Snel en vakkundig
Deskundige en snelle service, zeer attent omdat we over een week met de auto op vakantie gaan naar Oostenrijk.
Vriendelijk geholpen
Uitstekend onderhoud en goede service met vervangend vervoer
Als je al 50 jaar klant bent mag je toch wel zeggen en praten over het feit dat je wel erg tevreden bent
Hartelijk woord, altijd vriendelijk, alles in overleg. We zijn weer blij
Top geholpen door verkoper erg vriendelijk. Een paar kleine dingen die gedaan gaan worden. Maar erg tevreden over mijn Hyundai Tucson Bedankt allemaal erg blij mee
We hebben nog iedere keer vragen hoe t allemaal werkt .zit zoveel mogelijkheden op de auto wat we totaal niet gewend zijn.worden iedere keer weer super geholpen door personeel. als we vragen hebben of we er niet uitkomen.bv.cruise control.
Netjes, snel, niet duur
Niet voldoende
Snelle en goede service
Makkelijk te regelen, geen poespas
fijne Peugeot aangeschaft bij Leendert van den Born. deal super snel gesloten en alles is gegaan zoals afgesproken.
Vriendelijk en geode service.
zie boven
Onze ervaring is nog steeds goed ,alleen jammer dat als service de auto niet even gewassen word. Het geeft net dat beetje extra! Na een grote beurt moet dit toch mogelijk zijn.
Deze man heeft mij behoorlijk vernederd . Ik zou graag een gesprek willen hebben met de directeur .
Beste Toon, vervelend om te moeten lezen dat u vernedert bent door één van onze collega's. Ik neem vandaag contact met u op. Met vriendelijke groet, Bart van den Born directeur
Auto in Luxemburg kapot gegaan konden ze niet binnen korte tijd repareren op transport naar Nederland bij leenderd van de born diagnose gedaan volgende dag was de auto weer gerepareerd top bedrijf dank jullie wel voor de snelle service
Weer goed geholpen en geadviseerd.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en goede zorg voor de auto. Attent reageren op iets wat vervangen of gerepareerd moet worden met altijd telefonisch contact. Zeer tevreden.
Het visselen van ruitenwisser achter was niet nodig.
Niks toe te voegen
de auto werd gehaald en weer thuisgebracht wat klantvriendelijk