geweldig geholpen

heel goed en zeer vriendelijk geholpen. heerlijke capucino gekregen van rene. voelde mij super op mijn gemak

Het was weer uitstekend verzorgd

Zowel verkoop van nieuwe als inruil van de oude auto ver!iep uitstekend. De aanpassing aan de nieuwe is uitstekend en op tijd uitgevoerd. Kortom geweldig.

Prima ontvangst en snelle service onderhoud auto

Vriendelijke ontvangst en auto was op tijd klaar. Klein punt van kritiek is dat mijn auto i het gras stond geparkeerd en door de regen was het modder beetje jammer als je met je goede schoenen door moet.

De verkoop was niet het doel, mij tevreden stellen wel...

Langs komen voor een offerte mbt schade en anderhalf uur later met een grote glimlach de showroom verlaten. Een nieuwe C4 rijker. De koop geheel naar mijn wens en door verkoper Ritchie werd maatwerk geleverd. Ongevraagd en geheel naar mijn wensen kwamen we snel tot een deal. "Mijn doel is om u met een glimlach de deur uit te laten lopen meneer". En dat is gelukt. Inmiddels de C4 een week in het bezit, rijdt top en vrienden en familie vinden het een 'mooie bak'. Dankzij de vakkundige en oprechte behandeling. Chapeau!

Fantastisch! Zeer tevreden!!

Ik ben erg goed geholpen door meneer ‘t Hart. Ik werd direct geholpen bij het uitzoeken van mijn auto en de daarbijbehorende specificaties. Goed advies gekregen en super vriendelijk. Ook de aflevering was perfect!

Zeer vriendelijk en profesioneel geholpen

Iedere keer als wij de showroom binnen kwamen werden wij zeer hartelijk ontvangen en werden onze vragen beantwoord. Ook als ik nu nog vragen mocht hebben kunnen we langs komen en dat is prettig.

Prettig

Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan. Heldere prijsafspraak en nabespreking over wat moest gebeuren.

fijn personeel

vriendelijk geholpen door de receptionist en de auto was tijd auto klaar.

Auto voor servicebeurt en APK gebracht en op tijd weer gereed.

Vriendelijke ontvangst bij de werkplaatsreceptie met een duidelijke prijsopgaaf. Voor een kleine extra reparatie werd telefonisch contact op genomen, en dat is heel fijn! Auto is weer prima in orde!

Goed!

Tot nu toe altijd goed!

Uitstekende service, sneller dan verwacht!

Uitstekende service bij Mulder Peugeot. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Onderhoudsbeurt naar behoren uitgevoerd, auto stond veel sneller dan verwacht alweer klaar om op te halen!

Prettige sfeer

Betrouwbaar en vriendelijk goede service

Goede behulpzame service

Attent en behulpzaam

Geweldig team, goede service, zeer vriendelijke en duidelijk

Vriendelijke medewerkers achter de balie!

goede uitleg op mijn vragen gekregen, top!

geen klachten

Zoals altijd, weer uitstekend.

Ik ging spontaan langs in Alblasserdam en werd geholpen (zonder afspraak dus). Een half uurtje de krant gelezen in de "koffiehoek" van de showroom, en weer de gerepareerde auto mee genomen!

Perfecte service!

Erg ervaren, kundige en vriendelijke medewerker die op alle vlakken met je meedenkt en voortdurend voor je klaarstaat. Super fijne samenwerking! Ik ben 200% tevreden.

Prettig en snel geholpen door uitstekende vakmensen.

zeer content

zeer prettig was ons onderhoud tijdens de aankoop van de auto.

Al ruim 10 jaar meer dan tevreden over de medewerkers en service

Gedurende meer dan 10 jaar een hechte band en vertrouwen opgebouwd met zowel het verkoop- als onderhoud personeel.

zoals ik al ooit eerder heb gezegd. Dat de service prima is bij Mulder Peugeot. En ook bij deze Peugeot 2008 Allure is het prima in orde. Alles doet het goed.

prima garage, lekkere koffie !

aardige mensen, prima garage, lekkere koffie !

Prima!

Prima service, zoals altijd!

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.