Heel prettig zaken doen.

Klasse, zowel bij de onderhandeling bij aankoop als de uitleg bij aflevering van de nieuwe auto.

Geweldig geholpen

Goede verkoper die enorm meedenkt

Zoals altijd correct en behulpzaam!

De ontvangst is vriendelijk, aandachtig en niet gehaast. Uitleg wat er gebeurd en na afloop uitgebreid wat er gedaan is en waar eventueel op gelet moet worden.

geweldig en snelle service

zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst aan de balie en omdat ik er op moest wachten in verband dat er geen leenauto voorradig was, was mijn auto ruim binnen de gestelde tijd die was gegeven voor de reparatie al klaar.

Super vriendelijk en goed geholpen.

Erg fijne en vriendelijke verkoper, die heel goed met ons mee heeft gedacht.

Fantastisch,zeker aan te bevelen.

Ik kwam voor een lease auto . Ben meteen zeer goed ontvangen door Rene Mulder en kon ook meteen een proefrit maken ,daarna duidelijk uitleg gekregen over het leaseplan en er werd ook goed mee gedacht naar mogelijkheden!! Al snel stond mijn peugeot 108 glimmend en wel klaar!! Goede sfeer ,duidelijke communicatie en zeer goed geholpen.

acuut probleem van een losse uitlaat binnen 1 dag geregeld. uitstekende service.

Goede service en vriendelijk personeel

Auto werd netjes weer afgeleverd. En netjes op tijd. Het wachten kon in een goede ruimte. Koffie er aanwezig. Ruime keuze aan tijdschriften. Heerlijk rustig kunnen werken.

Van top tot teen alles goed geregeld!

Super!

In donkere tijden brengen zij zonneschijn.

Naast normale onderhoudsbeurten, staat de werkplaats ook altijd klaar met oplossingen op momenten dat onze auto mankementen vertoont. Dat is al tientallen jaren het geval.

Perfecte communicatie !

Behalve een zeer goed uitgevoerde servicebeurt werden ook twee andere vragen uitstekend afgehandeld ! Vraag 1 : update gps ) geen probleem ! Vraag 2 : reserveband ipv pomp plus schuimsysteem ) geen probleem gaan we uitzoeken en regelen !

Top dealer

Vakkundige en vriendelijke mensen. We worden goed geholpen.

Goed geholpen

Goede ervaren verkopers aardig correct en klantvriendelijk.

Professioneel, klantgericht, persoonlijk

Vriendelijk en deskundig, prima dealer

Blij met mijn nieuwe C1 Heel fijn geholpen door dhr Cornelissen. Alle vragen die ik had werden duidelijk en vakkundig beantwoord. Wat een verschil met de Citroën dealer in Ridderkerk. Ik raad Mulder Alblasserdam zéker aan. Zelfs de koffie is er prima ;)

klantvriendelijk, professioneel, deskundig

Bij de aanschaf van de Citroen Aircross ben ik zeer adekwaat geholpen. De kernkwaliteiten: zie hiervoor. Ik ben content met het eindresultaat.

Heel fijn.

Fijn geholpen. Niet opdringerig.

Ze denken gaag mee maar komen niet na wat ze beloven

Mijn auto gebracht naar Mulder voor a.p.k en kleine beurt. Ik wilde graag gebeld worden over de e.v.t extra kosten. Dit gebeurde netjes. Ze gaven aan dat het een dure grap werd. Ik had aangeven tot 1000 euro te laten repareren, anders werd ik gebeld. Ook gaf ik aan dat ik het bedag in termijnen wilde betalen aangezien de hoogte van de som. Dit kon ook allemaal. Na 2 weken niets gehoord te hebben heb ik zelf maar gebeld om te vragen of ze al vordering maakte. Auto was die dag nog klaar. Bij het ophalen bleek de factuur aan de 1200 euro te zitten zonder daarover geïnformeerd te zijn. Ook het betalen in termijnen kon niet. Dus aan familie gevraagd om geld over te maken. Dit is gelukkig gelukt. Ik ga vanaf nu weer naar peugeot Ridderkerk.

Onaangekondigd toch geholpen

Behulpzaam, meedenken en afspraken nakomen.

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van een lease auto. Er was op dat moment een aantrekkelijke actie op het model C1. Wij hebben ons goed laten informeren over wat leasen inhoud en daar was tijd en geduld voor. De medewerkers zijn behulpzaam en hebben goede afspraken kunnen maken over de bedenktijd en het vervolg daarna, het is tenslotte geen pakje boter wat je aanschaft. Bij het afhalen van de auto stond er een mooi pakketje buiten en ook daar aandacht voor een fotomomentje!

Fantastisch!

Ik ben goed geholpen. Fijne uitleg over de Citroën C3 en het leasecontract. Netjes op de hoogte gehouden over de levertijd. En zelfs nog eerder dan verwacht de C3 in ontvangst mogen nemen. Na enkele dagen nog gebeld om te vragen hoe de auto bevalt!

Hartelijk welkom, koffie staat klaar, duidelijke uitleg, snelle afhandeling en tot nu toe goeie nazo

Gewoon goed.

• Service N.v.t.

Uitstekend.

Deskundig geadviseerd en een prima auto tot nog toe.

uitstekende service

heel netjes geholpen en de koffie staat altijd klaar, wanneer je ook maar komt

Wij zijn in één woord zéér "TEVREDEN".

Goede afspraken. Uitstekende voorlichting. Uiterst vriendelijk en bekwaam personeel. Al meer dan 20 jaar goede afhandeling van alles wat betreft auto en klant. Top service!!!

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.