Fijn geholpen top

alles goed af gehandeld.

goede ervaring

keurig en correcte verkoop met alle benodigde informatie ook contact en vragen achteraf per app netjes en vlug beantwoordt.

is goed kom er al jaren

goed geholpen goede uitleg en meedenken

prima ontvangen

ben prima geholpen bij aankoop van tweedehands 308 ga deze op 14 01 ophalen

• Service N.v.t.

Uitstekende service en aandacht van de verkoper

Uitstekende service en aandacht van de verkoper, ( Dick de Jong ) en goed geadviseerd. Super gedaan, en erg tevreden met de auto.

Deskundige, vriendelijke verkoopmedewerkers

Tot nu toe heel positief.

Na wat getob nu zeer tevreden

Na wat tobberijen met een foutmelding van de bandenspanning uiteindelijk geheel opgelost door alle banden te wisselen. De service was deze keer geweldig door (gratis) uitgestelde up-date van de navigatie.

Vriendelijk en behulpzaam

Prima kwaliteit dienstverlening, vriendelijke bejegening, helemaal tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd

subliem

Bij een motor probleem van mijn auto, die ik sinds mei 2017 in bezit had, heeft Anton van de servicebalie het voortouw genomen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Tijdens intern overleg heeft hij voorgesteld de auto aan te bieden bij Peugeot Nederland voor vervanging van de vervuilde motor en zo geschiedde. Helaas werd de aanvraag door het concern afgewezen waarop ik een clementieverzoek heb geschreven aan Peugeot Nederland. De daaruit voortvloeiende onderhandelingen zijn door Anton met veel inzet gevoerd en in dossier gehouden waarbij ik regelmatig werd geïnformeerd. Peugeot Nederland heeft mijn clementieverzoek gehonoreerd met het leveren van een nieuwe motor. Het concern, de garage en ik delen de kosten van de montage. Als klant ben ik zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat en de professionele en vriendelijke behandeling door Anton en zijn collega Naomi van de servicebalie. Ik voel me 'thuis' bij garage Mulder; chapeau Leeuwekeur waardig! met vriendelijke groet, Han Kuipers

nvt

nvt

Altijd duidelijk en vriendelijk.

Bij het maken van een afspraak krijg je altijd een bevestiging via email. Bij je bezoek wordt je op de hoogte gehouden van de reparatie aan je auto. Mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Zijn ook duidelijk over de tijdsduur van je bezoek.

Super geholpen

Goede vriendelijke service.

Geweldige service

Wordt altijd zeer snel geholpen en er wordt altijd meegedacht.

Ik ben super fijn geholpen en vond de service top!

Zeer vriendelijk en klantgericht

Vriendelijk, snel en duidelijk! Prima ervaring

Vriendelijk, goed geholpen.

Klantgericht en vakkundig.

Prima support

Alles goed begeleid en afgehandeld

perfect

Goed geholpen door het team. vervoer naar huis en terug was ook snel geregeld.

Klantvriendelijk

Het personeel is heel klantvriendelijk, hulpvaardig een denkt met je mee.

Een tevreden klant

Tijdens de order/bestelling was alles snel geregeld. Alleen een aflever afspraak inplannen liep niet geheel soepel. Er werd niet echt met de klant meegedacht. Het voelde zelfs alsof er een datum opgedragen werd. De aflevering verliep heel soepel.

Echt heel plezierig geholpen

Door een vuurwerkbom een schade aan de auto, dat wat direct opgelost kon worden was in een paar tellen gedaan, alleen de schade aan de wielkast werd wat moeilijker. Ik kreeg de tip om even de verzekering te vragen om te kijken hoe dit was verzekert, en dat werd dan door die mensen geduid als autoschade, en dat het via een autoschadebedrijf heel snel kon worden verholpen. Dus de verwijzing naar een andere als de eigen garage is dan supersnel opgelost, door de tip die zij gaven. Echt heel fijn dat het op die manier kon worden opgelost. Ik rij nu weer met een volledig werkende aangename auto!

uitstekend

klantvriendelijk, behulpzaam, adviserend,

top

snel een peugeotlease geregeld, vriendelijke en snelle reactie (zelfs 's avonds/in weekend), opgehaald van station, erg tevreden met de verleende service.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.