Prima, ik kan echt niet anders zeggen. Iedereen is echt gemeend aardig zonder vervelend te zijn. Ik beveel jullie altijd aan bij mijn vrienden en dat doe ik niet vaak bij andere bedrijven. Ga zo door.
Bij de aanschaf van een occasion (Subaru Outback) super geholpen, hele jaar niets aan gemankeerd, nu APK en grote beurt wederom klant is koning. Twee keer langs geweest voor vreemde dingetjes (o.a. schuifdak wat ff raar deed) je kan altijd voor dat soort dingen langs rijden en ze kijken er direct even naar, super behulpzaam, super vakkundig.
Heel vtiendelijk en heel netjes geholpen met de aanschaf van de nieuwe forester. Keurige offerte gehad, ook later nogmaals toen ik zelf om wat extra zaken vroeg via de mail kreeg ik zeer vlot antwoord. Daar ik twijfelde over de kleur rood of blauw (had beide kleuren in de showroom staan) werden beide auto s naar buiten gereden zodat ik mijn keuze kon maken, dit vind ik zeer klant vriendelijk.Vanaf dat ik de eerste keer in de showroom kwam werd ik keurig en netjes door Robert te woord gestaan niks gehaast ook toen ik zij dat ik door omstandigheden nog niet tot aankoop over kon gaan, heb dit wel anders meegemaakt als de verkoper door had dat er niks te verkopen viel werd je ijgenlijk de showroom uitgepraat zo van bedankt en tot ziens.Alom een tevreden klant die met de nieuwe auto straks naar uw bedrijf terug komt voor onderhoud/ reparatie.
Wij zijn al zo lang klant bij de Cito! Mijn man al zo,n 50 jaar. 100% tevreden! Vriendelijk, direct behulpzaam , gezellig contact en zeker kundig + betrouwbaar\"!! Al heel wat auto,s aangeschaft in de loop der jaren.
Vriendelijk bedrijf, waar service de norm is. Kleine reparaties worden vaak niet in rekening gebracht. Ik vertrouw deze mensen, ook qua deskundigheid.
Ik woon zelf in Den Haag en rijd ongeveer een 45 min naar Cito en al moest ik 4 uur rijden zou ik nog steeds naar hun gaan. Hou je van service, eerlijke en behulpzame mensen dan is Cito het adres. Top mensen ga zo door aan mij hebben jullie een klant voor het leven niemand anders komt aan mijn subaru.
Ik ben klant sinds 2006 .Ik had toen een Impreza 1.6 TS Ik ben klant sinds 2006 was daar voor APK keuring en wist eerst niet van het bestaan van Cito maar via via kwam ik daar terecht.Ik had toen een Impreza 1.6 TS maar had te weinig pk\"s slecht voorgelicht door de vorige supdealer WIECHEL IN Pijnacker.In April 2007 heb ik hem in geruild voor een forester 2.0.X En tot heden heb ik daar geen spijt van.Mijn vrouw memoreerde je heb nog nooit zo lang van een auto gedaan , en dat wil toch wel wat zeggen.
Wij zijn zeer tevreden met het autobedrijf cito dit geld zowel voor de verkoop van auto\'s en de werkplaats wij komen er nu reeds plusminus 10 jaar
Een hele goede service en zeer klantvriendelijk
Wij komen er al jaren voor onderhoud, APK, reparaties en aankoop van nieuwe auto\'s. Keer op keer word je super behandeld en je voelt je echt klant. Ook als je zonder afspraak langs komt is er altijd wel wat te regelen. Super service!
Vriendelijk, klant gericht. Weten nog wat echte service is. Niet alles draait om geld, willen graag dat de klant tevreden weg gaat en ook terugkomt. Heb hier mijn huidige auto gekocht en word hier ook onderhouden.
ik vindt de monteurs heel vriendelijk en ervaren zeker die dikzak in die tuinbroek en een sikje verricht wonderen
Altijd zeer netjes en vriendelijk/deskundig geholpen.
Klaverbaan 62
2908 KD Capelle a/d ijssel