Prima.

Zie boven!

Goede klantbehandeling

Ik ben eerst telefonisch goed geholpen en vervolgens bij de garage ook.

Geduldig en betrokken

Door de vertraagde levertijd, nam ik elke keer contact op. Jan-Willem en het verkoopteam beantwoorde mijn mail direct, erg fijn!

Uitstekende service

Vlot geholpen goede haal en breng service Zeer vriendelijk personeel en chauffeur

Gastvriendelijk

Ik kon heel makkelijk een online afspraak inplannen en dat was fijn. En toen ik daar kwam werd ik gelijk ontvangen. Ze namen de sleutel en zeiden maak het je maar gemakkelijk. Er stond een bankstel en een grote tafel met stoelen. En een apparaat voor warme dranken met ruime keuze. Ik ben op de bank gaan zitten nam mijn haakwerkje mee en nam lekker een bakkie koffie. En daarna nog een warme chokomel. Ze waren precies klaar op de tijd wat afgesproken was. Dus was helemaal goed geregeld. Ik kwam voor de kleine beurt.

Prima bedrijf komen afspraken na en zijn slagvaardig

We hebben hier op een prettige en vlotte manier een auto gekocht die geheel volgens afspraak is afgeleverd.

Klantgericht, prima service, werkzaamheden aan auto prima verricht.

Auto werd in de ochtend gehaald en aan het eind van de dag weer terug gebracht. Er was een reparatie aan de auto nodig en er werd keuring contact opgenomen en prijsopgave gedaan.

Zeer vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam

Het uitkiezen van de auto was een feestje. We werden in onze keus (DS3 e-tense of Peugeot e2008) volstrekt vrijgelaten, maar kregen eerlijk en objectief voorlichting. Ook goede instructies bij de aanvraag van de subsidie. Ook de aflevering was een feestje: alles werd uitgelegd en getoond. Auto perfect afgeleverd.

Snel geholpen

Was er voor een beurt auto is 2 jaar oud service en deskundigheid dikke 10 alleen het prijskaartje vind ik belachelijk duur

Goede ervaring

Een goede ervaring is als je met de dealer professioneel, klantgericht, snel en zonder gezeur tot een auto koopt komt. En dat doet Mulder Peugeot Alblasserdam.

Mijn ervaring is al jaren heel erg goed.

Ik ben al bijna 10jaar klant en het is altijd goed. Groetjes Koos van Delft

tot volle tevredenheid

Altijd goed

Altijd goed

Uitstekende ervaring

Dat mijn elektrische zijspiegel na 4 jaar en nog geen 19.000 km het voor gezien hield viel me erg tegen. Ik meldde dat bij de dealer en vroeg om een tegemoetkoming in de kosten van het vervangen van de zijspiegel. Na wat gesteggel met de importeur heeft Peugeot uit coulance de helft van de kosten voor zijn rekening genomen. Een uitstekende ervaring, die goed aansluit op alle goede ervaringen, die ik in de loop der jaren bij Peugeot Mulder heb opgedaan. Complimenten!

Goede service, goede garage

erg tevreden

Snel, vriendelijk en alles telefonisch geregeld

Zie boven

Accuraat en snel uitgevoerd.

Had probleem met het bevestigen van de stekker van de fietsendrager. De doos zat te ver onder de auto . Garage verplaatste de doos. Lekkerrr !!

Fijn dat we op de hoogte gehouden worden bij onvoorziene kosten e.d.

Klantvriendelijk en alles netjes geregeld.

Auto in de ochtend gebracht voor onderhoud, netjes heen en weer gebracht door de chauffeur van Mulder Alblasserdam, auto was volgens afspraak netjes op tijd klaar. Hier kunnen ze in het filiaal van Mulder Dordrecht een voorbeeld aan nemen.

prettig behandeld aan de bali

prettige behandeling , de auto was schoon afgeleverd .

Betrokken en service gericht

Wij zijn al een aantal auto's klant bij Mulder Citroën Alblasserdam en daarvoor bij Autobedrijf Martin de Haan Citroën. Ondanks alle wisselingen hebben wij ons er altijd thuis gevoeld. Nu onze twee auto is afgeleverd - onder Private Lease - is onze ervaring, nu de de merken Citroën en Peugeot in dezelfde ruimte bij elkaar gevoegd zijn, er zeker niet minder om.

Gastvrij en klantvriendelijk!

Prima geholpen met de keuze voor een elektrische auto! Top!

Kelvinring 86

2952 BG Alblasserdam

Over Mulder Van Mill Alblasserdam

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.