Vriendelijk, meedenkend, en behulpzame medewerkers

Ben heel goed ontvangen, daarna goed geholpen, er is goed meegedacht door de verkoper en totaal geen opdringerige verkoop. Netjes nog nagebeld na aflevering.

Duidelijk, geduldig, vakbekwaam, hulpzaam.

Als je er binnen komt voel je je als klant koning.

Klantvriendelijk & Servicegericht

Ik was hier ook al klant met mijn vorige auto en ik word altijd erg goed geholpen. Niet beroerd om even een stapje extra te zetten voor een tevreden klant!

een professionele en duidelijke uitleg

Afspraak online gemaakt waarvoor een bevestiging is ontvangen. Een minpuntje hierbij was dat hierin niet werd vermeld dat ik kon wachten, hoewel ik dit wel had aangegeven, Dit werd echter bij de balie direct rechtgetrokken. Vandaar toch een tien!!!!

zie hier onder

Ik kom daar al 40 jaar over de vloer, dus nadere toelichting overbodig.

Eredivisie

Betrouwbaar en klantgericht vakmanschap in een vriendelijke sfeer.

Goed geadviseerd en geholpen!

Tot op heden nog geen spijt gehad van onze aankoop. De verkoper deed het ook leuk uitleggen voor de kinderen.

Prettig contact, behulpzaam en correct

We hebben fijn en snel, kundig kunnen schakelen

Alles op en top geregeld!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Vriendelijke en persoonlijke benadering van de medewerkers heb ik als zeer plezierig ervaren.

Behulpzame, geduldige verkoper. Hij heeft de transactie van de leaseauto zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Betrokken en vriendelijke contacten. Een hele fijne ervaring.

Vriendelijk

Snel

Kwam voor reguliere APK en bleef in het pand wachten. Lopend door de showroom een allerleukste 2008 gezien en door de vriendelijke/deskundige verkoper deze wagen aangeschaft. Zowel de receptie/werknemers in de garage : altijd hoffelijk, vriendelijk en deskundig. Wist even iets niet over de 2008 en de monteur begeleidde me heel vriendelijk EN geduldig hoe ik de handrem moest bedienen. Hij bood mij de helpende hand i p v te zeggen : leest u het instructieboekje maar.

Heerlijk

Op zoek naar een nieuwe lease auto altijd leuk. We gingen voor een Citroen maar met behulp van Marco van Mulder Peugeot werd dat na omzwervingen een Peugeot 5008. Te lang verhaal voor hier maar zeer goed meegedacht en prima opgelost. Ook in het aanlooptraject niets dan lof voor Mulder. Ze vertegenwoordigen beide merken en een proefrit maken met beide auto's was ook geen enkel probleem. Neem er de tijd voor was hun advies. Stonden keurig klaar en we hadden alle tijd. Kortom persoonlijke en betrokken. Ik hou er van

Prima geholpen bij de aankoop nieuwe auto.o.

Bij het aanschaffen(inruilen) van een nieuwe peugeot prima advies ontvangen voor het maken van mijn keuze.

• Service N.v.t.

Het team was om te beginnen ontzettend vriendelijk. Ze luisterde naar jou vraag en hun zochten daarvoor iets geschikts uit. Met elke vraag kon ik bij hun terecht en werd ik direct geholpen. Ik werd regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden van de status van mijn leas aanvraag. Zelfs nadat ik de auto in ontvangst heb gekregen werd ik nog gebeld of alles naar wens is. Ik vind de service onwijs goed en zou ze zeker aanraden.

Altijd Netjes geholpen. .

goed en netjes

Goed en tevredenn

Vriendelijk

Was goed en snel

Was me een genoegen was snel en kundig.

Goede service, snel terecht kunnen.

Vlot en uitstekend geholpen

Een geweldige goede garage met vriendelijk en vakkundig personeel

Flexibel en heel prettig

Gewoon een hele fijne dealer

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

redelijk

Ik vind het een beetje raar dat ik na 17000 km al de remolie moet vervangen kost nog 85 euro ook. Ik vind dat wel snel ik had dat bij mijn vorige peugeots nog niet eerder gehad volgens mij. Update nav. ging ook niet lekker 2 uur zitten wachten.

Vriendelijk, duidelijk, gastvrij

Als boven.

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.