Deskundig en prettig zoals altijd. Al Jaren

Zie boven. Helemaal niets op aan te merken.

Had en heb een prettig contact gehad met Ron. Vriendelijk en klantgericht, super tevreden!

Gelijk gehoord voelen

De verkoop medewerker, had door wat ik wilde. Heeft daar goed op ingespeeld en me aan een geweldige auto geholpen.

Goede service, leuk personeel, snelle levertijd en heel vriendelijk ontvangen

Vriendelijk personeel en alles tot in de puntjes verzorgd!

Fijn contact gehad met de Heer R. Tolenaars voor het afsluiten van onze mooie Citroën C3. Alles tot in de puntjes geregeld en ontzettend klantvriendelijk! Een aanrader!

Geweldig!

Ik heb Mulder Citroën als zeer betrouwbare en vriendelijke dealer leren kennen bij de keuze voor een private lease-auto. Voor mij was private lease een onbekende wereld, best spannend om zo'n contract aan te gaan. Maar alles werd duidelijk uitgelegd, ik werd vriendelijk te woord gestaan door Remco, hij heeft me echt goed geholpen. De service is top, ik kan niet anders zeggen! Echt alles was goed geregeld, daarom een 10.

geweldig

fijne auto,goed (zakelijk) afgeleverd en prettig geholpen!! Deze garage echt een aanrader!!

Prima ervaring.

Uitstekend geïnformeerd over de citroen C3 aircross.

Top service !

Ik wil iedereen bedanken voor de goeie services! Meeste complimenten naar Bernat. Top gozer, heel klantvriendelijk en behulpzaam! Dankjewel Bernat !

Correct geholpen door een vriendelijke dame

Ik kwam alleen maar voor een lampje, maar werd netjes te woord gestaan door een dame die ik nog niet eerder daar heb aangetroffen.

Buitengewoon uitzonderlijke service

Beste Marco, bedankt voor al je hulp bij het uitkiezen van mijn prachtige bolide! Naast het feit dat je echt de tijd voor mij hebt genomen voelde ik me ook thuis bij Mulder Dordrecht. Dat was voor mij doorslaggevend om mijn auto bij jullie te bestellen. Uiteindelijk bleek de kleur van mijn 308 een lastige keuze te worden...zelfs daar heb je mee geholpen. Door de 2 voorafgaande afspraken wist jij allang al wat voor klant je voor je hebt. Waardoor jij al zeker wist dat het de meest opvallendste kleur zou worden. Ook bij oplevering was het een waar feest voor mij en mijn ouders. Mijn ouders vonden het zeer aangenaam om met je te spreken over o.a. het verleden. Zelfs je bereikbaarheid na oplevering is verbluffend. Je bent een topper! Bij mijn volgende promotie kom ik natuurlijk weer bij jou voor een 508 dan ;-).

Super goede service en zeker klantvriendelijk

Je bent altijd welkom, geen vraag is te gek en ze doen net dat stapje meer.

Vriendelijk personeel die je goed helpt!

Ik ben zeer tevreden met de service van Mulder Citroën Dordrecht. Ik kom zeker terug!

Erg prettig zaken doen

Bijzonder vriendelijke en behulpzame ervaring. Service was top. Niet alleen een auto willen verkopen maar ook de kleine dingen erom heen regelen.

Tevreden klant!

Ik rijd inmiddels als een prinses in mijn geleased Citroën C1. Ik ben heel prettig geholpen. Men is bekwaam, klantvriendelijk en dringt je niets op. Er wordt meegedacht en je weet precies waar je aan toe bent!

Zeer voordelige actie met een heldere en snelle afhandeling

Mijn eerste lease-aanvraag ervaring is zeer goed bevallen. De klantvriendelijkheid mag ik deze zeker niet vergeten te melden!!!!

Klopte allemaal

Ook goede uitleg van wat gedaan was

Tevreden!

Beleefd en adequaat te woord gestaan en uitgevoerde werkzaamheden goed!

Wat je mag verwachten

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Fijne service

Fijne en prettige ervaring

Heel goed en professioneel geholpen door de verkoper Bernard Oosterom De zaken snel en goed afgehandeld 👍👍👍😊

Netjes behandeld en geholpen

Aardige medewerkers die mij netjes hebben geholpen, de auto stond weer netjes schoon en op tijd klaar.

Betrokken, vriendelijk en kundig personeel

Heel goed

Snel en plezierig volledig geholpen.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.