Snelle tussendoor beurt i.v.m. olie bijvullen.

Klantvriendelijke benadering van baliemedewerker. Goede service op basis van Mijn Peugeot card.

Vriendelijke en behulpzame adviseur

Blij dat ik voor Mulder heb gekozen en met veel plezier in mijn nieuwe auto kan rijden.

uitstekend contact, ontvangst en uitleg

nette , behulpzame en vriendelijke werknemers

Zeer prettig.

Spontaan binnen gelopen met een kapotte lamp. Geen probleem! Werd keurig verholpen; dank.

Deskundig

Vriendelijk, deskundig, uitgebreid advies.

super

geweldig en klant vriedelijk

Goede verkoop- en reparatieservice

Er werd goed meegedacht door verkoper Ramon Vink bij de aanschaf van onze Private Lease auto. Minpuntje is wel dat toezeggingen om zaken uit te zoeken/regelen (kofferdeksel/hoedenplank/extra sleutel/tolbadge-houder) niet altijd werden nagekomen: moesten er meerdere keren naar vragen. De tolbadge-houder zou Ramon (na meerdere toezeggingen) naleveren. Hier wacht na anderhalve maand ik nog steeds op. Er was een klein mankement aan de richtingaanwijzer. Deze is netjes verholpen.

Uitermate vriendelijk geholpen en dat is erg prettig.

Ik heb het vertrouwen dat de kleine beurt van mijn 208 goed is uitgevoerd en dat alles weer op orde is. Ik kreeg bij navraag over de beurt een duidelijke uitleg en ben tevreden over de service. Ik kan de deskundigheid van de monteurs niet beoordelen, dus daarom geef ik geen sterretjes en prijs/kwaliteit kan ik ook niet beoordelen als leek. Het is een kwestie van vertrouwen en dat heb ik wel.

Klantvriendelijk, deskundig, snelle service

Ik ben zeer tevreden over Mulder Citroën Dordrecht. Medewerkers zijn deskundig en treden klantvriendelijk op. Het bedrijf geeft snelle en adequate service. Ik ben meer dan 50 jaar klant bij Mulder Citroën respectievelijk de voorganger van het bedrijf in Dordrecht. De Citroën C5 Aircross, die ik onlangs heb gekocht is mijn 12de (nieuwe) Citroën.

Heel goed.

Heel goed.

vriendelijk en kundig personeel.

Vriendelijk, kundig en klantgericht denkend personeel.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goede service en duidelijk advies. Voor het eerst een private lease en ben heel blij. Heel goed geholpen door Ramon!

Altijd goed geholpen

Vriendelijk, en aardig personeel ,auto was ook uitgezogen,top.

Fijn en prettig gesprek. Duidelijk. Antwoord op alle vragen snel en deskundig.

Super! Prettig ontvangst. Goed gesprek. Duidelijk en no nonsens. Geduldig, alle vragen worden duidelijk beantwoord. Snelle reactie antwoord op mail.

Super fijn geholpen met een perfecte afloop!!

Nieuwe Citroën C3 Feel Edition gekocht en hierbij helemaal top geholpen door verkoopadviseur Fabiënne. Alles voelde vanaf de 1e minuut heel vertrouwd en kundig. Dus van begin tot einde (aflevering) erg prettig zaken gedaan met Fabiënne die we zeker een 10+ toekennen. Erwin & Manon.

Goede service en vriendelijk geholpen

Geweldige service!

Gewoon een dikke tien alles heel correct afgehandeld!

Duidelijke uitleg, behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Voor het eerst private lease. Uitstekend hierover geinformeerd.

Duidelijk en top geholpen door fabienne

Heel fijn geholpen er wordt de tijd voor je genomen, zeer tevreden en zeker aan te bevelen en een leuke deal!!

Ik ben uitstekend geholpen!

Onlangs heb ik mijn auto mogen ophalen op de vestiging in Dordrecht. Ik ben vanaf begin af aan ontzettend goed geholpen! Nogmaals wil ik mw. Pirets heel erg bedanken voor haar inzet!

Gastvrije ontvangst en behulpzaam bij onze vraag

Bij binnenkomst werden wij snel en gastvrij te woord gestaan. Daardoor konden wij snel tot zaken komen

Zeer prettig ontvangen, er werd de tijd voor me genomen

Erg fijn bedrijf, goed geholpen

Perfecte ervaring

Prettige binnenkomst qua showroom. Goede en representieve medewerkster. Hulp geboden waar nodig. Bij aflevering heel goed ontvangen door haar. Goede uitleg mbt de auto. Toppertje vanaf mijn kant gezien.

zeer goed geholpen met de aanschaf nieuwe auto

ik werd goed geinformeerd over status van de leverdatum ook naar levering werd ik gevraagd of alles naar wens was

• Service N.v.t.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.