Al 10 jaar ben ik een tevreden klant met mijn inmiddels oude Peugeot!

Ook als het nodig is, word je snel geholpen.

Tevreden

Gedaan wat er gedaan moest worden en geattendeerd op komend onderhoud.

Vriendelijk

Vriendelijk en duidelijke info over de werkzaamheden

Gewoon goed

De juiste benadering zonder poespas. Het enthousiasme bruist van het hele team af. Ook de aftersale is prima in orde wat met de vorige auto's de reden is voor garage Mulder.

Snel

Vriendelijk en snel geholpen

Goede ervaring, snel en tijdig geholpen kunnen worden. Zeer tevreden.

Heel tevreden

Vriendelijk en kundig.

Top gasten daar

Gewoon gezellige en verstand van zaken het personeel. wouw dat dit bij alle dealers.

Mijn auto bracht ik door een verkeersopstopping later dan afgesproken voor de eerste beurt. Op professionele manier werd dat opgelost, waardoor de beurt toch op de aangegeven tijd klaar was. De ontvangst door de receptioniste was zoals altijd heel klantvriendelijk en bij het ophalen van de auto nam ze ruimschoots de tijd voor uitleg over de verrichte werkzaamheden. Conclusie: ik ben heel tevreden over Mulder Citroën Dodrecht.

Uitmuntend

Prima en vriendelijk geholpen

Vriendelijk

Prettig

Vriendelijke verkoper en uitvoerige uitleg gekregen.

Vriendelijke verkoper en uitvoerige uitleg gekregen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima klantvriendelijke servicebeurt. Zie hieronder.

Prima servicebeurt geef ik een 9, een 10 is voor de juf. En een 10 zou betekenen dat alles perfect is en dat kan ik niet beoordelen. Het is mooi dat je een fiets gratis meekrijgt. Maar ik zou het een betere service vinden als je een auto als vervangend vervoer meekrijgt. Wat betreft hieronder over deskundigheid en prijs/kwaliteit is voor een leek moeilijk te beoordelen, dus is dat beoordelen natte vingerwerk.

Zeer vriendelijke mensen, goed geholpen Alleen verkeerde vervolgafspraak, 12.30 uur, dat is lunchpauze, heb even moeten wachten

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed alles volgens afspraak.

Goed bezig!

Buiten mijn verwachting of je voor het wisselen van een lampje geen afspraak te maken. erg fijn.

Vlotte en goede service, een 10 !

Goede afspraken , duidelijke prijsopgave en gratis APK

nvt

nvt

als klant kun je het niet beter treffen.

vriendelijk, vakkundig, inruil goed geregeld, aflevering top.

• Service N.v.t.

Super service!

Bij binnekomst werd ik gelijk geholpen. Door veel uitleg en vragen die ik kon stellen kon ik een goede keuze maken van mijn lease auto.

Prima service.Nog een dag een leenauto meegekregen. De service voor het verkopen van je oude auto is heel fijn.

alles goed

Van het eerste contact, via de telefoon, tot de aflevering na de reparatie vriendelijk en vlot geholpen. Had een probleem met de hydraulische vering en voel mij dan toch het lekkerst bij de specialist. ze hebben mij niet teleurgesteld.

Top service en snel! 1e keer, voor herhaling vatbaar.

Nvt

Zoals altijd goed

Vriendelijk. Deskundig.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.