Het is zoals altijd, super

Het is zoals altijd, super

totdat het perfect is!

het stuur van mijn C3 stond niet recht. Na vele pogingen is het gelukt om dit te verhelpen. Communicatie met de monteur die meereed voor en na de reparatie was erg sympathiek. Fijn dat mijn auto nu weer tiptop is.

TOP

Uitstekende service verleend Na sluitingstijd goed,snel vakkundig geholpen met probleem achterband TOP service

Prima!

Prima!

Voortreffelijk

Nooit klachten

Goede garage wordt goed geholpen

Erg prettig!

Heel fijn ontvangen door de medewerker. Bij het maken van de afspraak werd gezegd dat het ongeveer een uur zou duren. Dit duurde uiteindelijk 1,5 uur maar dat maakt niet uit. Ik had er rekening mee gehouden dat het uit zou kunnen lopen.

Uitstekende service

Alles was compleet naar wens

Veel kennis en ervaring.

Geholpen door Jan Willem. Alle contacten zijn goed verlopen. Alle beloftes waargemaakt. Telefonisch direct contact. Geen loze kreten. We hopen dat de nazorg hetzelfde niveau zal hebben. Maar alle vertrouwen in.

Zeer professioneel. Zeer snel geregeld

Wat de titel zegt

Top service

Ik had een lege accu en was daar in de buurt, naar toe gelopen om om hulp te vragen en zonder aarzelen besloten ze om me te helpen. Helemaal top!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfecte service

fijn contact met de receptie en de monteur goede service en alles conform de afspraak

Super ervaring.

Ook met een wat oudere auto hartelijk welkom bij mulder alblasserdam. Enthousiaste mensen met hart voor hun klanten . Denken met je mee en geven de auto de juiste service. Mulder houdt je mobiel.

Inzichtelijke uitstekende service en contact

Het contact met Mulder Peugeot Alblasserdam (Jan Willem t Hart) is uitstekend. Het verkoopproces is inzichtelijk en de communicatie eerlijk en helder. Het is een prettige samenwerking.

Oliepijl melding

Oliepijlmelding direct langsgereden en direct geholpen, koffie krantje top

geen 10 maar een 11 !!!

De service en klantvriendelijkheid zijn van een zeer hoog niveau, het is meer dan uitstekend, daarom een 6e ster erbij, dus het cijfer 11 !!

Ik ben goed geholpen.

Prima geholpen

Goede uitleg , goed geholpen en netjes ontvangen , Wij waren geholpen door Jan Willem Een man die er verstand van heeft , Top

Goede behandeling en klantvriendelijkheid

uitstekend

Zo goed als in Alblasserdam heb ik het niet ervaren in andere vestigingen van Mulder waar ik geweest ben hier begrijpen ze waar je voor komt en nemen de tijd voor je

Gewoon goed.

De werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd.

Mijn vrouw is blij

De auto rijdt super.

Fantastisch

Ik was daar voor de wintercheck...en had nog een extra klacht ik rook al een tijdje een onaangename brandlucht wanneer ik achter de auto stond...terwijl ik dezelfde lucht eerst in in de auto rook...het werd op de duur iets minder binnen maar niet achter de auto...de monteurs hebben gekeken en er bleek op mijn uitlaat een plastic tas gekomen te zijn vandaar die vervelende lucht...de monteurs hebben zover mogelijk het plastic ervan af gekrabt en nu is de lucht zo goed als weg...dus voor de service en het verhelpen van mijn klacht een verdiende...10..!!!!

Goed en snel geholpen

Toen ik mijn gescheurde voorband had gemeld, werd ik snel geholpen en kreeg een leenauto mee. De volgende dag was alles weer goed in orde.

Op een correcte en goede manier geholpen. Vriendelijk personeel aan de balie

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.