goede ontvangst en intake

De 2 punten 'deskundigheid'en 'prijs/kwaliteit'-verhouding kan ik (nog) niet beoordelen.

De service is uitstekend.

Ik ben zeer vriendelijk en op deskundige wijze behandeld. Ik kreeg direct vervangend vervoer aangeboden. Gedurende de servicebeurt werd ik gebeld of ik akkoord ging met het vervangen van 2 voorbanden. Ik werd ook gebeld toen de auto klaar was. De auto werd keurig schoon afgeleverd.

Top auto bedrijf

Hele aardige service advisors.

Fijne ervaring!

Wij hebben beide een auto aangeschaft bij Mulder Peugeot Dordrecht. Super geholpen daar, alle credits voor Dick! Een hele vriendelijke En eerlijke verkoper.

Als volgens afspraak. Hartelijk ontvangen en weer prima geregeld.

Vriendelijke receptie en de beurt werd prima verzorgd.

Prima service Elline van de balie. Wel duur trouwens

Alles conform afspraak en netjes afgewikkeld

Op korte termijn geregeld, goede werkplek beschikbaar tijdens wachten. Keurig verzorgd en geholpen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Eerst niet tevreden , later wel tevreden

Goedenavond . Ik heb op 25-07 een gebruikte Peugeot 2008 gekocht , deze is op 31-07 afgeleverd . Toen bleek dat er een paar dingen misten die wel op de accessoirelijst stonden en tevens bleek er een verkeerde stekker bij de trekhaak gemonteerd . Ik heb daar de verkoper op aangesproken . Die vond dat toch wel heel erg vervelend . Ik vertelde hem dat ik door die missers niet tevreden was en eigenlijk alweer spijt had van mijn aankoop . Ik moet zeggen dat ik daarna een verhelderend gesprek heb gehad met uw verkoper en dat , op 1 na , de missers opgelost zijn . Overigens voor de verkoper dikke pluim . De verkoper was Dhr de Jong . Met vriendelijke groet . L.Stam Papendrecht .

vriendelijk en vakkundig geholpen

zie bovenstaande

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Wederom een zeer goede en persoonlijke ervaring.

Na het akkoord gaan van de aankoop van onze nieuwe auto, kregen we te maken met de Corona virus waarbij de fabrieken gingen sluiten en we langer op onze auto moesten wachten. Mulder heeft in die periode ons goed op de hoogte gehouden en zijn daardoor ook zeer tevreden.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Toch al weer een tijdje klant bij Peugeot Mulder en dik tevreden met de auto’s die ik destijds bij hun gekocht heb!

zeer goed

Een 5 Michelin sterren automobielbedrijf

Adequaat

Ik ben al jaren klant bij Mulder Peugeot. Deskundigheid en service zijn altijd uitstekend.

Zeer zeer goed wat een service!!!

Mag ik u en uw medewerkers een zeer groot compliment geven voor de service die wij deze dag mochten ontvangen betreffende het halen en brengen van de auto inclusief de fijne communicatie met u en Mw. van de Griend en uw chauffeur (excuus dat ik zijn naam niet heb). Een zeer tevreden klant die blij is bij uw bedrijf een auto te hebben gekocht en in onderhoud te hebben. Wij wensen u allen een fijn weekend toe, Hartelijke groet, Monique en Evert Mulder Octant 314 3328 SV Dordrecht

Mijn lamp was stuk en ben zonder afspraak langsgereden. Ik hoefde maar even te wachten en het werd gefikst! Super en weer veilig de weg op.

Prima aflevering gehad van mijn nieuwe auto

De aflevering hebben wij als zeer prettig ervaring. De verkoper nam de tijd voor ons en hielp ons bij het leren kennen van onze nieuwe auto.

Prima, goede ervaring!

Goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden, heldere communicatie. Alles prima verlopen en probleem netjes opgelost.

Afspraak maken communicatie afhandeling helemaal top

Ik heb 2 Citroëns en met allebei al langsgeweest bij Citroën Mulder. Beide keren top geholpen!

Goede deskundige hulp.

Netjes gebeld toen er tijdens de beurt meerkosten waren.

Geweldig!

Ik ben zeer tevreden over service, werkwijze en het resultaat.

De service was uitstekend.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Goede ervaringen, heel services gericht. Heel gewoon, geen poeha

Vriendelijk personeel. Zeer snel geholpen

Zie boven

Fijn, kundig en behulpzaam team !!!

Prima en vakkundig gehoord en te woord gestaan, snelle en goede aflevering, nalevering prima opgelost. Je voelt je een gewaardeerde klant !

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.