betrouwbaar en solide service

Prettige ontvangst,vooraf overzicht van de kosten,betrouwbaar.

Snel en prettig contact

Kon snel worden geholpen, kreeg een fijne leenauto ter beschikking en het contact verliep prettig.

kundig, accuraat en vriendelijk

duidelijk in het maken van afspraken. uitvoering servicebeurt zodanig snel aangepakt dat er op gewacht kan worden. tijdens wachten voorzien van koffie en een praatje. kortom: geweldige service

Uitstekende service

Prima communicatie en snelle, deskundige service.

Altijd goed geholpen met advies en onderhoud aan de auto en dat al zolang ik klant ben

En de tijd dat ik klant ben is inmiddels dertig jaar altijd goed geholpen door de mensen van CITO

Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk!

Altijd goede en betrouwbare service. Met deskundig en vriendelijk personeel .

Service op en top.

Wat je vraag ook is, Cito staat voor je klaar.

Heerlijk autorijden met een vleugje cafeïne.

Bij garage Cito word je altijd goed geholpen, Met eerlijkheid en vakmanschap, de problemen snel opgelost. De APK keuring , de reparatie vakkundig zoals het hoort. De communicatie is er helder en fijn. Geen grote onverwachte kosten, dat geeft een gerust gemoed. En als je de auto weer ophaalt staat er een heerlijke kop koffie voor je klaar, echt een genot! Betrouwbaar en deskundig, dit adres is een aanrader, Voor al je auto-zorgen, is dit de beste raadgever.

Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Een prettige en persoonlijke benadering, En een fijne afhandeling geheel volgens afspraak verlopen.

Het team weet hoe het met klanten om moet gaan.

Ik kan me steeds klant voelen.

Duidelijk, flexibel en eerlijk.

Ik was gewisseld van Subaru Aalsmeer nadat deze helaas ging sluiten. Gekozen voor Cito autobedrijf, mede omdat het een officiele Subaru garage is. Ben zeer tevreden over Cito Autobedrijf. Ze zijn eerlijk en duidelijk over prijzen. Denken mee en zijn flexibel in gewenste oplossingen. Geen lange wachttijden. En prettige medewerkers en monteurs die goed werk leveren. Cito Autobedrijf, daar rij ik wel een half uurtje voor uit Denhaag. Prettig 20226 !

Prima onderhoud. Voelt je warm ontvangen als klant

zeer klant vriendelijk

Goede service, staan echt voor je klaar

Een dikke 10

Klantvriendelijk kundig staan altijd voor je klaar

Klein probleempje na lekker bakje koffie direct opgelost

Geweldig gewoon

Zoals gewoonlijk weer netjes geholpen. Zonder afspraak binnen gelopen en verteld wat er aan de hand was (xenon lamp defect), konden de sleutels afgeven en konden plaats nemen en 35/40 minuten later stond de auto al weer buiten op ons te wachten.

Voelt gewoon goed

Het voelt gewoon goed om bij Cito te komen voor onderhoud. Het kost wat, maar wel besteed.

Ouderwets hartelijk… voelt je echt klant!

Op alle momenten dat je er binnenstapt wordt je ontzettend vriendelijk ontvangen. Er wordt tijd voor je genomen…bij de aanschaf, de aflevering met uitgebreide uitleg of vragen daarna… echt top! Zou eigenlijk overal zo moeten zijn… maar dat is het tegenwoordig echt niet meer, dat maakt dat misschien normaal wel als extra speciaal voelt!

Geweldig!

Mooie zaak en lieve medewerkers

Altijd goed

Snel en betrouwbaar

Deskundig en klantvriendelijk

Zie boven

Goede en snelle service in een vriendelijke omgeving

Auto gekeurd en nodige onderdelen vervangen; klaar terwijl je wacht met een lekker kopje koffie.

Wat een service!

Ik belde naar Cito dat mijn 7 jr. oude Suzuki S-Cross haperde met starten, ik kon de volgende dag al langs komen !, wat ik al dacht, een nieuwe accu was nodig, ik had gevraagd om de bandenspanning even na te kijken, toen bleek dat 2 voorbanden aan vervanging toe waren bij die controle, ik kreeg toen een zeer voordelige aanbieding van die 2 banden aangeboden, dus ook dit maar gedaan bedankt Cito ! ik ga nu veilig het nieuwe jaar 2026 in!

perfecte service

Medewerkers zijn aardig en vriendelijk. Garage personeel die ik heb ontmoet waren in hun uitleg prima.

Altijd goed en fijn

Al 38 jaar bij de Cito. Hele goede ervaringen tot nu toe.

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel