Goed service

Vriendelijke en ervarend personeel

Super vriendelijke receptie en vakkundig monteren trekhaak.

Afspraak was snel gemaakt. Uitvoering montage keurig en bestelling andere dag al binnen

Deskundig advies en goede service

Vanaf het eerste telefoontje voor een proefrit tot de aflevering van de nieuwe auto (en erna) zijn we super geholpen. Er werd alle tijd genomen voor onze vragen en er is actief meegedacht om tot de beste keuze te komen! Ook na aflevering van de auto konden (en kunnen) we met onze vragen bij Mulder terecht en krijgen we snel reactie.

Ik ben al 17 jaar klant altijd goed geholpen.

Ik ben weer prima geholpen.

Ik ben echt heel erg tevreden.

Ik had gemaild omdat ik interesse had in één bepaalde auto. De volgende werkdag al direct contact. Afspraak gemaakt voor een proefrit. Toch twijfel of ik niet een andere auto wilde kopen. Geen probleem. Beide auto's werden klaar gezet. Op de dag van de proefrit kreeg mijn toenmalige auto storingen. Alle bereidheidheid om daar zomaar tussendoor naar te kijken, omdat ik toch bezig was met de proefrit. Geweldig! Inmiddels een week in het bezit van de nieuwe auto, zonder problemen. En ik ben er heel blij mee en ik hoop en verwacht dat als dit niet zou zou zijn of zou worden, dat ik bij dit bedrijf terecht kan. Helaas zitten jullie net iets te ver voor het reguliere onderhoud, anders had ik de auto graag in alle vertrouwen in jullie handen gelaten.

Helemaal top

Of het nu Mulder Dordrecht is of Mulder Alblasserdam het is een hele toffe en symphatiek autobedrijf. Waar ik heel blij mee bent. Ik kom er graag als het nodig is. Helemaal top dus. Voor mij een dikke 10

Vriendelijk personeel

Duidelijke en vriendelijke informatie over de werkzaamheden aan mijn (lease) auto.

Super.

Goed.

Goed en snel geholpen door Mulder peugeot

Goed en snel geholpen door Mulder peugeot

Supergoed geholpen ondanks beperkingen Corona

Ik ben supergoed geholpen door Ron, heel geduldig en heeft me echt geholpen waar hij kon. Ik ben helemaal tevreden.

Aflevering top geregeld!

De koop en inruil ging perfect. Toch nog snelle aflevering. Scheelt een hoop BPM. De C5 is een heel goede aanschaf. Ben al naar Duitsland op en neer geweest. Heerlijke auto. Veiligheids hulpen zijn geweldig.

private lease 3008 toppie

zeer tevreden peugeot 3008 voor een leuke aanbieding vlot afgehandeld verkoper sander toppie

Prima!

Ondanks alle COVID maatregelen ben ik binnen de geldende regels gastvrij ontvangen. Duidelijke uitleg over de auto gekregen met het aanbod om ten alle tijde met vragen contact op te nemen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer tevreden over hoe wij te woord zijn gestaan en de bereidheid om het mogelijk te maken om meteen een proefrit te maken. Hierna hebben we dan ook meteen besloten de auto te kopen

Mijn ervaring met Mulder Dordrecht was uitstekend.

Remco van Haren was een heel prettig contactpersoon, die alle tijd nam voor mijn vragen. Op mails en apps reageerde hij direct. Kortom prima ervaring.

Een prima verlopen terugroep actie, thuisblijf service ook prima

soepel verlopen service.

Klantvriendelijk

Aardig, netjes, correct, klantvriendelijk, super goed geholpen, zeker in deze coronatijd.

Alles was weer perfect geregeld

De afspraak t.o.v. het halen en terug brengen werd heel goed uit gevoerd. De auto werd dan ook keurig schoon thuis afgeleverd, het is ook voelbaar dat er het een en ander veranderd is en bijgesteld. Prima gedaan

Klantvriendelijk, duidelijk, voelde me welkom

Ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de service, duidelijkheid over werkzaamheden die zijn gebeurd, overleg bij extra, niet geplande werkzaamheden. Fijne wachtruimte met alle comfort, vriendelijke personeel.

Zeer goed geholpen!

Door omstandigheden werd onze auto opgehaald en weer thuisgebracht en de service klus is goed uitgevoerd. Prima!

Vlotte en zorgvuldige service

Ik heb een Peugeot 208 gekocht bij Mulder Peugeot. Allereerst nam ik contact op over een andere occasion. Ze hebben naar mijn wensen geluisterd en hebben me op een andere occasion gewezen. Hierin heb ik een proefrit gemaakt en vervolgens was ik om. De auto die ze hebben uitgezocht paste precies bij wat ik wilde en wat ik voor ogen had. Veel beter dan de occasion die ik had gevonden. Met daarbij dat het personeel ook erg vriendelijk en eerlijk waren in de onderhandelingen en de keuzes. Vervolgens hebben ze de auto tot in de puntjes in orde gemaakt en klaar gezet. Het betalen verliep ook vlekkeloos en ze hebben de gehele auto uitgelegd voordat ik op pad ging. Alles was duidelijk rondom de verkoop en dit vond ik erg prettig. Ik ga ook zeker mijn auto hier voor onderhoud brengen, want eerlijke automonteurs zijn moeilijk te vinden de laatste tijd en Mulder Peugeot Dordrecht is zeer betrouwbaar en eerlijk.

Prima geholpen.

Alles naar wens.

Ja ik ben weer zeer tevreden na een goed gesprek.

Ik schrok er van dat de schokdempers/brekers van de voortrein vervangen moesten worden, te meer de auto door mij rustig wordt bereden ( mijn leeftijd in aanmerking genomen 77) en pas 4 jaar oud is. Ik vond t vreemd dat schokbrekers na 4 jaar reeds moeten worden vervangen. Maar dat ligt niet aan de garage maar zegt meer iets over de kwaliteit van de Peugeot 208 en zijn schokbrekers. Bij navraag krijg ik van Peugeot Nederland ook geen duidelijk antwoord daarover. Dat viel mij tegen. De garage Mulder is mij, na een goed gesprek, tegemoetgekomen in de kosten van het herstel.

op zich prima, jammer dat de deur niet beter afgesteld kon worden

beurt prima. Alleen wel jammer dat de deur niet beter afgesteld kan worden. er is nog steeds een irritante fluittoon bij het rijden boven 100km per uur.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.