5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijk, attent. Zorgen ook echt dat je geholpen wordt, of het nu gaat om een mankement aan de auto, een gestolen ruitenwisser of onze vraag om een leenfiets. Echt prima garage!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klant vriendelijk bedrijf.. Netjes, beleefd, en een goede service... Kan altijd wachten op de auto, prettige afgeschermde ruimte...en het wachten is nooit lang, bij afspraak beginnen zei gelijk aan de auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

aangezien de auto weinig problemen kent, kom ik hoogstens 1 x per jaar op de vestiging voor een service beurt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn geholpen en hebben hun uiterste best gedaan om mijn aankoop de andere week rijklaar te hebben. Stond 3 weken voor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik rijd bijna 49 jaar Citroën. Mijn eerste Citroën, een 2CV, kocht ik op 31 mei 1969 bij garage Dorvo (voor ƒ 4250). Mijn huidige auto, een Citroën C4 Picasso, in april 2016 bij Mulder Citroën gekocht, is mijn 11de Citroën. Toen ik later vanuit Dordrecht naar Schiedam en weer later naar Breda verhuisde, ben ik klant van garage Dorvo gebleven vanwege de deskundigheid, de klantvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding bij het onderhoud van de auto. Toen Dorvo overging in Mulder ben ik klant van uw bedrijf geworden. Dat is een heel goede beslissing gebleken want klantvriendelijkheid, deskundigheid en \"waar voor het geld\" staan bij uw bedrijf hoog in het vaandel. Kortom ik ben uitermate tevreden over Mulder Citroën: een TIEN. Misschien mag ik in het kader van deze beschrijving een \"pluim\" uitdelen. Die pluim wil ik graag geven aan zowel Ben Christiaans voor zijn werk als monteur als aan Natalie van Rijswijk in haar functie van receptioniste. Met vriendelijke groeten, Rob van der Meijden.

Ik ben dik tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gastvrije ontvangst en veel aandacht voor de klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn ervaring was heel goed. ben goed en duidelijk geholpen en heel vriendelijk personeel

Nette service !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super! Vlot en deskundig !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldig bedrijf, geweldige hulp bij het aanschaffen van een andere auto !( bedankt Ron !)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, vriendenlijk, gastvrij en service is top. Duidelijke uitleg over bediening auto,erg fijn. Ook na aanschaf gebeld over tevredenheid over de auto.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Aanschaf nieuwe Peugeot 3008 1.2 GT-line

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel plezierig; gastvrije ontvangst, vriendelijk en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren; een prachtige plek om te wachten, met uitzicht op het water; meteen werd koffie aangeboden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ontvangst gehad en een uitstekende verzorgde offerte ontvangen voor de inruil van mijn huidige Citroën C1 waar ik met veel plezier ruim 5 jaar in gereden heb

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.