Altijd het gevoel welkom te zijn

Zodra je binnenstapt is er herkenning en medewerkers zijn echt begaan.

Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Nieuwe accu in voertuig geplaatst. Personeel vriendelijk te woord gestaan en alle service is verleend.

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Nieuwe accu geplaatst naar volle tevredenheid.

Prima geholpen, enorm blij met de auto

x

Er wordt altijd de beste zorg besteed aan de auto en ook als het niet direct kan een vervolgafspraak ingepland

Uitstekende service

Vriendelijk personeel goede service.

100procent tevrede

Deden hun best een tien te halen wat mij betreft krijgen ze dat.

Fantastisch !!!

Altijd (sindsjaren) vriendelijke en deskundige behandeling gehad !!!

Goed geholpen met uitleg

Gezellig en super

ik vind Mulder Alblasserdam helemaal super. Staan gelijk voor je klaar om je te helpen. Hele aardige mensen en weten waar ze over praten en wat ze weten van de auto. Ik kom er graag als er iets is met mijn auto. Dus al met al een hele prettige garage super.

Altijd prima service

Ook na het vertrek van Nick nog prima service bij Mulder Peugeot Alblasserdam

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Alles is goed en vlot verlopen

De overdracht is goed gegaan en alles was via het internet makkelijk en netjes gegaan

Vriendelijk en goed geholpen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Correcte ontvangst. Duidelijke uitleg. Snelle afhandeling. Auto winterklaar.

Vlug, snel en voordelig

Navigatie laten updaten. binnen de afgesproken tijd klaar en werk perfect.

zie hieronder

Mijn ervaring bij Mulder,Alblasserdam duurt al vele jaren, dus dat zegt genoeg

Tevreden

Ben helemaal tevreden

Goed en snel geholpen

• Deskundigheid N.v.t.

Vriendelijk en vakkundig!

Auto gebracht s'morgens om 9.00 uur. Ik was 16.00 uur weer terug om de auto op te halen, bijna klaar, over 15 minuten gereed. Helaas, 16.25 uur de mededeling dat de APK inspecteur langs wil komen (dat is echt overmacht), kan ik u een kopje koffie aanbieden? Na 10 minuten wachten, kwam zelfs de locatie manager een onderhoudend gesprekje voeren, echt klantvriendelijk en de tijd ging snel. Om 17,20 uur deelde de receptiemedewerker mij mee dat de auto klaar is. Vanaf de receptie zag ik nog net dat zelfs de werkplaats-chef snel wat spullen in de auto legde, een doek over de motorkap haalde, en daar stond mijn 3008 glimmend voor de deur. Wat een gemotiveerd team heeft de Peugeot-garage in Alblasserdam toch! Ga zo door, blijf de klant zijn verwachtingen overtreffen, want dat doen jullie.

Alles was perfect

Kreeg nieuwe winterbanden. Alles ging vlot en duurde precies zo lang als vooraf was vermeld. Vriendelijke medewerkers. Alles prima geregeld.

Weer een goed gevoel als ik de weg op ga.

Een auto moet betrouwbaar zijn. Je moet er op kunnen rekenen dat technisch alles in orde is. Ik heb groot vertrouwen in de monteurs van Mulder Citroen Alblasserdam. Dus ga ik met een gerust hart de weg op.

Goed georganiseerd keurig met koffie en gebak. Werd duidelijke rekening gehouden met corona Wagen heeft zijn winterbeurt gehad Prima geregeld Gewoon uitstekend

perfect!

Kwaliteit,correct,betrouwbaar

Een goede Kwaliteitsgarage,prettige entourageen ik kom hier sinds 2013 en heb alleen goede ervaringen opgedaan.

netjes en vriendelijk ontvangen

vakkundige voorlichting ontvangen voor het uitvoeren van de reparatie.

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.