Ik had een probleem met de stekkerdoos aan de trekhaak. Was enige haast bij van mijn kant. De servicebalie heeft haar uiterste best gedaan om de vervanging van de stekkerdoos zsm in te plannen. Dat is naar mijn tevredenheid gelukt. Bedankt voor de flexibiliteit !
Ervaringen met de vestiging Alblasserdam zijn heel positief. Ook met een spontaan probleem wordt bij de receptie naar een altijd passende oplossing gezocht. Top.
Is zeer goed
Super.
N/A
Wederom prima zaken gedaan met Mulder Alblasserdam!
De ervaring met dit bedrijf is goed tot zeer goed. Toch nog wel enige verbeterpuntjes mogelijk. Het bedrijf opent om 8 uur. Indien er een vervangende auto nodig is, is het wenselijk dat deze dan ook gereed staat. Indien de man die dit verzorgt 15 minuten eerder begint kan de betreffende auto direct meegegeven worden. Het is misschien maar 5 minuten wachttijd maar geeft een vorm van efficiëntie weer. Er is een terughaal actie punt aan de auto uitgevoerd blijkt uit de rekening, geef tijdens het ophalen even aan wat er gedaan is en waarom. Verrast omdat er naast het witte sleuteltje op het dashboard na een tijdje ook een oranje sleuteltje ging branden. Het witte sleuteltje was om de beurt aan te geven. Gebeld om te vragen wat het oranje sleuteltje was, dit kon men niet uitleggen en advies was om bij de garage langs te gaan. Bij navraag bij de monteur was het \"waarschijnlijk\" dat de beurt was overschreden. De beurt was niet in km overschreden (nog 4500 km te gaan) maar wel in tijd. Dit geeft voor de berijder een onrustig gevoel.
Zeer tevreden en geven het team van Alblasserdam een cijfer 10 .Altijd correct en kundig en service gericht. Aangezien wij ook een Citroën C3 bij hun in onderhoud hebben, is Peugeot 107 ook bij Citroën Mulder Alblasserdam in onderhoud .Wij zouden de.mails en acties voor de.peugeot graag willen gebruiken bij Citroën Mulder Alblasserdam dan is alles onder een dak.
N/A
Nieuwe C1 gekocht ben zeer tevreden over de afwikkeling.
N/A
Fijne mensen, duidelijke communicatie, Je bent er geen \"kenteken\" Ik ga liever hier naar toe, ze weten hoe de auto in elkaar zit, hoe oud hij ook is, dan naar een louche autobedrijf dat meer geld kost dan het opbrengt.
prima snelle service, vriendelijke mensen
Vorige week voor de 3e maal een lease contract afgesloten bij Mulder Alblasserdam. Goede service en weer geweldig geholpen! Zegt ook al genoeg dat ik voor een 3e maal terug kom voor een auto!
Met Jan Willem, voor de aankoop / lease van een Peugeot 208, op een uiterst deskundige en prettige wijze geïnformeerd. Dit geldt zowel voor ons bezoek aan de showroom als voor de diverse correcte en plezierige telefonische gesprekken. Al met al een top bedrijf!
Super goed geholpen! Chris was erg betrokken en meelevend. Nam alle tijd om alles goed te bespreken en wist alles duidelijk en vlot uit te leggen. Zaterdag me auto opgehaald en zijn enthousiasme gaf hij echt door aan ons. Auto was ingepakt en een bord ernaast met attentie met mijn naam erop! Wauw echt blij verrast. Ik voelde me meer dan welkom! En totaal geen nummertje
ik vind het vreemd dat er geen lakstift geleverd kan worden in de kleur Rouge Ultimate.???
Prima ervaring met het team.
Prime mensen en nog snel ook helemaal tevreden.
Bij Mulder via PL een C3 aangeschaft. Goed en vakkundig geholpen door betrokken enthousiaste verkoper Leon. Gedurende het proces werden we keurig op de hoogte gehouden. Klein misverstand bij aflevering, een volle tank moet je bij PL zelf betalen en dit had men niet verteld, werd prima verholpen. Mulder stak hand in eigen boezem en rekening werd verscheurd. Dat is service! Prima zaak en Mulder heeft er een tevreden klant bij.
Sinds jaren zijn wij al klant bij Mulder Peugeot Alblasserdam. Inmiddels diverse Peugeots aangeschaft voor ons hele gezin. Altijd zeer prettig geholpen, zowel bij de inruil/aanschaf/lease als bij de onderhoudsbeurten. De medewerkers dragen zeker bij aan het positieve beeld van deze betrouwbare dealer.
Kelvinring 86
2952 BG Alblasserdam
Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.