Echt een waanzinnige service en een geweldig personeel

Duidelijke afspraak, vlot en technisch geholpen aan de balie en in de garage kijken ze verder en hebben ze echt alle now how en pakken de kritische puntjes gelijk mee, top top en nog eens top!

N.v.t

N.v.t

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg over de belangrijke zaken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer gastvrij en vriendelijk personeel

Ze nemen alle tijd voor je, je wordt welkom geheten met een lekkere koffie en het gesprek met de verkoper verliep zeer prettig en voorspoedig. Alles werd duidelijk uitgelegd door een aardige ( jonge ) man die op dit moment nog "meeloopt "met Rene die over een half jaar met pensioen gaat.

Zeer goed, goede service, vriendelijk en goed geholpen

Zie hierboven

Zeer goede service

Zo hoort een koopgesprek te gaan.

Prettige ontvangst. Uitvoerige informatie verstrekt bij aankoopgesprek en aflevering van de auto. Volledig tevreden.

• Service N.v.t.

Netjes en goede afhandeling

Auto binnen gebracht voor onderhoud en banden wissel. Netjes afgehandeld als er extra kosten komen wordt je eerst op de hoogte gebracht of het vervangen of gerepareerd kan worden perfect.

Goede service met uitstekende inachtneming van de corona maatregelen

Mijn ervaring bij Mulder Peugeot is de laatste jaren perfect!

Professioneel

geweldig

goede service. lekkere koffie zeer tevreden. mijn auto kan er weer een jaar tegen..

Prettige sfeer

Vorige week mijn auto voor een veiligheidscheck gebracht. Ik werd vriendelijk ontvangen en kon rustig wachten tot mijn auto klaar was onder het genot van een kopje koffie. De corona regels werden netjes nageleefd. Zeer tevreden.

Zeer prettig

Erg klantvriendelijk en persoonlijke bebadering

Klantgericht als altijd

Ik ken jullie niet anders

Ik ga met vertrouwen naar dit bedrijf toe, al sinds 1966...

Perfecte sfhandeling

Ik ben zeer tevreden ga zo door

Prima garage

Vriendelijk personeel

ontvangst prima

goede service vriendelijke balie personeel

Goede service.

Fouten worden snel en goed afgehandeld. Ten gunsten van de klant (die niet altijd gelijk heeft).

Ik ben goed geholpen

Snel en goed geholpen.

• Deskundigheid N.v.t.

Citroën Mulder- topgarage

Het team van Citroëngarage Mulder levert al vele jaren een goede service, is heel deskundig en werkt zeer klantvriendelijk. Kortom een topgarage!

Mooie locatie en prettige bejegening.

Ik ga altijd naar Alblasserdam. Nu voor het eerst in Dordrecht. Alles prettig verlopen. Vriendelijk personeel. Dus echt een 10!

Prima dealer

Keurig op de hoogte gehouden van bestelling en aflevering. Fijne auto en service niets op aan te merken.

Service

Geweldige service niets is teveel. Met het configureren van de auto tot aan de aflevering fantastisch geholpen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ben goed behandeld en alles is goed uitgelegd.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.