Ben gewoon tevreden

als er wat gedaan moet worden , gebeurt het goed

Plezierige en vakkundige mensen, met een goed gevoel voor service .

Prettig om te ervaren dat afspraken deskundig worden nagekomen.

geweldige service!!

geweldige service zoals altijd

Super geregeld alles voor de terugroepactie. Leenauto. En ook weer volgens afsraak eigen auto terug. Top garage. Kom graag terug, ookal niet in mijn buurt.

uitmuntend

Alle lof voor een snelle en accurate be-/afhandeling

Ervaring goed

Echt een familie zaak zonder poespas afspraak na komen gewoon goed

heel goed geholpen en vlug

lekke band gebeld met Cito en direct geholpen met het zetten van nieuwe band prima service hoor, bedankt

Mag het ook in 1 woord? Prima!!

Bij Cito wordt je altijd vriendelijk ontvangen en prima geholpen!

Altijd bereid om te helpen, houdt rekening met de klant

Mensen die de tijd voor je nemen.

Een nieuwe auto gekocht. Er werd ruim de tijd genomen voor uitleg. Vriendelijk en ter zake kundig en een goede inruilprijs. En de koffie was ook goed......

Professionele en vriendelijke service.

Eerlijk advies bij het kiezen van een model en accessoires.

Prima bedrijf!

Ze zijn door en door betrouwbaar en er is altijd een prettige sfeer.

In deze huiskamer is het goed toeven ook als het alleen maar voor een service beurt is maar zeker als je een nieuwe auto komt halen want alles is tot in de puntjes verzorgd met strik en al, vandaar in een woord GEWELDIG ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Zo als gewoonlijk klantvriendelijk en service gericht.

Altijd weer een fijne ervaring!

Ze weten er wie je bent, welke auto je hebt, nooit te beroerd net even iets extraโ€™s te doen! Topbedrijf!

Zoals gewoonlijk prima communicatie, service en klantgerichtheid.

Omgang en contact met eigenlijk alle medewerkers voelt als een persoonlijke relatie.

Altijd begripvol en concreet bij vragen en oplossingen. Het feit dat ik er 120km heen en 125 km terug (vanwege de Mac D.)voor over heb om door hen geholpen te worden kan iets zeggen!

Cito is al jarenlang zeer klantgericht.

Wij kunnen alleen maar positief zijn over Cito . Worden altijd keurig geholpen. Belangrijk is dat jullie ook mee denken en en niks is te veel Top Ga zo door ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

20 jaar vaste klant

Al meer als 20 jaar vaste klant en trouwe Subaru rijder. Ze staan altijd voor ons klaar en hebben ons nooit laten vallen๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Ik kom er nu ruim 40 jaar, dat zegt genoeg

Alleen maar positieve ervaringen. En als er eens iets niet goed dan wordt het zo keurig opgelost dat het ook weer een positieve ervating wordt.

Eindelijk een autobedrijf dat wij aan iedereen kunnen aanbevelen!

Wij hebben hier een 2e hands auto gekocht. Erg vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Op ons verzoek konden we zelfs de auto 4 dagen eerder ophalen dan dat we oorspronkelijk hadden afgesproken. Wij hebben al vele autobedrijven meegemaakt, maar qua contact, afspraken en service, steken zij met kop en schouders boven anderen uit!ย

Unieke service met een persoonlijk tintje.

Een auto kopen bij CITO is maatwerk. Geen slimme verkooppraatjes, maar een zinvol gesprek over de wensen van de klant en de mogelijkheden die CITO te bieden heeft. Zeker voor een caravanbezitter zoals ik, is de eigen ervaring die de mensen van CITO hebben met het rijden met caravan een waardevol gegeven. Een bezoek bij CITO is dan ook altijd een sociaal gebeuren, naast de diensten die ze verlenen. Dit kenmerkt het familiebedrijf. De mensen zijn zeer betrokken bij het wel-en-wee van de klant en al meerdere keren heb ik ervaren dat dit leidt tot niet verwachte oplossingen van een 'probleem' en soms ook met gesloten portefeuille. Gelukkig hebben ze een fooienpot! Zoek je een goede caravantrekker en een uiterst deskundig en ervaren bedrijf? Dan kan ik CITO en SUBARU van harte aanbevelen.

Kundige en vriendelijk Subaru dealer. Echt een aanrader. TOPPIE!!

Cito Garage was mij door een collega aangeraden gezien zijn jarenlange positieve ervaring met Garage Cito. En inderdaad....Het klopt. Kundige en ervaren mensen die een fantastisch goed automerk verkopen en daar ook voor meer dan 100% enthousiast achterstaan. Daarnaast een gemeende vriendelijkheid en gastvrijheid, die je tegenwoordig zelden nog ziet in de auto branche Ik kijk uit, samen met nieuwe Outback, naar de komende jaren samenwerking met de ' Boys and Girl ' van Cito. TOPPIE!!!

Net mijn 6e Subaru gekocht, waarvan de laatste 5 bij Cito.

Fijne garage, goede service en vriendelijke mensen. Kom er graag, ook al kost het me soms geld :)

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.