relaxed hier weten ze nog wie je bent NA de aankoop. familiebedrijf
Als niet-klant van Cito heb ik via de website lampjes besteld voor mijn 14 jaar oude Forester. Voor dat ik de factuur betaald had kreeg ik de lampjes al opgestuurd. Daarnaast een technische vraag gesteld die door een enthousiaste medewerker telefonisch werd beantwoord met een zeer grote kundigheid en kennis van zaken! Erg blij mee. Het is dat ik in de Achterhoek woon maar anders was ik al klant geweest. Chapeau!
Rijd nu mijn derde Subaru en het feit dat CITO zo\'n prima garage is speelt daarbij een grote rol.
Na veel gezellige bezoekjes heb ik eindelijk mijn droomauto gevonden en kunnen kopen bij Cito.
Zeer vriendelijke service. Koper is koning.
Altijd prima geholpen. Al jaren
Goed, betrouwbaar en klantvriendelijk garage!
Goede service en kwaliteit
Ik rijd in mijn 3e Subaru en inmiddels hebben we er een baby Subaru bij. Mijn relatie met Cito duurt inmiddels (met een kleine pauze) 12 jaar, ondanks dat we niet naast de deur wonen en een andere Subaru dealer vlak bij zit. Dat zegt al genoeg! De mensen zijn vakkundig, altijd vriendelijk en behulpzaam. Zakelijk correct en betrouwbaar bovendien!
Super vriendelijk, niet opdringerig Goede begeleiding en informatie bij de aanschaf van een auto
Deskundig, betrokken personeel met een eerlijk verhaal, die betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt. Een echt familiebedrijf die een persoonlijke relatie met de klant belangrijk vindt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel prettig geholpen, fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Hele goede ervaring
Vriendelijke klantgerichte dealer die altijd voor je klaar staat
Bij CITO is men een gewaardeerde klant, ook als men slechts een nieuw batterijtje in de autosleutel nodig heeft.
Goede service , snel , kundig
Klaverbaan 62