Erg vriendelijk tegen een goede prijs

Men is bereikbaar, behulpzaam en levert kwaliteit.

Uitstekend service

Altijd uitstekend service.

Altijd bereid tot advies en oplossingen

Soms voel ik me vervelend als ik zelf denk dat ik ze teveel met allerlei vragen lastig val, maar ik word altijd met grote klantvriendelijk benaderd en vind altijd antwoorden dan wel oplossingen voor mijn vragen

vriendelijke en behulpzame receptie

Als nieuwe klant(auto bij een andere dealer gekocht) super goed ontvangen .

Alles prima!!

Ik heb er wat jaren geleden een Subaru Impreza WRX Plus (staion) gekocht. Heerlijke auto en prima service en onderhoud. Rijd nu ca 5 jaar in een Subaru Forester automaat. Ook weer prima service en onderhoud. Even bellen en men staat voor je klaar en ook de koffie. Ik vind Cito een echte aanrader!

Super!

Fijne service, meedenken met klanten!

Altijd vriendelijk en oplossing gericht.

Klantvriendelijke adequate service

En heerlijke koffie terwijl er aan de auto wordt gesleuteld.

- oliecheck, netjes en kosteloos uitgevoerd, incl olie - eerste beurtje gehad,Vitara, kon er op wachten met een bak koffie. Kunststof dorpel moest vervangen worden, besteld en snel leverbaar. Mocht later even langs rijden voor montage…. Prima service

service is net als mijn Subaru: "Perfect"

Voor kleine en wat grotere klussen een prima behandeling. Vaak snel geholpen en lekkere koffie.

top-bedrijf met top-personeel

Onlangs een nieuwe auto gekocht bij Cito. Jan en Nico zijn zeer vriendelijke mensen en geven een goede uitleg over de mogelijkheden van de auto die wij gekocht hebben. Wij zijn in iedergeval zeer tevreden.

Geweldig !

Rij zelf al jaren Suzuki, begin met de Baleno, daarna de Swift, de SX-4 en nu de Vitara. Bij de laatste is één van zijn (halogeen)koplamp stuk, en de monteur adviseerde om beide lampen te vervangen........en voor niets....gratis...ten koste van de zaak!! Thans sinds juli 2022 bestel ik de volgende Suzuki; de Ignis.....helaas een enorm lange levertijd.......?

Klantvriendelijk en prima service

Uitstekend geholpen goede uitleg en prima service

Service en kwaliteit

Goede service klantvriendelijk en snelle afhandeling

Cito is een topgarage.

De ervaringen zijn altijd zo goed, er is gewoon niets op aan te merken.

goede service

afspraak maken verloopt vriendelijk, vriendelijk ontvangst, vlot geholpen

Deskundig, adequaat bij vragen en nooit is iets teveel

Zie hierboven

top-bedrijf met top-personeel

+++++

Al 8 jaar lang zeer betrouwbare garage!

Altijd prima werk. Altijd gezellige ontvangst. Steeds goed op tijd en volgens planning. Tevreden klant!

Afspraken nagekomen Alles ok

helemaal top

Kan altijd binnenlopen voor iets, kopje koffie of thee tijdens het wachten. En de rekening wordt netjes opgestuurd.

Topgarage!

Vakmensen met persoonlijke aandacht voor de klant. Geweldige service.

Fijn bedrijf en uitstekende service! Al jaaaaren

prima service

prima auto en prima service met ondersteuning

Tsja.

Als er 10 sterren zou kunnen geven worden,zou ik het ook doen. Niet helemaal eerlijk natuurlijk, heb er maar 48 jaar gewerkt in de werkplaats :⁠-⁠)

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel