Ik ben netjes ontvangen. De verwachte onderhoudsduur kwam mooi uit. Er is wachtruimte en iets te drinken aangeboden. Het onderhoud is goed uitgevoerd.

Super!!

Het contact met Rene Mulder heb ik als zeer prettig ervaren. Erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn 2e lease Peugeot.

Prima service en zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Perfect geholpen,heel blij mee.

Perfect geholpen.

Goed geholpen en goede service.

Deskundige uitleg en snelle actie.

Deskundig en snel en vriendelijk.

Gewoon perfecte service

Altijd klaar staan met een lach

Hele goede service

Nieuwe Peugeot e2008 besteld en afgeleverd door vestiging Alblasserdam. De kennis en inleveing in de klant zijn prima. Kortom aanbevelenswaardig bedrijf

Zoals altijd ben ik zeer goed geholpen !

Zelfs bij de kleinste vraag of kleinste probleem worden wij altijd zeer goed geholpen

Prima!

Prima!

Zeer prettig en efficiënt geholpen!

uitstekend!

Super geholpen

Alle vragen goed beantwoord en problemen opgelost

Uitstekende service

Geweldig geholpen van auto uitzoeken tot en met wegrijden

Ik moest mijn auto voor een grote beurt weg brengen ik ben goed ontvangen kon koffie drinken en wat lezen kortom in 1 uur was het weer gedaan prima service.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ik ben super goed en vriendelijk geholpen!

Top!

Een goede zakelijke overeenkomst.

Een bezoek gebracht voor een auto. Fijne uitleg en goede onderhandeling.

Super.

Super. Denken mee. Duidelijke communicatie

Klant vriendelijk

Wordt vriendelijk te woord gestaan, wordt vooraf geïnformeerd wat ze met de auto gaan doen en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Op deze manier ben ik duidelijk geïnformeerd.

Allemaal prima

zie boven

postief

Flexibel in mogelijkheid voor neer zetten en later ophalen van de auto, Er was puntje dat anders is dan besproken, in eerste instantie werd bij telefonisch aanmelden beurt gezegd dat het 1,5 u zou duren en later bleek dat het de hele dag duurde.

Goed!!

Niets dan lof!

Betrouwbare deskundige service

Men neemt de tijd om alles goed te bespreken, er wordt niets opgedrongen en alles is zeer transparant. Na een grote onderhoudsbeurt kreeg ik een uitgebreid en duidelijk rapport mee waar de verrichte werkzaamheden in worden omschreven.

Netjes en deskundig geholpen

Vlotte deskundige afwikkeling van mijn service verzoek en daaraan verbonden reparatie

Super goede en fijne service

Super goede en fijne service. Er wordt echt met klant meegedacht qua wensen en alles erg goed geregeld.

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.