Natuurlijk 5 !

Deze 5 sterren zijn de weerslag van 22 jaar service !

Altijd de beste service

Denk met je mee perfecte service

Ben dik tevreden met Cito. Uitstekende service en klantgerichtheid.

4 sterren betekend prima kwaliteit. Ik geef nooit 5 sterren omdat het goed is om altijd te blijven richten op "nog beter"

Beste en prettigste dealer die ik ooit gehad heb.

Snel. Als er iets is dan kan je snel komen. Kundig. Goed office personeel en zeer kundige monteurs. Service gericht.

goed bedrijf, netjes geholpen.

nieuwe aandrijfassen geplaatst.

Een hele goede service

Voor een vraag of hulp maken ze direct tijd om je te helpen dus prima service en vriendelijke mensen

Nog nooit zo'n klantvriendelijke garage meegemaakt.

Prettige ontvangst, altijd een vriendelijk woord en een kopje koffie/thee. Geen onnodige onkosten. Ik raad een ieder deze garage aan.

Goede service!

Zeer adequaat gereageerd

Prima en goede zorg

Altijd voor je vraag of hulp tijd . Goede vriendelijkheid vd mensen

Prima geholpen met super service!

Prettige en persoonlijke aandacht. Goede kennis van de specifieke kenmerken van mijn Forrester

Fijn, betrouwbaar familiebedrijf!

Alles kan, zelfs halen en brengen van onze auto, kunnen er weer een jaar tegen, als alles meezit.

prima service kwaliteit en servicegerichtheid

succes in 2023 gaarne dezelfde kwaliteit als in 2022 blijven leveren een tien met een griffel hebben ze verdiend Wim Rustwat topzaak

Goed op tijd en correcte service.

Geen negatieve punten.

prima behandeld en het klopt!

tot de volgende keer!

Iets minder was dat ik geen antwoord kreeg op de vraag of een scheur in mijn dakraam door de verzekering werd vergoed. Uiteindelijk heb ik het glas in het schuifdak door CarGlass laten vervangen, die mij wel kon bevestigen dat de verzekering de schade dekte.

gewoon goed

Mijn ervaring met de mensen van Cito is als het binnenlopen bij vrienden, altijd een praatje met een bakje koffie of een glas water en wat de auto betreft zo goed als alles is bespreekbaar.

Subaru onderhoud, nooit problemen gehad.

In 1989 onze 1e Subaru gekocht! Sinds 1994 tot op heden via Cito nog steeds met andere modellen en perfect onderhoud, al meer dan 590000Km gereden, zonder problemen.

Zeer enthousiast, vriendelijk en servicegericht!

Wat een enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en servicegericht team! Absolute aanrader!

prima service

Nog niet zo lang klant, 14 maanden, maar na aanschaf van onze Subaru Outback een prima service gekregen door vriendelijk personeel.

prima service

zoals altijd een prima service en advies.

Zeer goed tot uitstekend

Ik word altijd netjes en accuraat geholpen en zeer vriendelijk personeel

Goede service met een zeer prettige, vriendelijke afhandeling door de medewerkers

Zie hierboven

klantgerichte dealer

enthousiaste en betrokken medewerkers

Prima personeel

Al heel veel jaren mijn garage heb nog nooit klachten gehad. Snelle service.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Al een reeks van jaren een tevreden klant mede dank zij een vertrouwde service en uitermate deskundig.

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel