Toppie !!!

Ondanks de ouderdom van de auto is men er toch in geslaagd een katalysator voor mijn auto te vinden, die van fabriekswege niet meer leverbaar was. GROTE KLASSE !!!!!!

Top service

Top service, zoals gewoonlijk

Klantvriendelijk

Goede advisering over het onderhoud van de Berlingo en over het vervangen van banden

Uitstekend geholpen

Duidelijk en goede uitleg over onderhoudsbeurt

Snelle montage trekhaak, netjes uitgevoerd.

Prima advies gekregen om de keuze voor een vaste trekhaak of een afneembare trekhaak te kunnen maken. Snelle afspraak kunnen maken en snel de trekhaak gemonteerd gekregen. Zelfs is de auto nog gewassen! prima!

Uitstekende service

Zeer tevreden over de door Ardjan uitgevoerde werkzaamheden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goed werk verricht

storingen zijn op dit moment opgelost. de auto is beter gaan rijden nu heb ik wel 110 pk. schakel terug goed werk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima!

Alles ging volgens afspraak!

Altijd goede service en op tijd, met vriendelijk personeel.

Ik kom hier al jaren, omdat het een vertrouwd adres is.

Had afspraak gemaakt : keurig op tijd werd mijn auto onder handen genomen. Ondanks de corona waren de medewerkers vriendelijk zoals altijd en voorkomend. Auto was op tijd klaar.

Fantastisch!

Ondanks de corona toch mijn auto op tijd kunnen ophalen. Ze hebben zich netjes aan de corona regels gehouden.

GEWELDIG!

Bandenwissel. APK en beurt helemaal goed. Vervangend vervoer wordt direct aangeboden. Auto helemaal netjes gewassen. Super tevreden!

Top!!!

De nieuwe auto zou geleverd worden in juni van dit jaar. Toen kwam daar de coronacrisis en alle fafrieken werden gesloten dus de levering zou zeker nog later dit jaar zijn. Dat betekende dus nog langer wachten. Daarop heb ik contact gezocht met de verkoper om te kijken of het mogelijk was een iets duurdere uitvoering te kopen die wel op tijd te leven was. Na overleg was dit geen enkel probleem. Daarom een dikke 10!!!

Goede service en ontvangst.

De onderhoudsbeurt is binnen de afgesproken tijd gedaan.

super service

Net een beetje meer...

Ben wederom naar volle tevredenheid op uiterst vriendelijke wijze geholpen!

Dit geldt voor alle medewerkers. En als bonus kreeg ik mijn auto schoongewassen en gezogen terug!

Uitstekende service!

De afspraak, apk en onderhoudsbeurt, banden wisselen, een leenfiets , allemaal prima en zeer aangenaam gedaan.

prima geholpen

Niets dan lof!!

Zeer goede ervaring

goede service vriendelijke mensen

volle tevredenheid

Met zorg en vakkundigheid uitgevoerd; onvoorziene vervanging van een onderdeel vooraf telefonisch gemeld, hoeveel dit extra werk gaat kosten.

Goede contacten en goede uitleg

Ondanks de corona toch alles netjes geregeld! We zijn heel blij met onze c3

Geweldig geholpen.

Je wordt er correct geholpen.

Perfect als altijd

Ze kennen je als klant en wordt met respect behandeld.

Super service

Tijdens het wachten op de banden wissel even een proefritgemaakt, dat kon zonder afspraak goed geregeld dus, en een nieuwe auto uitgezocht

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.