zeer prettige garage en heel goede service.

ik zou het liefst evenveel sterren willen geven als in het SUBARU logo.

zie boven

carosserie reparatie rechts voor uitstekend uitgevoerd

kan niet beter

Cito blinkt uit in klantvriendelijkheid en service. Niets is teveel. Ze denken mee en helpen. En wasten de auto ook nog eens. Top. Subaru? CITO!

Een familiebedrijf waar je vriendelijk, correct en goed behandeld wordt als klant. Een aanrader!

Prettige en deskundige mensen in dit bedrijf!

Ik ben goed geholpen en voorgelicht.

Ik vond de medewerker (Robert)een prettig persoon. Hij nam alle tijd.

Ontzettende goede service en een prachtige auto

Bij binnenkomst direct vertrouwelijk gevoel. Proefrit gemaakt met een auto van 21 jaar jong. Paar kleine dingen gevonden. Autobedrijf heeft dit opgelost en zelfs een aantal extra gedaan!

Prima opgevangen met andere auto dank daarvoor!

Door mijn aanrijding was ik flink om het hand ,door een auto van jullie kon ik weer even verder .dank daarvoor .

Super fijne en betrouwbare garage.

Al 30 jaar onze garage. Ze kennen ons en onze wensen. Altijd fijne auto’s gehad met geen of weinig problemen. Ze denken mee en geven goede service. En daarbij ontzettend fijne en aardige mensen. We willen nooit meer weg!

Even betrouwbaar als de auto.

Vriendelijk, vakkundig, personeel.Altijd bereid om mee te denken en oplossing te zoeken. Betrouwbaarheid is voor ons de reden om trouw te zijn aan merk en garage.

Alles okee

Helemaal goed

Uitstekende kennismaking

Na jarenlang Duitse merken gereden te hebben, besloten wij ons voor een nieuwe auto te oriënteren op SUBARU. Dit naar aanleiding van positieve ervaringen met gehuurde SUBARU'S in Australië. Wij hebben diverse dealers bezocht, maar Cito sprong er als beste uit. Men neemt alle tijd voor de klant, geeft uitgebreide informatie over de auto en beantwoordt vragen snel. Uiteindelijk was ook de offerte van Cito de meest aantrekkelijke. Wij rijden nu voor het eerst SUBARU en hopen dat nog jaren met veel plezier te doen.

Top service

Hele goede service en prettige mensen

Wordt altijd goed geholpen.

Wanneer ik bel voor een probleem of voor onderhoud wordt er gelijk een datum vastgesteld om langs te komen. Prima service.

Persoonlijk, vakmensen, vriendelijk en staan voor je klaar

De kernwoorden, persoonlijk, vakmensen, vriendelijk en het voor je klaar staan kom ik bij Cito allemaal tegen. Wat wil ik nog meer?!

Cito doet aan klantenbinding.

Cito heeft mij tot dusverre nooit teleurgesteld en ik verwacht niet ooit door Cito teleurgesteld te worden!

Zeer service gericht, met eigen initiatieven. Dit is wat mij aanspreekt.

Service met hoofdletters en puntje op de i

Was wat kleins wat wij wilden hebben, mail verzonden en antwoord binnen een uurtje. Toe we het af kwamen halen was de ontvangst net zo goed als toen wij onze nieuwe Subaru kwamen ophalen

Deskundig en vriendelijk

👍

wederom zeer prettige ervaring

Na 5 jaar in mijn 2e Subaru Forester gereden te hebben, kortgeleden naar volgende jong gebruikte Forester gekeken. Ben al sinds 2011 vaste maar kritische klant bij Cito. Afspraak voor proefrit gemaakt en op advies van Cito ook eens naar een Outback gekeken. Ik heb dit nooit een bijzonder mooie auto gevonden maar ging moeiteloos overstag na een proefrit met beide modellen. De Outback is zoveel meer dan alleen maar een ander model Subaru. Nu, na 2 maanden in een zeer jonge gebruikte Outback gereden te hebben ben ik heel blij met het gedegen advies van Cito. Overigens was er op dat moment niet een geschikte Outback op voorraad en wel Foresters maar dit tekent de objectiviteit en klantgerichte aanpak van Cito. Dank hiervoor !!!!

Een zeer goede garage 9 punten

Deze mensen luisteren naar je ,en denken met je mee voor je eigen veiligheid. Hebben dan ook zeer bekwamen en nette monteurs in dienst waar je op kan vertrouwen. Een garage waar je te thuis voelt waar vindt je die nog

Gewoon doorgaan

3 dagen benzine lucht in de auto en 10 liter benzine kwijt dat was minder, de verlichting is weer in orde.

Klantgericht

Goede communicatie en snel handelen. Top bedrijf!

Warm bad

Ondanks het feit dat ik een occasion in het ‘lagere prijssegment’ zocht (en kocht) werd er ruim de tijd genomen en een auto afgeleverd die aan alle verwachtingen voldeed (en meer).

Heel positief!!

Klantvriendelijkheid staat voorop in dit bedrijf!!

Vaklui met rust en liefde voor het autovak!

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel