4 sterren: goede service, goed behandeld

Na afspraak, reparatie lekke achterband. Snel verholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service en klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ontvangst en tevreden met Ron Tolenaar altijd prettig om de juiste antwoorden te krijgen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met Peugeot Dordrecht maar zeker met onze verkoper Ramon Vink, zijn in 1 woord uitstekend te noemen. Hij heeft ons echt verschrikkelijk goed geholpen in alle opzichten.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

heb goede kontakten met de receptie/werkplaats en met de afdeling verkoop. dat jullie voor een 10 gaan vind ik best maar die is voor \"onze lieve heer en een 9 is voor de baas\" zodat een 8 dan het hoogst haalbare voor de mens. zo dan is dat ook weer duidelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede, vriendelijke ontvangst; wachten tijdens de onderhoudsbeurt is altijd heel plezierig: gezellig zitten lezen, met uitzicht op het water en de scheepvaart. Een vraag werd correct beantwoord. Alles werd goed en zorgzaam afgehandeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring is prima. Fabienne heeft ons goed, duidelijk en transparant geholpen en geinformeerd. Helaas was de communicatie in de actie waar wij op hadden gereageerd heel traag waardoor wij bijna ook niet in aanmerking kwamen meer voor de actie. DIt is zeker niet aan FAbienne te wijten maar aan de algehele organisatie van het bedrijf. Enige punt van kritiek is dat wij persoonlijke informatie hebben moeten aanleveren bij Fabienne via de mail. Dit is niet via een portal of unieke inlog gedaan waardoor onze privacy niet is gerespecteerd en volgens mij ook niet correct met de privacy wetgeving. Ik heb dit als vervelend ervaren en ook niet professioneel. Vandaar de lage rating voor communicatie. Dit is nogmaals niet aan Fabienne te wijten, zij heeft heel erg haar best gedaan om ons op juiste wijze te helpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heeft een c3 ingeruilt voor een c4 cactus ben zeer te spreken over de afdeling verkoop werd goed onderhandelt op tijd koffie en men was zeer behulpzaam . Dus een dikke tien voor dit team.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goede service gehad van Ramon! Snelle reacties oo mails/telefoons en alles is goed uitgelegd. Helemaal niks mis mee.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verwachting was dat wij de gehele kerstvakantie zonder vervoer zouden zitten i.v.m. de drukte bij de werkplaats, maar totaal onverwacht, werden we op 24 december gebeld dat onze auto klaar was. Top top top.......

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze Peugeot 108 moest helaas 2x achter elkaar voor verschillende mankementen naar de garage. Het waren beide dure reparaties. Wij hadden onze occasion met 1 jaar Leeuwenkeur garantie gekocht waardoor alles netjes zonder gezeur volledig naar onze tevredenheid vervangen is.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas te lange wachttijd omdat update terugroepactie niet wilde lukken.

Zeer vriendelijk ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een C3 waarvan een borgpennetje-veertje bij de remschoen volgens de wegenwacht misschien vervangen zou moeten worden. Langs geweest bij Mulder en precies uitgelegd. Werkplaats chef had dit niet eerder gezien-gehoord. Wegenwacht had in minder dan 10 minuten wiel gedemonteerd pennetje vast en wiel weer gemonteerd ! info Mulder: wordt dan wel setje veertjes + vervangen pennetje 150 euro! op internet gevonden kosten setje veren 11,62 euro incl. (goed-betrouwbaar materiaal wordt daar besteld door andere garages!) dan 10 minuten werk...laat maar Mulder.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.