Duidelijk en compleet

Uitleg was persoonlijk en duidelijk toegelicht.

Goed en blij met nieuwe auto

Vriendelijk ontvangen en geholpen.

Wederom weer heel fijn verlopen!

Tot volle tevredenheid mijn Citroen Jumpy kunnen inruilen voor een C4 Grand Picasso met de fijne en vakkundige hulp van Fabienne. Ze was even "nieuw" voor mij op de vestiging Alblasserdam maar heeft alles tot in de puntjes zeer goed geregeld!

Correct en snel geholpen. Super!

Een kappot zijruitje werd op zaterdag netjes tijdelijk opgelost , daarna snel en goed een nieuwe ruit geplaatst. Goed geregeld!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super goed en professioneel geholpen

Bij dit filiaal en private lease contract afgesloten. Geholpen door Fabienne. We hebben dit als fijn ervaren. Duidelijke taal en alles is gegaan zoals afgesproken. Eerlijk advies en duidelijke uitleg. Hopelijk hebben wij over 2 jaar weer ren mooie deal.

Goede en eerlijke Service

Eerst vrijblijvend info gevraagd over hun private lease opties. Een aangenaam gesprek gehad, vriendelijk. Daarom akkoord gegaan om bij hun een private leas aan te gaan Verkoop adviseur gaf aan dat zij mij op hoogte zal brengen over het verdere beloop. Heeft dit dan ook netjes gehad. Top!

receptie denkt met klant mee wat betreft reparatie en ophaaltijd wat voor mij belangrijk is

Keurig op tijd voor de kleine beurt etc., goede en duidelijke verklaring omtrent de nota. Auto ook op tijd klaar en er werd verwezen naar het koffie-apparaat.

Zoals de afgelopen 20 jaar.

Prima en vriendelijk team

Fabiene is een top vakvrouw. Zij weet waar ze het over heeft en maakt altijd tijd voor je als je vragen hebt. Kortom, Fabiene bent een topwijf

gezellig en betrouwbaar,koopt er al jaren mn auto s

ik koop al jaren mn auto s bij mulder Alblasserdam,met name de no nonsense mentaliteit en betrouwbaarheid vindt ik heel belangrijk,en natuurlijk Peugeot blijft ons prima bevallen........ga zo door Jan Willem en team. m.vr.gr.Edwin Struijk

Helemaal tevreden!

Mijn lease auto besteld bij garage Mulder en enorm tevreden over de gang van zaken. De auto enkele weken sneller geleverd dan verwacht en een fijne overdracht.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede voorlichting

Perfect zoals altijd

Ik voel me thuis bij het bekwame en buitengewoon klantvriendelijke team

Zoals altijd zeer goed.

Wij worden altijd prima geholpen zowel met de reparatie als met de afhandeling met de verzekering.

prettige behandeling

de mensen komen serieus en eerlijk over

Erg behulpzaam en vooral heel relaxed

Na een bezoek aan meerdere dealers, was het een enorme verademing om bij deze Citroën en Peugeot (we zijn bij beiden geweest) showrooms binnen te stappen. Iedereen was erg klantvriendelijk en geduldig. Er wordt echt de tijd genomen, alles wordt uitgelegd en uitgezocht (wanneer nodig). We hadden daarnaast geen moment het gevoel dat we onder druk stonden om direct een keuze te maken. Dit in tegenstelling tot veel anders dealers. Wij hebben dan ook met een zeer gerust hart de keuze gemaakt om hier onze auto aan te schaffen

zeer hoge klantvriendelijkheid en een goed luisterend oor

Ik kwam voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of een peugeot bij mij zou passen, door een goed deskundig gesprek en te luisteren naar m'n wensen kwamen we tot een mooie overeenkomst, waarbij ik ook nog eens een goede inruilprijs kreeg voor m'n oude bus. uitstekend geholpen door dhr. t' Hart

fantastisch

Zeer bewogen verkoopmedewerker. zocht uit wat voor ons het beste was alles naar wens uitgevoerd

Ik ben goed geholpen, had eerst mijn twijfels maar dat was niet nodig. Beste service gehad. Geen leenauto maar ben toch thuis afgezet waardoor ik mijn werk kon hervatten

perfect geholpen door Fabienne

Fabienne heeft ons keurig geholpen en alle vragen die wij hadden goed uitgelegd . Zelfs mijn telefoon geïnstalleerd op het display van de auto.

Top geholpen!

Erg vriendelijk geholpen door het team van Citroën Alblsserdam. Ook bij Citroën Dordrecht werd ik vriendelijk onthaald. Wanneer mijn leasecontract eindigt, zal ik zeker weer voor een Peugeot, Citroën of DS gaan bij Mulder!

zeer postieve ervaring

klacht aan auto netjes verholpen.

Heel tevreden over mijn auto die ik bij u gekocht heeft

Ik ben heel tevreden over de Peugeot 2008 die bij u gekocht heeft

Betrokken, persoonlijk, kennis van zaken

Ik kreeg een duidelijk advies, werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang m.b.t. beoordeling leasemaatschappij en levering auto. Fijn, toegankelijk team welke je ook bij naam kent als je tussentijds onaangekondigd binnen loopt.

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.