Laden reviews...
174 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de klantvriendelijkheid en de professionele aanpak. Er wordt veel waardering gegeven aan heldere uitleg en transparante prijsafspraken. De service wordt vaak als snel en betrouwbaar ervaren, met aandacht voor de wensen van de klant. Het algemene beeld is positief en gericht op lange termijn klantrelaties.
Ik had een afspraak voor een grote beurt en APK. Ze hebben volgens afspraak netjes afgestemd wat er vervangen moest worden en de kosten vooraf duidelijk gecheckt, zodat er geen onaangename verrassing is achteraf. Bij het ophalen bleken de kosten zelfs nog iets lager te zijn. Netjes qua communicatie door alle collega’s die ik aan de balie, telefonisch en bij de auto gesproken heb. Ik blijf terugkomen bij deze vakgarage.
1 September 2026
Robert
Breda
Mijn ervaring is prima voor deze z.g. kleine beurt met een zeer hoge prijs. Verder stonden er op mijn factuur ook nog kosten voor een leenauto € 24,95 wat voor mij nieuw was. Je moet de auto ook weer aftanken, dat wist ik en is ook niet vreemd. Het zijn kosten op kosten en het wordt steeds meer! Ik ga op zoek naar een garage in de buurt waar ik woon waar ik geen leenauto voor nodig heb. Verder een prima bedrijf.
31 August 2026
Theo
Etten-Leur
Mijn garage en ik: het is een vertrouwens relatie.
31 August 2026
Margriet
zie hieronder
29 August 2026
Gérard
Breda
Altijd goede service bij Leendert van den Born. Medewerkers zijn vakkundig en vriendelijk en monteurs leveren goed werk.
27 August 2026
Petra
Breda
Probleem keurig en correct opgelost
24 August 2026
Jac
Zoals je bij Leendert van den Born verwachten kunt
21 August 2026
Erik Klijzing
Breda
Er werd een duidelijke diagnose gesteld en de oplossing was prima.
19 August 2026
Richard van Heeswijk
Oudenbosch
Tot volle tevredenheid, Alleen was er tussen de onderhoudsbeurt en de APK keuring een te korte tijd. Ik moest weer een aparte rit maken om de APK keuring te laten uitvoeren.
15 August 2026
Henk Bruurmijn
Waalwijk
Prima ontvangst en goede communicatie.
13 August 2026
Dhr. Haarbosch
Great job
11 August 2026
Jakub Harbuz
Breda
Echt heel goed, ze helpen goed zijn heel aardig, leggen alles heel goed uit gewoon topp
9 August 2026
A
Made
Nieuwe auto gekocht was duidelijk makkelijk en vakkundig de verkoper. De deal was zo gesloten.
8 August 2026
Peter
Lage Zwaluwe
Leuk bedrijf en goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto
1 August 2026
Jos
Auto gezien, en gekocht
9 July 2026
L M Hagenaars
Breda
Fijn om direct iemand aan de lijn te krijgen die er verstand van heeft en eerlijk advies geeft. De e208 was keurig op tijd klaar!
8 July 2026
Emile
Breda
Prettig ontvangen door vriendelijk en vakbekwaam personeel. Duidelijke uitleg en een keurige aflevering. Alles was goed geregeld. Zeker een aanrader!
6 July 2026
Roomer
Zegge
Vakkundig! Professioneel! Klantgericht!
6 July 2026
Marjolijn
Breda
Het was een aardige verkoper en kon overal antwoord op geven. Het afleveren gebeurde bij een andere persoon. Deze zei al vrij snel dat degene die de spullen had klaar gelegd de verkeerde had klaar gelegd. Er zat geen trekhaak onder de auto,deze bleek later in de achterbak te liggen omdat degene die wij besteld hadden niet meer leverbaar was. Het gesprek voordat je vertrekt met uitleg over hoe alles werkt is niet geweest want dat moesten we maar googlen want dat was zoveel! Dit vinden wij zeer slecht en willen ook niet op deze manier behandeld worden en willen heel graag nog een gesprek want wij konen er niet uit.
Beveelt niet aan
2 July 2026
Loes
Tilburg
Er wordt geluisterd naar de opmerkingen van de klant. Er wordt gebeld bij onverwachte of te voorziene kosten
1 July 2026
Roeland Stoop
Bavel
Een afspraak voor kleine beurt voor de vakantie. Er werd een defect gevonden wat snel kon worden verholpen. Een leenauto was op het laatste moment beschikbaar . Duidelijke prijsindicatie
30 June 2026
Hanneke Weitering-Bal
Breda
N.a.v. een oude klacht extra service en de auto schoon terug.
30 June 2026
T.
Dongen
Een hele goede garage waar je top wordt geholpen, verkopers zijn heel vriendelijk,
28 June 2026
N
Made
Ik werd goed geholpen door de verkoper
25 June 2026
Johan
Etten-Leur
Goed advies en kosten besparende tip gekregen bij de reparatie.
25 June 2026
Anton