Voelde al bij het eerste contact prima en werd meermaals bevestigd.

Het eerste contact met de Cito verkoper op de vakantiebeurs in Utrecht was zeer aangenaam. De met ons gedeelde informatie en het professionele, persoonlijke, informele en open gesprek hebben ons aangezet om ons verder te verdiepen in het merk Subaru. Uiteindelijk hebben we geconcludeerd dat de Forester ons kon bieden waar we naar zochten en zijn we tot aankoop overgegaan. Ook de persoonlijke benadering in Capelle voelde direct prima aan, alsof we al jaren klant zijn....

Service en betrouwbaar .

Als cliënt ben je geen nummer. Cito kenmerkt zich als betrouwbaar ,service gevoelig in een prettige sfeer. Goed advies in een prima prijs kwaliteit verhouding . Kortom, een prima merk in een prettige omgeving. Peter Peterse, 10 November 2021.

service in alle opzichten

ieder personeelslid is vriendelijk, nemen alle tijd om een klant te woord te staan, niets is teveel

Prima advies en heel goede aflevering

Tja, weinig aan toe te voegen

Geweldig, wat een service.

Een half jaar geleden hebben wij onze Subaru uitgezocht. We wilde er vroeg bij zijn omdat wij deze auto mee zouden nemen naar Oostenrijk. De geweldige service en de hulp om de auto uit te voeren was zo fijn. Meedenken met alle vragen die wij hadden maar ook de hulp met de dakdrager en nog heel veel meer. Dank het team van Cito, met name Robert die ons in het hele traject heeft begeleid.

Fantastisch geholpen bij de aanschaf van alweer onze derde Subaru

Zo’n heerlijk familie bedrijf; je voelt je er thuis ondanks dat je klant bent en dus toch moet afrekenen. Maar zelfs dat is plezierig . Subaru forever, tot aan het graf….

Het was een pure beleving

Alles was perfect De verkoper dhr.de Reus is een zeer bekwame en aimabele verkoper. De presentatie was vlekkeloos

Prettig contact en duidelijke afspraken

Een bedrijf met hartelijke mensen die keurig werken en netjes de afspraken nakomen.

Geweldige garage

Wat een geweldige garage. Mijn eerst auto bij hun gekocht en ik tegenstelling tot andere garages of dealers, no pressure. Ik kreeg de tijd om er over na te denken want ook al wat het geen hele dure auto, het is toch veel geld. (En dit zeiden ze uit zichzelf) Je voelt je echt gezien want ze onthouden wat je verteld en komen hier op terug. Heel bijzonder! Goede garantie en keurig netjes afgeleverd. Helaas wat pech met het autootje gehad maar ze lossen het met liefde 100% voor je op. Top service!

Zeer goede service gehad

Tot de laatste puntjes toe verzorgd. Echte service gehad ! Top bedrijf zal het zeker aanbevelen!

Netjes en klantvriendelijk

Goede uitleg over gebruik auto.

Betrouwbaar

Aardige verkopers en ik werd goed geholpen.

Technisch en commercieel uiterst goed en bekwaam.

Als je binnen komt, plezierige ontvangst. Geen saaie verkopers met zo"n houding "t zal wel".er werd heel goed geluisterd naar mijn wensen. Ook commercieel. Na offerte per mail werd ik keurig gebeld en sloten we de deal. Geen starre houding voor een beperkt bedrag.

pareltje onder de garages

CITO kwam in 2005 in de garagetest van het blad Autoweek als beste uit de bus met de beoordeling "zeer goed". Sindsdien klant geworden en gebleven. Kenmerken: een "ouderwets" familiebedrijf, vakmanschap en betrouwbaarheid. Voor garagebezoek reis ik van Amstelveen naar Capelle a/d IJssel (toch niet om de hoek). En ik hoef niet vaak te reizen voor garagebezoek want auto's van Subaru zijn ijzersterk.

Topbedrijf

Ik ben al zo’n 10 jaar klant en ben al die tijd zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening!

Fijn, betrouwbaar en meedenkend autobedrijf

Altijd fijn contact. Er wordt meegedacht met de klant, heldere prijzen en goede kwaliteit garagewerkzaamheden. Als dealer sluiten ze perfect aan bij het sympathieke merk Subaru. Als alternatief voor een leen auto is er ook een leen fiets of anders de gezellige zithoek met lekkere koffie!

Uitstekende garage, aan te bevelen.

Cito onderhoudt goede contacten met mijn vakgarage. Na 5 jaar een Subaru Levorg gereden te hebben had ik zin in een Forester. Ze hebben mijn mooie Levorg netjes ingeruild en we hebben een goede deal gemaakt voor de Forester. NB De Levorg is ingeruild zonder dat ze deze gezien hebben, op voorspraak van mijn vakgarage. Bij CITO heeft de verkoper alle tijd , en hij heeft goede uitleg gegeven over de nieuwe auto. Receptioniste heel vriendelijk en haar vader ( eigenaar ) werd ingeschakeld om de nieuwe kentekenplaat met popnagels op de fietsendrager te bevestigen. Hij heeft ook geholpen met de stekker van de aansluiting van de fietsendrager. Iedereen uitermate vriendelijk en relaxt. Kortom: prima fijne persoonlijke benadering.

betrokken, zeer gemotiveerd en oplossingsgerichtheid

Fantastisch bedrijf, altijd op zoek naar de beste oplossing ook in Corona tijd

Goed te onderhandelen bij inruil en aanschaf andere auto

Heel oprechte, persoonlijke en zeer goede service in moeilijke tijden.

Vanaf het eerste contact tot de levering van de wagen liep alles vlot en professioneel met toch een persoonlijke aanpak die ik sterk apprecieerde. Jullie service is zeer goed en jullie leveren dat tikkeltje meer dan vele andere autodealers. Goed bezig ;-)

Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Sinds 1999 een Subaru van Cito. De ingeruilde Impreza Luxury 2.0 heb ik 12 jaar gehad en was 13 jaar oud en 3 maanden geleden nog onderhouden, maar toch voor een jongere occasion gegaan. Gezien mijn leeftijd en het aantal kilometers dat ik per jaar rij mag het wel een eurootje minder. Om voor mij betaalbaar 1600kg te mogen trekken met een 4-wheel-drive en hoge veiligheidsfactor werd het als compromis weer een handgeschakelde, benzine motor, een XV, als opvolger van de Impreza. Deze laatste is na de Japanse Tsunami niet meer leverbaar. Ik had liever een Impreza gehad met hoge- en lage gearing en minder toeters en bellen. Kan momenteel nog niet de klok gelijkzetten, de dikke handleiding behandelt namelijk meerdere modellen. Ook deed heel sterk mee dat de auto altijd bij Cito in onderhoud is geweest. Een score van 4,5 sterren omdat een proefrit met de auto nog geen laatste inspectiebeurt had gehad, gebeurt kennelijk na de koop. De auto had een bijgeluid en dat is uiteraard verholpen. Anders 5 sterren. Tom T.

Fijne service, duidelijk en doeltreffend

Ik werd goed geholpen en mijn vragen zijn beantwoord. Met die reden mijn auto gekocht bij Cito en ik kijk uit naar een lange relatie.

prima ontvangst

een mooi garage bedrijf met een prima ontvangst en begeleiding

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen door de garage

Prima bedrijf. Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar!

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel