Service

Rond 1200uur gebeld over een spijker in band. Om 1315uur aangekomen bij garage, om 1400uur alweer lekker thuis. En band gemaakt. Snelle goed service. En vriendelijke receptie. mvg Sandra

Ik ben snel; klantvriendelijk en doeltreffend geholpen

Mijn oude peugeot vertoonde kuren. Ik heb gebeld voor een afspraak en kon de volgende dag terecht. Mulder heeft het probleem onderzocht en ik heb telefonisch een duidelijke omschrijving van het probleem uitgelegd gekregen. De oplossing is uitgelegd met een duidelijke prijsopgave en de belofte dat mits er andere mankementen tevoorschojn zouden komen er eerst contact zou worden opgenomen.

Gewoon Een Top Service !!!

Goede afspraken Netjes geholpen Werkzaamheden goed uit gevoerd .En een Bakje Koffie.

vriendelijk en meedenkend en goede zorg

Heel fijn geholpen en een hele fijne auto ,de nieuwe 208 afgeleverd

Heel vriendelijk en netjes

Als vriendelijk en fijn. Hele fijne communicatie gehad. En alles is fijn en snel geregeld

Snelle levering auto en goed advies

Goed geadviseerd door medewerker mulder en snelle levering ben heel tevreden ook met de auto

zeer kundig en prettig

was een feestje! goede uitleg, helder ,en zeer plezierig!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Een fijne dealer dat begint bij de ontvangst. Vriendelijke medewerkster. Alles volgens afspraak. Prima service en aftersales.

Een geweldig team met fantastische service

Ik was niet in staat om naar het bedrijf te komen. Er kwam een chauffeur om mijn auto te halen en weer thuisnetwerk brengen. De chauffeur bracht mij een leenauto zodat ik toch met mijn vrouw naar het ziekenhuis kon. Fantastisch

Eigenlijk zoals gewoonlijk, netjes geholpen door iedereen

Goede service en zeer vriendelijk geholpen

Ben uitstekend geholpen door vriendelijk en meedenkend personeel

een garage die ik iedereen aanbeveel w.b. klantvriendelijkheid en uiterst correct.

Werd hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie werd er een zakelijk gesprek gevoerd. Een enthousiaste verkoopleider vertelde alle in en outs van de Peugeot 208. Ook w.b. mijn inruilprijs viel er te onderhandelen. Na meerdere gesprekken is de koop gesloten. Bij de aflevering werd ik verrast. Ik mocht mijn nieuwe auto onthullen. het werd echt een feestelijke ochtend. Vol trots en met een boeket bloemen stapte ik in mijn nieuwe 208. Op weg naar huis. Bedankt Mulder Peugeot

geweldig

door mijn handicap en dus moeilijk zonder auto kunnen helpen mij altijd super goed. echt dik te vrezen.

Uitstekende service verleend bij onderhoudsbeurt C3 Aircross

De servicebeurt van mijn auto verliep vlotjes. Er werd geconstateerd dat de multiriem van mijn auto vol haarscheuren zat. Deze riem werd niet ongevraagd vervangen, maar er werd overleg gepleegd en een prijsopgave verstrekt. Verder werden alle afgesproken werkzaamheden tot volle tevredenheid verricht.

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam

Dames achter de balie geven je het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.

Goede ervaring met dit bedrijf

We werden super goed geholpen. Contact verloopt makkelijk en vlot. Heel persoonlijk dat stellen wij zeer op prijs. Ook toen er na aankoop iets niet in orde bleek te zijn met de auto werd dit keurig opgelost! We zijn ontzettend blij dat wij onze bus bij dit bedrijf gekocht hebben!!

Fijn ontvangen en geholpen

Ontvangen door Tim in een ongedwongen sfeer. Geen verkooppraatjes, daar hou ik niet van. Alle tijd voor vragen en uiteindelijk een Peugeot 208 gekocht.

Fantastisch geholpen van uitleg t/m verkoop.

Top en vriendelijk personeel. Had op al mijn vragen duidelijke uitleg. Tot de puntjes goed afgehandeld.

Super goede service en vriendelijk!

Heel goed en deskundig geholpen, op een zeer klantvriendelijke manier. Bij het ophalen van de auto waren de wieldopen beschadigt, deze zijn zonder te aarzelen direct vervangen! Samengevat een top bedrijf, waar de klant op nummer 1 staat.

Professioneel

Zoals altijd een vriendelijke behandeling Geen overbodige aanbevelingen.

goede service

alles zoals het hoort afgehandeld

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

komen hun woord na ,goede service

Snel en vriendelijk geholpen. Tijdens de zomercheck werd iets gevonden wat gerepareerd diende te worden. Er werd direct nagegaan of e.e.a nog onder de garantie viel, dit bleek het geval. Waren we natuurlijk heel blij mee.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.