Top geholpen !!

Super fijn geholpen door Dick de Jong Deal snel gemaakt. Volgende auto weer bij Dick de Jong

Op een uitstekende, prettige en professionele wijze geholpen. Er wordt je alle tijd gegeven om rustig de modellen te bekijken zonder dat er iemand direct met allerlei vragen op je af rent. Open en eerlijk advies.

enthousiast en hartelijk , maar niet opdringerig of overdreven.

was langs geweest om te kijken of de rolstoel van mijn vrouw, in de achterbak van een C1 zou passen. Natuurlijk geen enkel probleem. rolstoel opgeklapt wielen eraf en de voetsteunen los, Het past. Kreeg meteen nog een leuk aanbod. ben daar thuis op mn gemak naar gaan kijken en was idd een leuk aanbod.

Geweldig !

Op een nette en deskundige manier geholpen ! Ik had de auto eigenlijk een week later moeten kopen dan had ik er een trekhaak bij gehad heb ik gelezen .Maar verder top behandeling .

De bandenwissel en de tussentijdse controle zijn prima uitgevoerd

Uitstekende service

Alle vragen worden keurig beantwoord. En bij mijn vermoeden dat er iets met mijn auto was, is er direct naar gekeken. Zonder problemen. Service die een tien verdient.

Communicatie helder, afspraken worden nagekomen

Ondanks de corona crisis heeft mijn auto een beurt gekregen en zijn de banden gewisseld. Auto is netjes opgehaald en weer teruggebracht.

Geweldig, zoals het hoort

Ónze auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en een Apk keuring + nog wat dingetjes. Hebben de auto zelf naar de garage gebracht en daar werden alle beschermende maatregelen in acht genomen. Ik voelde mij veilig. Alles is volgens afspraak uitgevoerd en voor extra werk is keurig gebeld voor toestemming. De auto stond op de afgesproken tijd klaar en was zelfs schoongemaakt. Top. En het mooiste van alles was dat de rekening ook nog mee viel. Alle medewerkers van Mulder Citroën bedankt en zeker tot de volgen beurt.

Vriendelijk, snel, correct

Bij de receptie word ik altijd vriendelijk en correct behandeld. Ze hebben een goed luisterend oor en begrijpen mijn klachten heel goed, waar vervolgens goed naar gekeken wordt.

Tevreden

Zeer tevreden, ik had gelijk een goeie klik met Ron Tolenaars, hij heeft me goed en vriendelijk behandeld, ik zal hem iedereen aanraden 👏🏾👍🏾

Persoonlijk doch professioneel

Ondanks de toch wat sombere Coronaperiode met al haar restricties en maatregelen zijn we in dit garagebedrijf persoonlijk en zeer professioneel geholpen. Dit vergrootte ons plezier bij de aanschaf van onze Citroën C3 Aircross.

Zeer vlot geregeld

Het regelen van onze nieuwe auto ging erg vlot, de communicatie was goed en ondanks de corona maatregelen was ook de aflevering uitstekend.

bedrijf straalt optimale klantvriendelijkheid uit!!

Mijn contactpersoon Remco Verharen verdient alle lof voor de wijze, waarop hij de aankoop van mijn Peugeot 2008 begeleid heeft. Uitstekend ingespeeld op mijn specifieke situatie en bracht ook op zeer correcte wijze het gehele team onder de aandacht.

Zeer persoonlijke en klantvriendelijke service

Ik voelde mijn in de korte tijd dat ik er was serieus genomen, door de vriendelijke en informatieve manier van benadering, en alles is geleverd volgens afspraak. Ben blij met mijn keuze.

Super geholpen

Ben super geholpen ondanks de carona

Uitstekende service

Ik ben geweldig geholpen door Marco Beinemal....ondanks de corona crisis heeft hij zo goed en zo kwaad als mogelijk zijn uiterste best gedaan om mij op alle gebied alle ins en outs over de auto duidelijk gemaakt...! Top

Netjes geholpen.

Vorige week was mijn lease Peugeot 108 alweer toe aan de eerste onderhoudsbeurt. Nadat wij ons gemeld hadden eb vriendelijk ontvangen waren, konden wij plaatsnemen in de koffiehoek. Na ongeveer een uur was de auto klaar. Alles werd keurig volgens de Corona maatregelen gedaan. Vriendelijk personeel en een mooie zaak.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prettige ervaring mer Mulder Dodrecht

ik ben uitermate tevreden over de klantvriendelijkheid, advisering en de correcte behandeling .

Goede communicatie,zeer vriendelijk

Wij waren al een tijdje opzoek naar een nieuwe auto en dachten aan private lease. We zijn eerst aan de slag gegaan met allerlei websites, maar wilde toch eerst een auto daadwerkelijk beleven voordat we er mee verder gingen. Zodoende zijn we bij Mulder naar binnen gegaan. Dhr Tollenaars ,sprak ons aan en voelde prima aan wat wij zochten en deed ons een voorstel We waren er al snel uit.

Helder, op tijd, duidelijk en zeer vriendelijke service.

Ik werd op tijd telefonisch benaderd om de jaarlijkse beurt van mijn private-lease-auto in te plannen. Dat werd direct per mail bevestigd. De afspraak was duidelijk, ik werd vriendelijk ontvangen in de vestiging bij het wegbrengen van de auto en zoals afgesproken prompt gebeld op het moment dat ik 'm weer op kon halen. Alles was weer pico bello!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Mijn auto is opgehaald en netjes teruggebracht. Keurig even gebeld dat er nieuwe banden voor op moesten. Ik ben zeer tevreden!!

vriendelijke ontvangst, goede service.

ook in deze sombere tijd een goede service

Top service

Ik ben goed geholpen door Dick!

Altijd een goede ervaring

De thuis ophaal service

Prettige ervaring

Mijn ervaring met het personeel hier bij Citroen Dordrecht is altijd prettig. Vriendelijk en behulpzame mensen.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.