fijne persoonlijke en vriendelijke benadering

weten wat de klant graag zou willen en niet opdringerig zijn

Teleurstellend, ondanks garantie

Accu werd vervangen uhv garantie, Ik kon niet direct terecht paar dagen later. Hierdoor wel in het weekend geconfronteerd met een auto die het niet meer deed. Toen ik langskwam werd ik naar showroom gestuurd om te wachten, ik zou geroepen worden als e.e.a. gereed was. Helaas na 5 kwartier maar eens informeren. Toen bleek e.e.a. gereed maar de werkbon lag nog op een bureau. Nog geen bakje koffie aangeboden gekregen.

Prima !

Startprobleem snel opgelost. Vriendelijk geholpen zoals altijd !

correct

aandacht door verschillende personen bij vdborn kan wat beter

alles prima

geheel volgens afspraak en verwachting en op een prettige wijze

Tijd voor vragen duidelijke uitleg

Professioneel, vriendelijk en duidelijk

Professioneel, vriendelijke verkoper en duidelijk in alle communicatie.

Ik ben echt helemaal tevreden.

In een aantal kernwoorden samengevat: Klantvriendelijk - ter zake deskundig - efficient - ben zodoende de trotse bezitter van een geweldige Nissan Qashqai !!!!!

Goed geholpen, kom hier graag terug

Goede service, vriendelijke mensen, correcte afwerking en uitleg.

Servicebeurt was goed verlopen, alleen enkele dagen later bleek ventilatie geen warme lucht in te blazen, verbindingstekker was niet of niet goed geconnecteerd, is enkele dagen later na ontdekken van het euvel direct verholpen. Prima

Tevreden

Vriendelijk geholpen

weet ik nog niet

het is mijn eerste kia

Goede vriendelijke mensen

Service gericht

Erg klantvriendelijk, en prima geholpen

Prima geholpen, geen op of aanmerkingen.

Zeer tevreden met toegepaste coulanceregeling !

Ik was zeer verheugd door de voorgestelde coulanceregeling i.v.m. de defecte versnellingsbak van mijn Nissan Qashqai, welke slechts nog geen 50.000 km had gedraaid, ondanks verstreken garantietermijn. Goed en netjes te woord gestaan, vervangend vervoer geregeld, en keurig afgewerkt. Pluim voor garagebedrijf van den Born en Nissan Nederland.

Goede service en mooi bedrijf met geweldig personeel. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2021

Fijne auto, jammer dat het laden niet goed werkt

auto rijden en auto zelf super (toch wel knap voor een Honda fan). Auto rijd soepel, alleen permanent uitschakelen lane assist zou wel fijn zijn, staat automatisch aan, moet je handmatig uitzetten, liever andersom. Cruise control staat automatisch uit, zou liever deze automatisch aan hebben staan zodat je alleen maar op set hoeft te zetten. Het 3 fase laden werkt niet goed, dat is jammer voor een nieuwe auto, staat nu 2 dagen bij de dealer in sneek. Jammer. Ik hoop dat het opgelost wordt.

goed geholpen

service is goed.

Luisteren slecht en denken in.hun eigen straatje

Een nieuwe auto met problemen. Ze weet het niet telefonisch en verwachten binnen het eerste halfjaar dat je bereid bent voor de 2e keer weer naar degargage te komen, waarbij ze de eerste keer je weggestuurd bent met, het is normaal, je hoeft je.niet ongerust te maken. Een moeilijk.probleem. Het tweede probleem is ook moeilijk. Er wordt verwezen naar een verkeerde instelling, wat niet het geval is. Twee problemen, die niet helemaal aanwijsbaar zijn. Wederom.wordt verwacht dat je de auto brengt, waarbij het 1e probleem niet oplosbaar is en het tweefe probleem voor hun een vraag is. Telefonisch wordt verwezen naar een instellingsfout, wat niet het geval is. Twee problemen met een nieuwe auto van 43.000 euro waarvan van je verwacht wordt dat je weer naar de garage komt, terwijl telefonisch aan aangegeven wordt dat ook dit probleem niet te begrijpen is. Onbegrip door de verkoper en de werkplaats verwijst naar een instelling fout en kan er niet veel mee. Al met al veel frustraties met een nieuwe auto binnen 5 maanden waar aan voorbij wordt gegaan en gereageerd wordt alsof het normaal is. 2 x terug naar de garage met een nieuwe auto binnen 5 maanden wordt bij hun als normaal ervaren!!

Prettig en snel geholpen.

Afspraken worden prima nagekomen.

Prettig contact, snelle uitvoering.

Ik ben er prettig geholpen bij de aankoop van mijn Nissan qashqai

Ik kocht de Nissan qashqai omdat we een sterkere motor nodig hebben i.v.m. het trekken van een caravan. Het is een comfortabele auto.

Goed overlegt wat er vernieuwd moest worden en wat de kosten zijn.

Keurig geholpen

Betrouwbare en kundige garage