altijd perfecte service, en erg vriendelijk

Uitstekend geholpen en geadviseerd bij keuze nieuwe leaseauto. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

alles verliep volgens afspraak

vlot en accuraat geholpen

Vooraf goed geluisterd naar onze vragen. Storingen goed uitgezocht en helder uitgelegd wat er moest gebeuren en wat de kosten zouden zijn.

Helemaal top!

Recent een nieuwe auto gekocht. Met name de goede begeleiding bij het maken van de keuze, de informatievoorziening en uitleg was helemaal top! Niet opdringerig maar gewoon geduldig en beschikbaar wanneer je dat wenst. De wagen is ook helemaal goed en zoals afgesproken geleverd.

Niets meer aan toe te voegen

Helemaal Top!

Beter kan niet.

mijn ervaring met mulder citroen Alblasserdam is prettig

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een andere auto. We liepen Mulder citroen Alblasserdam binnen en werden niet meteen overvallen door een verkoper maar toen wij vragen hadden was de verkoper (Marco Beinema) zeer bereid om ons verder te helpen. De communicatie is erg prettig met hem en uiteindelijk hebben op een andere vestiging van Mulder Peugeot een auto zien staan die wij graag bij Marco wilde kopen. Dit zegt wel wat over de persoon, overigens is de omgang bij Mulder Citroen Alblasserdam prettig.

zeer attent

de ontvangst en service zijn correct

Netjes geholpen

Zeker aan te raden alles was prefect

service is uitstekend.

Vriendelijk en correct personeel.

snel geholpen.

Goede thuisbreng service..!

Vriendelijk personeel en goede service

Altijd tevreden als ik mijn auto hier heb gebracht. Fijne service!

Weer supersnel en goed geholpen!

Makkelijk een online afspraak gemaakt, op tijd geholpen, kunnen wachten op de reparatie en dat alles volgens de geldende maatregelen.

deskundig team

Er wordt gekeken door een deskundig team wat de auto nodig heeft voor de onderhoudsbeurt. Belangrijk voor particuliere gebruiker.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Afspraak direct gemaakt kon binnen twee dagen terecht. Super service en klantvriendelijk.

Zoals altijd weer netjes en uiterst correct behandeld.

Als eerste de uitnodiging om de distributie riem te controleren, gelijk een afspraak gemaakt niet veel later de terug koppeling op de mail betreft de afspraak. Toen ik de auto bracht stond een fiets gereed om weer naar huis te gaan en later op de dag netjes gebeld dat ik de auto weer op kon halen. Wederom keurig te woord gestaan en de vragen die ik had werden netjes beantwoord.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Keurig geholpen

Ondanks de vele moeite die men had genomen om het mankement te vinden (wat niet aan de orde bleek te zijn, er was geen mankement) bleef men zich verontschuldigen. Sorry we hebben niets kunnen vinden. Ik werd serieus genomen met mijn vraag en dat is prettig. Het bleek een eenmalig iets te zijn. Soms heb je dat. Fijn geholpen. Top.

Top service

Auto is gewassen, gestofzuigd. Top service!

zeer goed

Altijd vriendelijk en correct behandeld en de service is goed

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.