Geweldig bedrijf

Ik werd op mijn wenken bediend, net als mijn vragen. De monteurs zijn zo vriendelijke en een luisterend oor.

Weer super tevreden. Gepassioneerd personeel. Altijd een welkom gevoel. Goede koffie/thee als je wacht. Of je nu voor onderhoud komt of een plotseling probleem hebt. Bij plotselinge problemen proberen ze altijd tijd vrij te maken om het op te lossen. Echt super service.

perfect

perfect

Heel goed

Heel goed en snel geholpen

Goed, zoals altijd

Goed, zoals altijd

In vrijdag middag 16-01-2026 benzine roetfilter & R RH arch

Ik had geen afspraak gemaakt en komt in Capelle a/d IJssel en geeft op de benzine roetfilter en de rechts achter deur de plastic komt los. Maar, een half uur en alles compleet! Perfect als zoveel jaren bij CITO komt. Mijn auto's hebben geen probleem gehad.

uitstekende garage

uitstekende service heel goede garage

super klantvriendelijk

Deskundig en vertrouwd adres

Vriendelijke medewerkers en heel goed geholpen

Ik ben goed geholpen

Ze staan direct voor je klaar.

Fijne mensen met verstand van zaken

Helpen mij prima met uitzoeken nieuwe auto

Snel en degelijk

Je wordt snel geholpen en er is goed overleg over extra kosten. Kosten worden goed uitgelegd

Top garage

Bijzonder vriendelijk personeel. Vakkundig, en altijd bereid te zoeken naar een goede oplossing voor een probleem. Al jaren trouwe klant en wij gaan nooit meer naar een andere garage. Ook betrouwbare auto,s in verkoop .

Ze helpen mij goed en snel de mensen zijn aardig en denken met je mee.

Altijd vakkundig en behulpzaam

Altijd vakkundig en behulpzaam

Altijd vriendelijk, bij wachten op onderhoud lekkere kop koffie. Bij extra onderhoud komen ze altijd langs om te vragen of het mag.

Auto gekocht bij Boon in Alphen,service waardeloos Voor vragen en nieuwe banden gewoon weer bij ons vertrouwde adres bij Cito.Vriendelijk personeel en snel en vakkundig geholpen.

Klantvriendelijk

Klein probleem, kon direct terecht voor reparatie, wachten met een kop cappuccino en heel redelijk/ lage kosten.

Onderhoudsbeurt correct verlopen.

Afspraak gemaakt ivm terugroepactie en onderhoudsbeurt. Zou ongeveer 1 uur duren en kon er op wachten. Koffie gekregen en krantje gelezen. Na een uurtje was de auto klaar en kon ik afrekenen.

Klantvriendelijk, persoonlijk gericht, prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Zie bovenstaande.

Netjes en goed geholpen.

Vriendelijk personeel.

Was redelijk snel klaar.

Altijd fantastisch!

Wij zijn nu denk ik zo'n 15 jaar klant bij Cito. Er wordt met je meegedacht, service is super. Staan altijd voor je klaar. Alleen om Mariëtte en Jan zou ik al Subaru of Suzuki willen rijden. Heb al heel vaak kennissen doorverwezen of geadviseerd naar Cito toe te gaan.

Prima!

Ik word go d geholpen!

Nette prijs en altijd goeie service

Altijd vriendelijk en goeie kwaliteit

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel