Zie onder
Waar we voor kwamen is prima opgelost
Wordt netjes geholpen aan de balie en telefonisch.
Het enige wat minder was, het lange wachten tot de melding kwam dat hij klaar was. 7:50 gebracht, 17:10 Melding klaar.
Goede kwaliteit goede prijs
Ik neem aan ,dat alles volgens deskundige kennis is uitgevoerd.
Afspraak goed. Alleen het computersysteem gaf mij een bevestiging op een andere datum.
goede service
Vanaf het moment dat ik de auto uit ben gaan zoeken tot het moment van afleveren alleen maar goede ervaringen. De verkoper Jeroen heeft mij prima geholpen met het uitzoeken van de auto. Bij het afhalen van de auto is alle tijd genomen voor de uitleg. Prima service!!
Goed en vakkundig bijgestaan bij aanschaf occasion
afspraak meestal naar eigen keuze service zoals auto thuis ophalen en na de keuring weer netjes thuis af- leveren. Super tevreden.
Prettig
Verkoper, Bart Bol, heeft me uitstekend voorgelicht, is niet opdringerig geweest. Samen diverse types bekeken en vergelijkingen getroffen. De keus liet hij duidelijk bij mij. Is zeker een aanrader boor clienten. Bedankt Bart
's ochtends de auto weggebracht, de leenauto stond klaar. ik ben netjes teruggebeld met de mededeling dat de auto klaar was en 's avonds heb ik de leenauto teruggebracht en mijn eigen auto weer tip top mee terug genomen.
Monteur geeft aan dat de telefoon niet gekoppeld kan worden met de code van Nissan, dat androidauto niet bestaat. Ik wil andere applicaties uit proberen Echt wel vanaf versie > 10 is Androidauto in legaal Nederland Dus dit is nog niet op gelost. Aantal 5 voor telefonie is idd wel correct. Verder prima geholpen en vooraf geïnformeerd over de kosten en gebreken.
Afstand Tilburg/Breda
Ik kreeg s,middags op weg naar een afspraak autopech!Ik ben zowel door de bergingsdienst van Nissan Pera als door Nissan zelf heel goed en snel geholpen,zodat ik de volgende dag mijn auto weer op kon halenEen leenauto meegekregen en de koppelingsplaat vervangen!Auto zelfs nog uitgezogen!En alles binnen de tijd!Nissan,dit was weer top!
zeer correct
Door de 24-uurs servicedienst werd auto op zaterdag opgehaald en kreeg ik leenauto. Prima servce. Maandag werd een nieuwe accu geplaatst. Misschien een tip dat de mensen van de showroom (ik had eerst rechtstreeks naar de garage gebeld) je attenderen om dit nummer te bellen i.p.v. aan te geven dat de werkplaats gesloten is en je maandag terug moet bellen. Ik had niet aan de servicedienst gedacht (nog nooit nodig geweest) en dacht er nu pas aan omdat een bekende vroeg of ik geen lid van de ANWB was.
Prima geholpen door Bart, goede prijs, goede service
al jaren klant. service is altijd al zeer goed geweest.
Heb uitleg gekregen over uitgevoerde werkzaamheden, welke naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Mocht gebruik maken van vervangend vervoer tijdens deze werkzaamheden.
Door de verkoper niet gewezen op het prijsverschil met een nieuwe auto. Ging uit van een eerlijke dealer met eerlijke prijzen. Had zelf beter research moeten doen. Daarnaast zeer beperkte uitleg ontvangen bij aflevering
Zeer positief. Men neemt de tijd voor de klant, afspraken worden netjes nagekomen en de nazorg is prima.