Auto beurt weer perfect uitgevoerd

Thuisblijf service is ideaal. Graag blijvend maken.

Vriendelijke ontvangst en goed geholpen door Sander en Remco!

Doelgericht naar de auto van onze wensen. Goede uitleg over de auto. En goed gesprek onder het genot van een bak koffie.

super

Zeer klantvriendelijk en geweldige service. Mijn auto werd opgehaald en weer thuis gebracht! KLASSE!!!!

Uitstekende service. Prima voorlichting en ondersteuning toen de reparatie een dag langer duurde

Uitstekend geholpen

Voor het verhelpen van een defect aan het raam van het linker voorportier een afspraak bij de werkplaats gemaakt. Binnen het uur was het probleem verholpen. Tijdens het wachten heb ik prima kunnen werken op één van de flexplekken die voor klanten ter beschikking zijn gesteld.

Zeer prettige ervaring

Goed en deskundig geholpen, ter zake deskundige en zeer vriendelijke en attente verkopers.

Uitstekend.

Al 6 jaar breng ik mijn Peugeot 107 bij Mulder Peugeot Dordrecht. "Achter de schermen" zie ik niet hoe men te werk gaat, bij de balie word ik altijd vriendelijk en efficient te woord gestaan. De koffie is heerlijk. Als ik weer vrolijk weg rijd en alles loopt volgens plan, dan denk ik vaak "Jippie, wat een uitstekend bedrijf is Mulder Peugeot!"

Prima service gekregen

Mijn auto gaf ineens een melding dat ik de motor moest uitzetten en het bleek dat de distributieriem ruim voor tijd vervangen moest worden. Mulder citroen heeft gezorgd dat de reparatie als garantie is uitgevoerd. Zonder te vragen is een leen auto te beschikking gesteld en met een beetje geluk is de reparatie de volgende dag uitgevoerd zodat wij op vakantie konden. Ik ben uitermate tevreden met geboden service. Chapeau

Goed geholpen

Advies en afhandeling waren super zoook de ophaaldag

Fijne ervaring!

Vanwege de omstandigheden rondom het virus duurde de levering iets langer dan gepland. Echter heb ik een hele fijne ervaring gehad en ben ik ontzettend vriendelijk geholpen. Ik zou jullie zeker aanbevelen!

alles was perfect!

alles was perfect!

Uitstekende deal en prima service!

Aanvankelijk was het lastig de auto naar keuze te vinden bij 1 van de dealers (voorraadmodellen op internet), mede omdat we zelf ook van handgeschakeld naar automaat overgestapt waren, maar uiteindelijk de auto gevonden die geheel aan de verwachtingen voldoet. Dit ook dankzij de service en het meedenken van Bernard Oosterom van Mulder Peugeot Dordrecht om de passende oplossing te vinden. Wij zijn geheel tevreden zowel met de auto als met de inruil van onze oude auto als met de service van Mulder Dordrecht

Na zo veel jaren klant van Peugeot Dordrecht, nog steeds erg plezierig

Ik neem aan dat ik al wel een bekend gezicht ben bij Mulder Peugeot, maar dan nog steeds aangenaam geholpen en behandeld. Nu ook weer met de aanschaf van de nieuw 2008, een feestje, en dan ook tijdens de Corona en de beperkingen voor uitleg, het geeft in ieder geval vertrouwen, maar voor de volgende keer lust ik nog wel een kopje koffie. ;-)

Goede en vriendelijke service

Ik ben goed en vlot geholpen bij het kopen van een occasion en het inruilen van mijn auto. Alle afspraken werden goed nagekomen.

Fijne verkoper met kundigheid. Service is goed en afspraken worden nagekomen. Dit is de 2e keer dat ik een auto lease bij Mulder. Inmiddels een nieuwe leaseklant aanbevolen.

Precies wat mn auto nodig had

Prima.

Erg proffesioneel, en nemen hun werk heel serieus !!!

Als je denkt dat je alles heb mee gemaakt, dan heb je het daar mis. Gevraagd en ongevraagd super service, advies en ondersteuning. Nemen hun werk uiterst serieus. Als je doorgaans met goed al tevreden bent, wordt je hier dus aangenaam verrast met de overtreffende trap van service. 10 plus en dat zegt een Manager Director Technical Service :-)

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Gezien het tijdstip dat mijn auto gereed was, was er de mogelijkheid deze te laten staan gedurende het pinksterweekend. Voor mij een enorme uitkomst!

Telefonisch overleg gehad, uitstekend

Er is adequaat gereageerd op mijn vraag

prima service, zeer klantvriendelijk team

begeleiding aankoop nieuwe auto was uitstekend, fijne, deskundige verkoper die de tijd voor ons nam.

Ondanks herhaalde malen hetzelfde probleem toch een tevreden gevoel over de afhandeling.

Veel begrip van het team voor de terugkerende problemen met de distributieketting. Dankzij inzet van Mulder Peugeot een deel coulance gekregen van Peugeot Nederland. Omdat Mulder Peugeot zelf ook een deel voor de rekening nam was de noodzakelijke herhaalde reparatie toch acceptabel voor mij. De afwikkeling ging geheel volgens afspraak, waarvoor lof!

Service

Mijn auto voor een onderhoudsbeurt gebracht. Leuke vriendelijke dames achter de balie. Vragen of er problemen of gebreken waren..... En bij ophalen een een vriendelijke meneer. Kortom ik ben tevreden.

Prima. fijne afhandeling. Meedenken.

Aankomen... Koffie... Klaar

Perfect geholpen

ZEER TEVREDEN

IK BEN GOED GEHOLPEN,KLANTVRIENDELIJKHEID,ZEER TEVREDEN

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.