zeer goed geholpen met de aanschaf nieuwe auto

ik werd goed geinformeerd over status van de leverdatum ook naar levering werd ik gevraagd of alles naar wens was

• Service N.v.t.

Enorme inzet om tot een prima deal voor de inruil van een citroen te komen

Zola gezegd, zeer tevreden

Heel goed gevoel

Advies nieuwe auto, order tot leveringsproces en afleveren auto; In alle fases is er ruime aandacht voor de consument, alle tijd, geen druk, goed advies. Zo ook bij de aflevering, je merkt dat er tijd er tijd wordt genomen voor uitleg, instructies. De mensen bij Mulder Citroen hebben kennis van zaken, dat merk je bij aankoop, onderhoud. Ben ik blij dat er nog gewoon de dealer is, je zou het moeten doen op de online method. Nee ik ben dik en dik tevreden, een 9,9, afgerond een 10.

prima geholpen

Helder , duidelijk, geen verkooppraatjes, gewoon vriendelijk en spontaan.

Fijn geholpen

Prima gedaan

Heel tevreden

Goede service, snel geholpen en duidelijke uitleg.

Binnen 1 dag teruggebeld en gelijk een afspraak ingepland. Goede duidelijke uitleg mbt private lease. Aanvraag verliep snel en vlot. Goede communicatie en service. Zou zeker voor een volgende lease auto weer bij mulder gaan en bij familie en vrienden aanbevelen.

Fijn geholpen

Tijdens het eerste bezoek voor de private lease auto heb ik een duidelijke uitleg gehad. Als ik tussendoor een vraag had werd dit netjes beantwoord. Ook de aflevering van de auto verliep fijn en werden er nog de laatste dingen uitgelegd.

Goede service, de klant is belangrijk!

Ben in contact geweest met Fabiënne, prima communicatie en hulp bij het kiezen van een auto. E-mails werden altijd zeer snel beantwoord, afspraken nagekomen. Ik was in elk geval aangenaam verrast. Uiteindelijk hebben we een nieuwe Citroen C3 en een Renault Twingo (2e handsje) gekocht, dat doe niet als het niet goed voelt.

Klantgericht

Prettige verkoper die mee wilde helpen met de oplossing voor ons "probleem". Met het leveren van een oude tweedehands bestelbus zijn wij nu in ieder geval mobiel totdat de nieuwe bestelde wagen helemaal klaar is. Prima service! Inmiddels rijden wij 4 auto's van Mulder Peugeot - op naar de 5e. :o)

Geheel tevreden.

Tevreden.

Zéér klantvriendelijk!

Geen afspraak maar toch dezelfde dag goed geholpen. Ik kon 'tussendoor' komen en met een leeglopende band is dat toch fijn. Top service!

goede service

goede service en duidelijk

Netjes geholpen en geïnformeerd

Ik heb mijn bezoek als prettig ervaren. De monteurs zijn deskundig en ook het personeel aan de balie is vriendelijk en staat open voor vragen.

Zee goed

Vriendelijk personeel en perfecte service

Kan niet beter.

Prima service, vriendelijke mederwerkers.

Perfect bedrijf. Komt de gemaakte afspraken altijd na. Vriendelijke balie medewerker.

Super geholpen.

Super!!

Leuk ontvangen en afwikkeling!

Leuke uitleg tijdens gezellig gesprek over privatelease. Ik werd goed op de hoogte gehouden of lease doorging en wanneer auto opgehaald kon worden. Was ook superleuk gedaan! Auto stond ingepakt en werd ruim tijd voor gemaakt voor foto’s te maken en uitleg.

Top bedrijf

Heel goed geholpen en ben zeer tevreden.

Meedenkend en oprecht.

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb altijd een goede service gehad. Altijd zijn als er problemen met de auto waren deze direct opgelost of met een afspraak. Ron is buiten dat hij een goede en eerlijke autoverkoper is ook nog prettig in de omgang. Ik geef deze dealer en zeker Ron een dikke 10.

Vriendelijk personeel en komen afspraken n

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.