Behulpzaam

Ik heb het in 1 woord verwoord.

Goede en adequate service

Ze zijn betrouwbaar en denken met je mee. Ben dus zeer tevreden. Een dikke 10!!!

Goed bedrijf goede mensen en staan altijd klaar ik kom er graag Ook voor sam de beveiliger en hebben vertand van hun vak Ga zo door

Rotterdamse no nonsense kwaliteits service met kennis en een glimlach

Afspraak is afspraak, service is wat je verwacht en krijgt! Ook al was ik nieuw als klant bij Cito; gelijk kreeg ik het welkom gevoel als klant. Dat komt enerzijds door het fijne pand op een praktische en goede locatie, met een goed zitje/werkplek om (als je wilt) te wachten op het uit te voeren onderhoud aan de auto, maar zeker ook door het fijne, kundige en vriendelijke personeel. Zowel de servicedesk, sales als de servicemonteurs vormen een team en zorgen voor jou als klant en je auto. Ik kom graag terug voor een volgende onderhoudsbeurt bij Cito of over een tijdje voor een nieuwe auto

Communicatie en service

Persoonlijke klantbenadering en uitstekende professionele service.

Goede vriendelijke deskundige garage

Altijd goed geholpen. Toppie

Deskundig en stipt

Ik geef mijn subaru in vol vertrouwen aan cito in onderhoud.

Goed geholpen bij Cito.

Voor apk en onderhoud bij Cito geweest. Ben hier terecht gekomen via Nico nederlof. Prima geregeld leen auto mee. Ga zeker terug de volgende keer. Zeer over te spreken over dit bedrijf.

Aan te bevelen bedrijf!

Prettig en accuraat personeel! Voor iedere Subarurijder aan te bevelen!!

Uistekende service met tekst en uitleh

Ik kom al 30 jaar bij het zelfde bedtijf Sinds de eigenaar het bedrijf aan zijn dochter en schoonzoon heeft overgedaan is er niets veranderd

Super goed en klantvriendelijke garage

Je bent bij Cito geen nummer, ze kennen je naam en zijn altijd bereid je te helpen met een glimlach. Ook vakkundig en prettig contact.

Altijd goede professionele service.

Ik kom al 37 jaar als klant bij autobedrijf Cito. Zij hebben professioneel werkteam. Altijd vriendelijke receptie en ik kan er altijd terecht voor autohulp. Altijd tevreden over de werkzaamheden en evt uitleg waarom onderdelen worden vervangen. Desnoods in termijnen betalen. Mijn complimenten voor het hele team en een aanrader voor derden. Proficiat. Afz. Reyon Groeneveldt.

Prima.

Suzuki geacht voor beurt. Prima service.

Tsja, gewoon goed.

Klantgericht, vriendelijk, meedenkend en gewoon rekening houdend met de mens achter de klant. Eigenlijk zoals je behandelt wilt worden. Prima mensen.

Super klantgerichtheid en persoonlijke service

Al vele jaren een zeer tevreden klant.

Fijn bedrijf met deskundige mensen

Sinds kort klant bij cito, maar al zeer tevreden. Je wordt hartelijk ontvangen en zeer vriendelijk geholpen en niets is te veel. Heel fijn bedrijf waar ik hopelijk nog jaren tevreden klant mag zijn.

Cito staat altijd op ieder moment voor je klaar

Al jaren een betrouwbare garage

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring met CITO die altijd uitstekende Subaru's heeft geleverd en onderhouden tegen eerlijke prijzen.

Altijd bereid om te helpen en service te bieden.

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk, servicegericht, eerlijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel goede monteurs en prettige receptie

Uitstekend uitgevoerde opdracht

Een betrouwbaar familie bedrijf.

Een familie bedrijf dat een goede service biedt en de gemaakte afspraken met een eerlijke prijs nakomt. Personeel en eigenaren altijd vriendelijk en service gericht.

over de jaren heen constant goed

Steeds goede dienstverlening. Steeds goed contact over wanneer auto's aan vervanging toe waren.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Heel familiair! Goed advies.

Prima garage, voor een prima Subaru

Afspraak maken via internet of telefoon. Dat gaat prima. Auto op tijd gebracht? Op tijd klaar! Goed advies over onderhoud, zeker omdat er tegenwoordig weinig kilometers worden gereden. Geen onnodig ‘onderhoudskosten’ Vriendelijk personeel.

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel