Super!

Mooi bedrijf , hele goede service!

Mogelijkheid voor thuisblijf service. Je auto wordt gehaald en gebracht. H8j is gewassen. Super service.

Aaarige mensen, vakkundig personeel en een goede kwaliteit

Het zijn aardige mensen; het betreft vakkundig personeel en men levert ook nog goede kwaliteit.

Alles is netjes afgehandeld,

Wij hadden een terugroep actie met onze Peugeot 2008E

prima!

Ben keurig gebeld toen bij APK keuring bleek dat een wiellager vervangen moest worden.

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen.

N. V .T.

Alles is o k.

Prima ervaring

Vriendelijk bij binnenkomst baliepersoneel. Auto gekocht bij Jan Willem vriendelijke man, goede uitleg betreft alle vragen en weet waar hij over praat. Kortom super tevreden.

Goed geholpen

Ik wordt altijd goed geholpen

Flexibele houding en klantgericht

Ik had interesse in het private leasen van een Peugeot 2008 en ik kon meteen dezelfde dag langs om de auto te zien. Bij ontvangst zijn mijn vrouw en ik vriendelijk ontvangen en zijn we goed geïnformeerd over de auto. Na een vriendelijk gesprek zijn we naar huis gegaan met een aanbieding en rijden we inmiddels naar grote tevredenheid in een Peugeot 2008.

Prima service!

Netjes geholpen bij de proefrit en de verkoop van onze nieuwe auto! Na de verkoop helaas wat vertraging op gemaakte afspraken en terugbel afspraken niet nakomen

Altijd uitstekend geholpen

Wij zijn al jarenlang klant en hebben goede ervaringen. Nooit geen vervelende verrassingen over prijs o.i.d. De service is uitstekend!

Prima dienstverlening

Mooie auto kunnen krijgen met een 2 jarig private lease contract. Oude auto kunnen inleveren zonder zorgen.

Superfijn geholpen

Alles werd duidelijk uitgelegd van de nieuwe auto het voelt als klant gewoon heel fijn

Snel en goed geholpen

Netjes/goed behandeld en alles perfect geregeld

prima service, snel geholpen

Prima contact met receptie om afspraak te maken, correct en snel geholpen in de werkplaats

weer uitstekend geholpen!

Elke keer dat ik er kom, word ik uiterst goed en vriendelijk geholpen. Geen klachten. als ik vragen heb, worden deze juist afgehandeld.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Erg goede en snelle service!

Top, altijd vriendelijk en behulpzaam!

Tevreden

Vriendelijk personeel, alles zoals afgesproken.

Prima en wachtruimte is geweldig

Alles goed behalve rammeltje weer onder de motorkap Zal wel weer de haak zijn om motorkap te ondersteunen, niet goed vast geklikt.

Vorige week mijn 2e Peugeot bij Peugeot Mulder in ontvangst mogen nemen. En weer net als de eerste keer weer erg tevreden met de manier waarop ik geholpen ben.

Prima service, vakkundig personeel

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel

Prima en netjes geholpen

Netjes te woord gestaan, de wachttijd was zoals afgesproken.

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.