Zeer correct en snel geholpen

Tijdens mijn zoektocht naar die ene, speciale auto kwam ik uit bij Mulder Peugeot Dordrecht. Uiterst correct en vooral heel snel in alles geholpen. Tussen offerte, bepalen inruilwaarde vorige auto en de ontvangst van de sleutels van mijn nieuwe auto zaten slechts een paar dagen. Op mail en WhatsAppb werd direct gereageerd. Alle afleverafspraken zijn keurig nagekomen, ik hoefde daar zelf niet één keer achteraan. Een hele prettige ervaring en zoals het hoort!

Er is hard gewerkt voor 100% klanttevredenheid

Lastig te achterhalen garantiegeval uitgezocht en geregeld...!

perfect

prima service

Netjes geholpen

Weer voor een check up geweest voor mijn lease auto. Zoals altijd weer netjes geholpen.

Als van ouds!

prima ,zoals ik gewend ben.

Correcte en vriendelijke communicatie. Snelle levering!

We zijn goed ontvangen in de showroom en prima geïnformeerd over de mogelijkheden. Er is meegedacht voor snelle levering.

Prima service en alle beloftes nagekomen

Ik mocht wachten op een kleine reparatie en werd prima verzorgd. Koffie/thee apparaat uit de kunst en een uitstekende bank om mijn tijd op door te komen, met fenomenaal uitzicht over het water en de voorbij varende bootjes.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen

goede service / prettige communicatie

Kontakt Sander Bosboom gaf goede/snelle service en ook de wagen zelf (2008) is top

Vriendelijk personeel, snelle levering van een mooie auto, zeer tevreden.

Hele goede vlotte service. Mede door een sympathieke receptioniste die alles duidelijk uitlegt. Complimenten

Al jarenlang uitstekend

Meedenkende, snel, professioneel.

Met het maken van afspraak afgesproken dat ik kon wachten, 4 kopjes koffie later weer onderweg. Snel, efficiënt, professioneel.

Hele goede service

Heel goed

Bijna perfect

Jammer genoeg geen wasbeurtje

prima aan receptie geholpen!

Netjes!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede wijn behoeft geen krans

Geen poespas, heldere communicatie en gewoon goede service

Weer een prettige ervaring

Zoals altijd weer een prettige ervaring om bij Ron Tollenaar een auto aan te schaffen.

Super ervaring!

Laatst mijn lease contract vernieuwd en gekozen voor de peugot 208. Ik ben super goed geholpen door Cas Rietveld. Mede doordat hij ook een peugot 208 bezit kon hij ons prima wegwijs maken! Inmiddels rijden wij nu al meer dan een maand de peugot 208 en zijn wij nog steeds super tevreden.

Uitstekend, klantvriendelijk, en geduldig

Uitstekend geholpen door Benard Oosterom, geduldig, kennis van zaken, maar ook als zakelijk doortastend ervaren.

Mijn auto heeft een grote beurt gehad, De afspraak inplannen ging al uitstekend, en wat ook fijn is, is dat je thuis werd gebracht door een chauffeur. Toen de auto klaar was werd ik weer gebeld door de chauffeur om me op te halen. Nu was dat niet nodig want mijn man en ik waren in de buurt en hebben de auto zelf opgehaald, maar deze service is al top! Het was ook duidelijk te merken dat de auto een grote beurt heeft gehad, want hij rijdt weer als een zonnetje...

Goede ervaring met garage Mulder

Na een week zoeken heeft men de oorzaak gevonden van het inhouden van de motor. Daarna perfect gerepareerd. Één minpuntje bracht de auto met driekwart volle tank. En kreeg hem terug met een kwart tank.

Vriendelijk te woord gestaan en goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Helaas zonder resultaat het probleem had zich al opgelost.

uitstekend cijfer10

uitstekende ervaring, klantvriendelijk bedrijf afspraken worden nagekomen

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.