, controleer ik gelijk of ik nu wel de bandenspanningen kan aflezen. dat blijkt niet zou te zijn. namelijk wel de voorbanden niet de achterbanden. Wanneer ik daarover binnen vragen stel krijg ik als antwoord; dat klopt u moet er eerst een stukje meerijden. Als ik even gereden heb kan ik inderdaad de bandenspanning van alle banden aflezen. Dus achteraf denk ik, heeft mijn auto de gehele dag in de garage gestaan om de remschijven en de bandenset te vervangen? en wat houd die laatste controle nu in. Als ik 10 minuten rijdt en de controle lampjes gaan al branden en ik moet vervolgens eerst een stukje rijden voordat alle informatie beschikbaar is.

Snelle en professionele behandeling

Voor een onverwachtse reparatie kon ik op korte termijn snel terecht en er werd goed meegedacht om (indien beschikbare) alternatieve onderdelen te gebruiken om tot een scherpe prijs te komen. Heel fijn!

Zie hieronder

Was vervelend dat ik terug moest komen omdat er geen 4nieuwe banden voorradig waren.Besteld.Kwamen er maar 2.keurig opgebeld dat ze er niet waren.De volgende dag geplaatst. Vervelend voor mij omdat ik met een aantal afspraken zat

Fantastische geweldige koele vette service, leuke mensen aan balie

nvt

Heerlijke auto.....

Auto geeft een heerlijk gevoel, rijervaringen zijn tot nu toe zeer goed !

slecht geinformeerd

Bij aangaan van private lease voor een elektrische auto is onvoldoende gewezen op subsidiemogelijkheid en het verloop van de aanvraag. daardoor lopen wij €4000 euro sbsidie mis.

Wij zijn goed geholpen

We konden eerst op ons gemak rond kijken zonder lastig gevallen te worden door een verkoper

Klantvriendelijk

Netjes geholpen

Alles ok!

Beurt en bandenwissel volgens afspraak. De Qasquai rijdt weer als een zonnetje.

klantvriendelijk geholpen

Alles verlopen volgens afspraak

Bart Bal heeft ons prima en deskundig geholpen

De voorlichting op ons verzoek om een lease auto (KIA) heeft Bart ons prima geholpen. Wij zijn verschillende keren in de zaak geweest om alles te regelen. Elke keer zijn we goed geholpen met onze vragen.

opperbeste service

Er valt helemaal niets aan te merken, supersnel en adequaat geholpen.

Prima tevreden over de aankoop, aflevering en antwoorden op vragen

Prima en leuke jonge verkoper. Voldoende technische kennis en een deal kon snel gemaakt worden. Achteraf vragen (ook na betaling en aflevering) keurig en snel opgepakt en beantwoord door de verkoper.

alles netjes geregeld

goed bedrijf