Tot volle tevredenheid

Contact met medewerkers autobedrijf Mulder wordt door ons als zeer prettig ervaren. Je voelt: "De klant is koning".

Remco heeft mij ontzettend goed en vriendelijk geholpen.

Remco van Mulder Dordrecht Heeft mij ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ik kan heb iedereen aanraden om hier een lease contact afsluiten. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is snel antwoord op vragen. Ik kan niet meer zeggen dan gewoon supper,! Ben nu al zekker jaar 3 kant van Peugeot en hier nog steets erg tevreden met het contact en service

Prima geholpen door Remco van Haren bij het aangaan van een nieuw lease contract. Opnieuw gekozen voor Mulder Peugeot Dordrecht, door de goede service, het vriendelijke personeel en de persoonlijke betrokkenheid.

Veiligheidsinspectie JZR

Inspectie JZR uitgevoerd binnen de aangekondigde tijd.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Geweldig super beleeft wie het ook is zeer vriendelijk en gaan gelijk opzoek naar de juiste persoon

Is dat ik met verschillende dingen wat met updaten te maken gelijk over genomen werd en door de verkoper geregeld werd ik had dan verkoper Remco nou geweldig ik wist niet hoe ik bepaalde documenten moest opzoeken en uit printen en heeft Remco het met mijn zoon kunnen regelen was geen probleem er wordt steeds naar oplossingen gezocht dat het voor beide partijen goed en fijn geregeld word.

Vriendelijke en deskundige verkoper

Vriendelijke en deskundige verkoper.

• Service N.v.t.

Een fijn eerlijk contact en de auto deed de rest

Goed geholpen , goed (telefonisch) bereikbaar, enig minpunt niet toe te rekenen aan de dealer maar wel aan peugeot in het geheel dat het eind 2020 erg lang duurde voordat alle informatie (o.a. prijzen) beschikbaar was van de nieuwe peugeot 2021, en ook de website pas heel laat werd geupdate. Auto is naar volle tevredenheid.

Het probleem is voortvarend aangepakt.

Op woensdagmiddag voor Hemelvaartsdag blijkt een injector kapot te zijn. Er wordt geadviseerd om niet verder te rijden. De injector is niet op voorraad. Op vrijdag kan het gerepareerd worden. Er wordt een vervangende auto geregeld, die ik op Hemelvaartsdag toch nodig had.

Zeer klantvriendelijk en er wordt de tijd voor je genomen!

Als klant sta je centraal. Zoals al aangegeven klantvriendelijk en zeker niet onbelangrijk, er wordt de tijd voor je genomen en je wordt deskundig geholpen!

Hele goede service en zeer prettig persoonlijk contact

Deskundig onderzoek naar de storing in mijn Citroen. Heel goed persoonlijk contact en je wordt serieus genomen, wat ik wel eens anders heb meegemaakt bij andere garage bedrijven.

Beleefd, vriendelijk geholpen.

Van tevoren telefonisch contact ivm dure reparatie. Zeer correct. Auto gehaald en terug gebracht. Fijne service .

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed en vriendelijk geholpen

Het kontact voor het maken van een afspraak was zeer vriendelijk en efficient. Geen lange wacht tijden en op korte termijn een afspraak.

Keurig afgeleverd na reparatie. PS: geen 10 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Goede en snelle service

APK en beurt goed uitgevoerd, netjes op de hoogte gehouden.

Vriendelijk en deskundig

Uiterst vriendelijke servicebalie. Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, inclusief update routeplanner

alle medewerking en meedenken

het team wil ik van harte bedanken voor de intensieve medewerking waarbij alle contacten excellent zijn verlopen en de auto in minimum van tijd weer geheel hersteld ter beschikking stond. Hulde!

Goed ontvangen

Kreeg uitleg op mijn vragen en naast de terugroep-actie hebben ze ook gelijk gekeken naar de punten waar ik vragen over had

Volgens verwachting

Alles volgens afspraak

Uitstekend.

Heel klantvriendelijk. Goede ervaringen met onderhoudsbeurten en reparatiewerkzaamheden.

Heel goed

professioneel, gunnend, dienstabaar, vriendelijk, klantgericht

We zijn enorm goed geholpen door Bernard Oosterom. Meedenkend, aardig en een leuke aflevering. De auto is super!

Ik ben heel tevreden met de manier waarop de verkoop van onze auto werd uitgevoerd.

Wij kregen heldere voorlichting op een plezierige manier overgebracht. Er werd naar onze behoefte tijd genomen voor onze vragen en afwegingen. Het gebruik van de auto komt overeen wat ons werd verteld. De prijs-kwaliteitverhouding vinden we passend.

Uitstekende klantgerichtheid

Non Peugeot item( veiligheidsriem camper) op eigen initiatief gerepareerd ipv vervangen(gratis)

Fijn personeel dat goed helpt

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Ze zijn altijd duidelijk is wat er met de auto moet gebeuren. En kom je voor een kleinigheidje dan is het ook zo geregeld.

Altijd op en top service bij Citroën Mulder

Ook deze keer weer optimale service bij Citroën Mulder: APK, onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Vriendelijk personeel in showroom, werkplaats en een fijne haal- en brengservice.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.